Monday, November 24, 2008

En blå-mandag....

Våknet til en nydelig dag i går, og brettet opp ermene for dagens (og helgas) hovedoppgave:
Pussing av tak-åser....
En skikkelig drittjobb, for å si det mildt, men en nødvendighet om det skal bli ett bra resultat. 7 av 12 "båser" er nå ferdige, og ryggen som jeg aldri har problemer med fikk en eller annen låsning, så jeg er "permitert" fra pusse-jobben inntil videre. Trøsten er at det finnes alltids en eller annen møkkajobb å gjøre i denne rønna....
I skrivende stund er min kjære ute og handler perlestaff til glassverandaen, og jeg øyner håpet i å bli ferdig til jul. Dessverre mangler vi 4 bord for å bli ferdig med gulvet, og det kan by på ett aldri så lite problem, i og med det at vi har fått det levert fra Finland....(!)
Undertegnede tar ikke sorgen på forskudd, men tenker på alternative løsninger på å ferdiggjøre gulv når en mangler 4 planker. Hva med å fore opp under bena på Ektorpen, med noe i samme høyde, og sette en plante i det synlige hjørnet??? (det er nemlig innerst i glassverandaen bordene mangler, -der sofaen skal stå)
Det finnes alltid en mulighet!
Nå finnes det også en mulighet for at jeg ikke rekker barnehagen, om jeg skal fortsette med denne skrivingen, derfor må jeg avslutte her.
Ha en strålende uke!

3 comments:

 1. Du må ikke slite deg helt ut nå da!!!.....Men kan tenke meg resultatet blir bra!;)

  God mandagskveld til deg!

  ReplyDelete
 2. Uff da, håper ryggen er bedre nå...ikke bra å ødelegge kropp og helse for husets skyld.

  Håper dere er noenlunde i mål til jul!

  ReplyDelete
 3. Huff.....ikke bra med vond rygg. Men skjønner at det er vanskelig å ta det rolig når man vil bli ferdig til jul.
  Nå er det snart 1 år siden vi flyttet inn i huset vårt. Vi var ferdig med å pusse opp huset og det var innflyttingsklart 13.desember.....så jeg skjønner hvordan du har det nå :)

  Håper ryggen blir bra snart.
  Ha en flott kveld :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)