Saturday, November 15, 2008

Litt nytt, og litt stue.

Det har vær skikkelig møkkavær i Paradiset i dag. Men tross pøsregn, har hele familien vært ute i hage. Tvillingene har vannet blomster (!) Andreas har ryddet og utrettet forskjellig nødvendigheter, mens undertegnede har sørget for vårfloren i form av tulipanløker. Bedre sent en aldri!
Pga. tull med bestillinga, mottok jeg ikke de siste løkene mine før i går, og dessverre var det endel mangler på bestillingen, til tross for at det sto lagerført da jeg ringte. De jeg fikk, har altså kommet i jorda, og tørker nok ikke ut med det første....
(Bildet er fra min forrige hage, våren 2007. )

For litt siden kom Marita innom med min nye gipsrosett, og hadde også med seg skjærebrettene jeg bestilte hos Christina. Jeg syns de er helt nydelige:

For noen dager siden kom jeg også hjem til nye kjøkkengardiner!

Bestemor i Molde, altså Andreas' bestemor har heklet de i microskopisk tynt garn, og Andreas hadde hengt den opp selv. Utrolig koselig, og veldig søte. (den andre gardinen er under produksjon)

Ellers må jeg si at det ikke er noe morsomt å blogge, når en skal kjøpe seg ny PC men jeg finner ikke en jeg ønsker meg på lager....

Damen vet nemlig hva hun vil ha, men butikkene har ikke! :(

Siden jeg aldri blogger lenger, tror vel alle at vi har kommet kjempelangt med huset, men det har vi ikke... Fritiden fylles opp av litt av hvert, som jeg kommer tilbake til når jeg omsider får i meg ny PC (min gamle gidder jeg ikke å starte engang, for det høres ut som den tar av helt, med bråket av den viften, så jeg snylter på Andreas') Men jeg har malt loftsgangen da! ;)


Her er stua i dag:

Gulv alà furuhelv**, lækre sponplater og plast.... Skjultanlegg er montert da! Kjæresten kan det meste!!
Og min koselige glassveranda ser nå slik ut: Pga. gammel vannlekkasje har denne stått på stedet, hvil for å tørke opp. Taket har fått presenning på seg, og ekstra cm med glava har funnet veien i tomrommet under.

Gipsplater skal legges i taket, og det er her min fjerde gipsrosett skal plasseres. Veggene skal kles med malt perlestaffpanel og mengder av slyngplanter. Endel av stua skal også ha en flott tapet, jeg har kjøpt på HTS-Senteret hos Marita.

Ellers sender jeg en varm medfølelse til min venninne Line Chatrins blåknuteskuldre og krysser fingrene for at hun får solgt huset snart! Been there, done that!

Når Andreas legger hammeren (eller stiftepistolen) på hylla for kvelden, skal vi kose oss med Varg Veum "Kvinnen i Kjøleskapet" -eller for å si det på en annen måte; så tar jeg med meg Andreas og Varg Veum til sengs.... *glis*

Ha en flott lørdagskveld alle sammen!

9 comments:

 1. joda, d bynne å ta form, ser æ.. blir sikkert bra.

  ReplyDelete
 2. Se der se der!
  Dere er jo på god vei da!
  Alt blir har jeg lært meg!!
  Ting tar bare tid!!
  Ha en fin kveld Nina!
  Klem!

  ReplyDelete
 3. Ja, desverre så tar ting tid.
  Vi har jo holdt på i over fire år og er ennå ikke ferdig.
  Sånn er det når man kjøper gammelt hus/renoveringsprosjekt.
  Men det blir jo bra til slutt...Håper jeg ;-)
  Nydelige gardiner du har fått deg.
  Snill bestemor ja, og kjæreste som hengte de opp.
  Varg Veum er bra. Kos dere.
  :-)

  ReplyDelete
 4. Herregud!! jeg ber snart til Gud om at du må slippe denne Glava`n snart!! Kjener jeg på dine vegne snart villa `tørna tolling`ja :-)

  ReplyDelete
 5. Så flotte gardiner bestemor har heklte til dere!
  Og enn at Andres hadde henkt de opp til du kom jeg, ja det fortjener han virkelig en stjerne i margen for. ( Her hadde de vel havnet et helt annet sted)
  Når det gjelder stua, så blir vel alt etter hvert, ting tar tid. Men krysser vikelig fingrene for at du får jul i ferdig stue.

  Du får ha ei flott uke, selv om værutsiktene ikke er de beste.

  PS. Gratulerer med tak! Så flott at dere fikk det da :)

  Klæm

  ReplyDelete
 6. De lillafargene på blomstene var bare helt nydelig! Hege

  ReplyDelete
 7. Takk Nina. Varma godt de orda.
  Nå sitter jeg helt ødelagt. Øyelokkene sliter med å holde seg oppe. mandlene er hovne og jeg føler meg som en slagen kvinne.
  MEN!
  Det kom cirka ti forskjellige og så i dag på visninga. Det er temmelig godt oppmøte i disse tider det. Så spørs det da bare om de har finansieringa i orden.
  Hoper det. Så vi får drømmehuset vårt nemlig. Det står tomt og venter på oss. Da skal jeg nok blogge mere om interiør etterhvert jeg og ;-)

  ReplyDelete
 8. Hei! Mye fint å se på siden din. Er på utkikk etter en gipsrosett, og ettersom det har vist seg å være vanskeligere enn først anntatt la jeg merke til at du har skaffet seg en ny. Stemmer dette? og kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?:)

  Mvh Anna Jd S

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)