Saturday, May 12, 2012

Når man anlegger en hage......

Jeg Spurte min gode venninne, Line Cathrin om hva det første hun hadde ville ha gjort med hagen min, med tanke på den nye sesongen, og at hagen vil bli besøkt av ikke mindre enn 3 hagelag! (Grøss, prestasjonangst!) Line Cathrin som ikke har butikk i kjelleren, eller 4 viltre småunger, svarte at hun ville ha laget ett bedd langs hele hekken min, fra hjørnet med lyktestolpen til beddet utenfor butikken.
Det er sikkert 25 meter!!!
Øh....(!)
Men jeg tenkte at ett sted kan man i det minste begynne, og så ble 2,5 meter gresstorv og mose fjernet.
Dette beddet ser ut som en vorte på haka i størrelse kanskje, men det er faktisk over 2,5 meter langt og 120cm bredt og ser SÅ stort ut på nært hold.
Det første jeg gjorde etter at jeg kom inn var å vrenge av meg min søkkvåte og møkkete bukse. Så treiv jeg kameraet og gikk ut på verandaen. Derfra har jeg ganske god utsikt til hagen, -særlig når jeg står oppe på rekkverket.
Fra verandaen ser jeg til min lille fortvilelse at hun som IKKE skulle grave flere blomsterbedd i denne hagen, må dessverre gjøre det større.....
 At jeg ikke har på meg bukse, men står oppe på veranda-rekkverket i bare trusa, bryr jeg meg mindre om....
Passer bare på å gjøre meg minst mulig hver gang det passerer en bil, slik at Andreas' digre jakke dekker litt mer enn halve rumpa......!

Knipset noen bilder i dag, slik at dere får noen bedre bilder på netthinnen.....
Beddet ved innkjørselen, som ble utvidet i mars.
 Vet naboene har skjønt at jeg er lettere ko-ko fra før, så jeg tar det ikke så tungt.....
Uansett, så anbefaler jeg dere å studere "verkene" litt på avstand. Det er jo spennende å se hagen fra fugleperspektivet også! (Jeg kunne ikke gå ut på soveromstaket denne kvelden, fordi min kjære holdt på å legge sønnen vår)
Ha en super søndag!

8 comments:

 1. Hehheheeeeeeeeee. Nei takk og lov jeg ikke har butikk og 4 unger. Du spurte jo og svarte. hehee:)) Jeg regner med de leggene er atskillig mer ebarberte enn armene dine. ;O)))

  ReplyDelete
 2. Du har en herlig hage!
  Ha ein fin søndag.

  ReplyDelete
 3. du som er så flink med hager, har sikkert svart på dette før, men hvordan blir man kvit svallerkål i hagen - har masse, også i gresset - Hilsen Tone

  ReplyDelete
 4. Det tar sin tid å bygge opp en hage ja. Det er bare så flott hos deg! Gleder meg til å se utover sommeren når alt er skikkelig grønt og det blomstrer.

  Vi har så stor tomt at det tar sin tid å bygge opp hagen, men jeg skal ikke klage siden jeg bestandig har ønsket meg det. Største utfordringen er å få til den grøften bag 'lysthuset' som er påtenkt. Lagt ut bilder igår kveld. Et stooort prosjekt og det er bare et lite hjørne av eiendommen.

  Men jeg elsker o holde på! Når ryggen tillater det.. Ønsker deg en god søndag!

  ReplyDelete
 5. ehh... her våknet jeg til snø snø snø idag, alt var hvitt og hagen er ikke påbegynt engang. Aner ikke om jeg orker ha plen heller, må nåk tenke meg godt om når det gjelder hagen rundt huset.
  DU derimot, har en vakker flott hage, du er veldig flink :)
  Lykke til med det nye bedet
  klem Tone

  ReplyDelete
 6. Blir nok fint å få bedd der borte :) Så litt "tomt" ut der i foehold til hagen ellers :)

  Detaljer som bukser har man vel ikke tid til å bry seg om?? ;P

  her har vi virkelig satt inn støtet på krigføring mot brennesle og løvetann i dag.. Men, det må jo til, om det fin hage skal bli :)

  ReplyDelete
 7. Du e så kreativ og sprudlende kjekt å følle med deg:))

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)