Sunday, March 10, 2013

Vårstemning....

Det har vært litt kaldt om natten denne helgen, men dagene har vært nydelige. 
I dag fikk jeg og ungene noen etterlengtede timer i hagen, etter at jeg og den kommende konfirmanten hadde vært en tur i kirka. 
 Vi tok også en liten dugnad på å fylle brønnen i kjelleren med stein fra eiendommen, slik at vi snart kan støpe igjen hullet. Vi skal lage en liten kjellerstue og hjemmekontor der nede. Alle bøkerne mine skal også bo der. Ferdigstilles nok i 2028 mest trolig.
 Etter en vellykket søndagsmiddag som ikke inneholdt Grandiosa, knipset jeg ett par bilder fra den ryddigste delen av stua, for ettermiddagssolen gjør lyset så vakkert her.
Kjenner at jeg må ha Hortensia i vinduene mine her, men jeg er mester i å drepe de i denne varmen, så jeg tror jeg må ty til plastikk.... (Flaut!)
 Innmari lyst til å male stua, eller kjøkkenet men klarer ikke å bestemme meg for hvilken av de. Stueveggene har så mange stygge merker av møbler, barn og en klønete mamma..... Lei av å ha 4 kremfargede rom!
Etter middag dro vi i burdag til Rudy, bonussøskenbarn, og da måtte vi selvsagt lufte BMW'n som endelig har fått skilt på seg.
Kjekt ja!


3 comments:

 1. Det ser dejligt ud når solen skinner ind i stuen. Her hos os er det rigtig koldt og det blæser. Det har ikke vært vejr til at være ude.

  Dejlige unger <3

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  ReplyDelete
 2. Krem blir aldri feil, men farge gir en spennende ny dimensjon! Jeg foreslår min egen favorittfarge; grønn! Finnes mange fine mellomgrønne og lysegrønne nyanser.

  Vi malte stuetilbygget i fargen Laurbær. Veldig fornøyd.

  God uke!
  B✰

  ReplyDelete
 3. Hej Hopp! Här var det trevligt att titta in bland alla inlägg!
  KRAM Petra E
  www.romantiskahem.blogspot.com instagram romantiskahem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)