Tuesday, April 29, 2014

Abstinenser....

Jeg syns generelt folk er altfor dårlig på hage, og tror at den bør se ut som en fotballbane med tujahekk rundt. 
Dette er jeg imot, og derfor bombanderer jeg dere med vakre hagebilder, for å vise hvordan man stæsjer i hagen, fullstendig tuja-fri!!!
 Lykke, lykke, lykke!!!


 Alle bildene er pent lånt fra Pinterest!


4 comments:

 1. Fin låning ja :D Ja ut med plean og thuja hekk. husj!

  ReplyDelete
 2. Takk for inspirasjon. Har akurat plantet litt tuja i min hage :-) som skal være bakgrunn for andre busker og stauder.....

  ReplyDelete
 3. Enig! Har overlevd med hage uten tuja i over 40 år. Helt fri dem blir man jo ikke. De vokser tett inntil og frør seg og overlevde grusomvinteren + tørkevåren, mens rosene på min side kreperer.
  Noen er redd for at folk utenfor skal se dem inni hagen og for noen er det en billig og rask hekk. Fine bilder du viser, men er redd for at tujafolkene ikke frekventerer hagebloggene.
  I nærheten av oss finnes en direkte trafikkfarlig tujahekk som går rundt en krapp sving. Du har ikke mulighet til å se noe før du har en smårolling på sykkel rett foran bilen p.g.a. hekken. Generasjonsskifte rundt her og masse små som snart skal begynne å sykle - også hos hekkens eiere, men det er visst bare vi gamle uten små barn som ser dette.

  ReplyDelete
 4. Haha.. Skjønner.. Men husk at det er veldig mange av os som PRØVER...år etter år etter år.. Drømmen og planen om frodige roser og rhododendron lar seg desverre ikke alltid forenes med kalde vintre, snøbyger i mai og leirejord.... Men tuja..DET prøver ikke jeg meg på iallefall.. God hagesommer til deg.. (Her starter jeg med Stemor, de tåler jo frost..)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)