Monday, April 21, 2014

Påskeidyll.....

 Endelig fikk jeg en dag uten sykdom, og med strålende sol, og best av alt FRI!!
Siden jeg har holdt horisontalen i hele påska, bortsett fra på lørdag da jeg måtte jobbe, måtte jeg selvsagt gjøre ALT jeg egentlig skulle gjøre på alle disse dagene, i dag.
Først på planen var det selvsagt påskefrokost med familien, før jeg og de tre minste kjørte til byen for å kjøpe jord, og litt blomster til hagen.
 Selvsagt vanket det is i belønning for ungene som ikke kranglet mens mamma handlet blomster, og etterpå måtte vi stikke innom museet en tur.
 Selv elsker jeg gamle hus, og Romsdalsmuseet er så fantastisk idyllisk, og det er helt utrolig at det ligger midt i byen!
 Selv om jentene mine krangler litt vel mye innimellom, er de svært glade i lillebror, som faktisk begynner å bli ganske stor.  I dag spilte alle tre på lag, og vi hadde det helt topp.
 I tillegg fikk mamma en god dose med arkitekur av den typen som ligger hjertet nærmest.
Jentene begynte å planlegge vår neste tur hit, før vi dro hjem. Neste gang blir det å ta med vår nye piknik-kurv, og mat.


 Hagen har virkelig ekslodert de to siste dagene, og i dag sprang den første av mine doble tulipaner ut, sammen med de fylte pinseliljene mine.  Kommer tilbake med mere bilder senere, da jeg bare har brukt mobilkamera i dag.
Vi fikk også hentet opp alle hagemøblene fra naustet, og vasket de som trengte det.
Rakk ikke å plante alt i dag, -selv om det var mest stemorsblomster, for jeg pottet om både tomat og agurken som jeg sådde tidligere, og fikk parkert de i min halvferdige hagestue.
Skulle hatt to Andreas'er i de kommende ukene fremover, -en til å jobbe med hagestua sammen med meg, og en til å støpe og ordne ferdig baupropellen på båten.
I tillegg til å panelere innvendig i hagestua, skal jeg male den ferdig, male huset, halve dukkestua, grunnmurene på huset, fikse vindu på uthus og hagestue, samt kjellervindu, jobbe mer med hagen og prøve å rekke å legge skifer på platten min i hagen.
Hmmm.... -Kanskje jeg burde ha en ekstra Nina også.....!

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)