Thursday, July 10, 2014

Nye prosjekter på gang!

Vi holder stadig på med nye prosjekter, og da jeg kom hjem fra jobb og bursdag i dag, hadde Andreas snekret platt for grillen vår mellom uthuset og hagestua.
Det er fjell under her (-ikke pent fjell, nei) og derfor ble det så høy i forhold til gårdsplassen.
Bak grillen skal det opp en liten levegg mellom husene, og på bakken skal vi ha belegningsstein om ett par år.
Utekjøkkenet er ikke ferdig, for jeg har ikke fått vann enda, men strøm blir det nok snart. Jeg skal også ha ett kjøleskap her, mens vannet blir nok kun på sommerstid. 
 Vi har ilallefall forlenget utesesongen betraktelig, -vi har jo 10cm med isolasjon i veggene også, så med litt kunstig varme kan vi nok sitte her så snart solens hete kan merkes....
 Joda, vi er ganske fornøyde, -bare ikke med omgivelsene, derfor står uthuset for tur.
-Ikke for det, -for vi er ikke ferdig, men vi har det med å begynne på noe nytt før vi er ferdig med det forrige. Egentlig så har vi prosjekter over alt, og er nok ett skikkelig HAT-par for Sinnasnekkeren, -om man ser bort fra det at vi faktisk gjør noe, og ikke bare stikker hodet ned i sanden.
 Her er forresten bilde av døra vi skal ha på uthuset. Men først skal den på rehabilitering til naboen. For første gang skal vi faktisk leie inn hjelp, da vi ikke strekker til med tiden selv!
Døren er fra en lokal gård, og iallefall 150 år gammel.


1 comment:

  1. Dette ble kjempefint 😃 kos dere masse 😊 Men hvor kjøpte du den solsengen du har i Hagen ? Har lyst på en sånn jeg også 😉

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)