Tuesday, February 24, 2015

Den ene stua i butikken....

 Jeg storkoser meg på jobb for tiden. Rekker over mer enn tidliger, og har dermed tid til å knipse noen  bilder innimellom.
 Det aller beste med det nye lokalet, er at vi har mange mindre rom, slik at vi kan innrede de mer som i ett hus. Dette har jo vært noe jeg har prøvd hele tiden, men det er ikke like enkelt i ett digert lokale.
I tillegg har vi temmelig stor plass til lager for nettbutikken, -bare vi får opp de resterende reolene.
 Det er vel flere som har oppdaget at vareutvalget på nettet har økt betraktelig.

Ett bittelite økende problem er at vi får flere uavhentede pakker i retur. Det er SÅ viktig at de som bestiller sjekker mailen sin med sporingsnummeret på pakken, om den ikke ligger i postkassen innen en uke. Flere ganger har kunden ikke mottatt hentelapp fra Posten, og derfor ikke fått beskjed om at den kan hentes.
Vi sender ALLTID sporingsnummeret på mailen der vi opplyser at pakken er sendt, og der kan en bare klikke seg rett til postens sider for å se hvor langt pakken har kommet.
 Jeg er i grunnen ganske fornøyd med vareutvalget for øyeblikket, og snart kommer det også 2 kontainere med nye møbler. Sofaen på dette bildet må derfor UT! ;)  (-derfor går den billig!!)
Her er forresten favorittlysekrona mi! :)
Du finner den i nettbutikken HER!

Ha en fin kveld!

N

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)