Saturday, October 31, 2015

Akkurat....!

Etter en svært travel uke med låste skuldre fordi jeg tydeligvis ikke kan å ta sit-ups riktig, -noe som førte til hodepine fra helvete, benket jeg og Jr oss ned foran tv'n i kveld. 
Vi hadde følelsen av å være hjemme alene, fordi en storesøster var på halloween-fest og overnatting hos venninne, og andre tvillingen hadde slumber-party med sin venninne oppe på rommet, og pappa var nede og satte i ny kjellerdør. 
 Nå skal sant sies at arbeidsmengden ikke helt har vært på det overkommelige stadium denne uken, så det som begynte med øm nakke, førte til kjetting og hengelås, -fordi jeg så liksom aldri målet.
Takk & lov for at man har søstre som stiller opp, samt ett søskenbarn og ellers en snill ansatt, men jeg vurdrerte faktisk å overnatte på butikken natt til i går, fordi veien hjem etter 18.00 er så innmari lang. (Stengt tunnell hit etter 18.00)
Jeg skulle egentlig ha fri i morgen, fordi jeg fyker en snartur på showroom-besøk i Nederland igjen, men må nok stemple inn ett par timer for å pakke ut en palle med julepynt fra en ny leverandør.
Henger også etter med å ta bilder av nye varer, slik at vi får lagt de i nettbutikken. Småkriser oppstår også lett når en av leverandørene i forrige uke ikke gav beskjed at de ikke kunne levere juletreet jeg hadde bestilt, slik at jeg kunne finne ett annet, så nå ble det il-ordre til sverige for å finne en erstatning. Tre av fire juletrær er derimot oppe i butikken, og Benedikte var i full gang med å pynte det siste i dag da jeg dro hjem for å lage middag.
Til neste år: Nina bestill juletre på messa, -ikke vent til du kommer hjem!!

GOD HELG!

1 comment:

  1. De interiørbøkene du har på bordet der, hvor har du kjøpt de? Jeg har vært på jakt etter slike��
    Mvh Lene

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)