Saturday, November 21, 2015

Love to be harry!!

Jeg fortsetter min harrye tilværelse med pappvin i melkeglass, -uten glassbrikker på bordet! ;)

-Av mine tips til en glad hverdag, inngår: Drikk av stettglass. Er hverdagen din ett stykke over gjennomsnittet, fungerer melkeglass utmerket! ;)

Jeg jubler riktignok ikke over at min kjære, som på bildet ligger henslengt i sofaen med sine nye ullsokker, la seg for en time siden fordi har holdt på å sovne der han lå. Det fine er vel at han bare en gang i løpet av disse 10 årene har gryntet surt og snudd ryggen til om jeg har vekket han.... 
Dagen i dag har vært helt grei. Jeg har rukket å henge opp litt flere julekuler og lerkegreiner i butikken, og i kveld har vi spist taco, poppa popcorn og sett Minjons (hvordan staver man det da??)
Ungene storfornøyd, og jeg forspiste meg på popcorn med chilisalt.

Slenger med noen bilder fra butikken min, der jeg og Benedikte har kreert en diger borddekorasjon som dekker to konsollbord.
 Lurer litt på om jeg orker å pynte hjemme, siden jeg har holdt på i ukesvis i butikken, og har julepynt litt sånn på høyde med øverste del av ryggsøylen....
 4 juletre har jeg også pyntet. Dessverre er mitt her hjemme mer enn dobblet så stort som de på jobb. Ungene er alltid så ivrig på å hjelpe meg, men de går lei før vi er 1/4 ned i den store kassen med juletrepynt.
 Vi har forresten fått snø ute, -noe jeg er omtrent like begeistrert for det, som å kjøre ut av byen i 16-tiden på hverdager.
Prøver å finne på noe positivt med snø, men jeg tror jeg er allergisk. Jeg har angst for å fryse, ha ski på bena, samt å ha på meg mye klær. Det eneste fine må vel være at den skjuler at jeg ikke har rukket å rydde i beddene mine i hagen i høst. Dvs trenger vel en meter snø for å dekke alt da.
Nei, må vel finne sengen nå, for jeg har mange planer for morgendagen.
GOD HELG!


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)