Thursday, March 24, 2016

-Så lettet!!

Det som har stått øverst på min ønskeliste det siste året er MERE TID til familien og hjemmet.

Jeg har prøvd ut forskjellige ting med henhold til jobben, for å få dagene mer forutsigbare og strukturerte, men det har formelig vært som å få en hel granskog i hjulene.

Det første som ryker når tiden ikke strekker til, er bloggen, men fremover så blir det nok en endring på det, da en tung bør har sluppet taket i skuldrene mine.
Jeg gidder ikke snakke i gåter her, men vil bare si at jeg er lettet, og mer glad enn på lenge.
-Og i tillegg er det VÅR!! :)
I går og i dag har jeg ryddet i hagen, så nesten alt vissent fra sist sommer er borte. Gjenstår noe beskjæring, men det er jo litt tidlig med rosene enda.  I tillegg har jeg fått slipet ned spisebordet mitt og begynt å male det.
Jeg har vært så lei av å ha duk på det pga to ulike farger og materiale på bord og innleggsplater, men jeg er så glad i størrelsen og fasongen på det, at jeg ikke ønsker å bytte det ut med det første. Nå vil det matche de nye spisestolene, og de andre planene jeg har for stua.

Vi har fått utrolig mye fint i butikken den siste tiden, -både etter innkjøp i Nederland i høst, og fra messe i Stockholm og Oslo nå i år. Denne koppen med teksten "Young, Broke and Fabulous" er så festlig, -og passer SÅ godt til noen jeg kjenner!
Tror jeg må sende en som påskegave! ;)
Ha en flott skjærtorsdag!
Nina

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)