Friday, May 5, 2017

Nye planer, men også mindre jobbing.

Det har vært noen nydelige dager her, og det spirer og gror i hagen. 
Siden jeg ryddet så mye i januar og februar, er det ikke så mye å gjøre i hagen min nå, derfor har jeg funnet frem noe granitt-stein og tenker å prøve meg på å mure trapp i helga. 

Jeg liker å prøve nye ting, og få følelsen av å mestre noe som kanskje enkelte ville ha trodd at jeg ikke hadde klart. Skal knipse bilder underveis, -så gjenstår det å se om jeg legger de ut her. Blir det totalt mislykket, kan jeg jo ikke det! ;) 
Det er mye jeg kunne tenke meg å få gjort her hjemme, men overskudd og energi har på en måte druknet i sykdom og bekymringer. Heldigvis har jeg fått beskjed om at den vonde kulen min var en ufarlig cyste,  men redselen for å faktisk dø gav meg en psykisk knekk som gjør at jeg er nødt å jobbe mindre, og være mer hjemme i en periode. Ellers møter jeg nok veggen med ett smell.
De siste 7 årene har jeg jobbet omtrent dobbelt så mye som en vanlig ansatt, og hatt til sammen ca 12 uker ferie, derav kun 2 uker sammenhengende en gang. I redselen for å ikke få se mine barn vokse opp, innser jeg at jeg har jobbet mer enn jeg burde.
Har dessverre en tendens til å bli veldig oppslukt i det jeg holder på meg, og gira når ting går fremover. Sykdommen har derimot satt en bremser for denne "høy på livet-følelsen" og jeg innser at jeg må endre på rutinene. Håper bare at jeg ikke mister kunder fordi jeg ikke rekker å svare på alle mailer hver dag. Jeg får så innmari mange, og prøver så godt jeg kan. Svarer alltid på SMS da, -for mobilen er med meg både på do, og i sengen.  ;)

Ønsker alle en nydelig helg!

5 comments:

 1. Godt å høre at det ikke var noe alvorlig. Gleder meg til å se bilder fra nye prosjekter. Ønsker deg og dine en fin helg :-)

  ReplyDelete
 2. Riktig god helg til deg og dine også <3 Og lykke til med mure-prosjektet :)

  ReplyDelete
 3. Husk å ta vare på deg selv Nina, det er tross alt viktigst. Godt å høre det var ufarlig, man en får en tankevekker i slike situasjoner, og synet på livet kan fort endres. Denne gang til noe godt forhåpentligvis. Barna er viktige i oppvekstperioden, og den tiden går så fort.

  ReplyDelete
 4. Bra valg! Helse går først.
  Lykke til med trapp og andre hageprosjekter..
  Klem fra Ingun

  ReplyDelete
 5. God bedring. Gjør ting som gir deg glede, da kommer du deg raskt i pluss igjen. Gled deg over at det var en ufarlig cyste. Etter en stund kan man kanskje tenke at det var en nyttig erfaring å kjenne på DEN frykten. Ønsker deg god bedring og lykke til med trappa :-) Flott blogg, forresten...

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)