Thursday, November 23, 2017

En liten oppgradering

Jeg har vært lei av taklampa over kjøkkenbenken en god stund nå, men ikke funnet en i passende størrelser som jeg liker godt nok, helt til jeg kom på at jeg skulle prøve denne fra Light & Living. 
Det er en veldig fin lampe, men jeg syns ikke den er 100% perfekt her, men den duger lenge. 
Den jeg er 110% fornøyd med er denne over kjøkkenbordet! 
Den er også fra butikken min, og jeg har den også i hagestua, men den er bare SÅ fin, så at jeg har to... Pytt, pytt. 
 Lampa jeg hadde der fra før har jeg hatt i over 17 år, så det var faktisk på tide å bytte, før fettet bokstavelig talt rant ut av koblingen.

Det er kjekt med litt oppgradering av kjøkkenet, og foruten å pusse ned kjøkkenbordet, tenkte jeg å bytte knottene på innredningen og bytte litt av dekoren generelt. Jeg har jo å ta av, men er liksom mest glad i det unike og sjeldne, gjerne antikk. Kjøkkenet mitt er jo akkurat like lite moderne som jeg er, så der passer vi godt sammen.
Og, ja duken ligger den veien fordi innleggsplaten er trehvit, og jeg HAR begynt å rense stolene til jul, og hadde kun støvsuging av rensestoffet, samt impregneringen igjen da jeg dro på jobb i morges. Og da jeg kom hjem hadde en av mine søte 14-åringer sølt te på den, så da var det på'n igjen med spray og klut. Hurra!
PS Med impregnering er dette overhode ikke noe problem, men da må en faktisk REKKE å impregnere og det gjorde jeg ikke i sommer heller!! (-da hadde jeg glemt boksen på jobb!!)


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)