Thursday, November 30, 2017

Fra showroom i Belgia

I dag fikk vi varene jeg bestilte da jeg var i Belgia for 3 uker sinden. Jeg la ut mange bilder og filmer på Snap og Instagram mens jeg var på showroomet der, men har ikke lagt ut noen her. Derfor kommer det en bilde-kavlakade nå. 
 Egentlig skulle jeg ha vært ute og hengt opp girlanderne og lysene på trappegelenderet, men det er så kaldt, så jeg hæler ikke. Det er minus 5 grader, men det kjennes ut som det er minst minus 10. Ikke det at det blåser eller noe, men det er vel litt høy luftfuktighet tror jeg. Dessuten tror jeg at jeg må ha litt hjelp til dette, og mannen har reist til Lucifers verden (på tv) og jeg tror det er lettere å få han til å stryke skjortene mine, enn å henge opp dekorasjoner.
 Det er så kjekt å gå i sånne showroom og suge til seg litt inspirasjon. Selvsagt får en mange ideer til hva en kan gjøre hjemme, -eller på jobb.
 Det blir bare mer og mer rødt og gull til jul fremover. Ja, ikke bare gull til jul, -for det er en trend som er økende, enten du vil eller ikke.
 For å vise litt hvordan ett typisk showroom er bygget opp, tyvlånte jeg Tormods bilde fra Herregård Designs FB-side. Må være min rett siden jeg er med på bildet! ;)
Det er altså en diger hall, med små rom bygget inn på denne måten.
Her er bildet jeg tok:
Kronene på bildet fikk vi nå, men jeg har ikke tvunget søsteren min til å legge de i nettbutikken enda. Det er en usedvanlig kjedelig oppgave, og jeg tror hun heller foretrekker å vaske dass. Får høre med henne i morgen.

 Farge-temaene variere fra rom til rom, og til tross for dårlig bilde var dette veldig flott i virkeligheten.
Jeg fant meg også en hund. Det fine med denne er at den ikke røyter, ikke biter, ikke bjeffer, eller bæsjer varme bæsjer som du må plukke opp med pose. Ikke sikler den, eller fiser, og ikke tigger den ved matbordet. Om du ikke plasserer den ved spisebordet da!
 Jeg vet ikke hvor mange rom det var, eller hvor mange stiler, men jeg har dobblet så mange bilder i fotoalbumet mitt, men ett par av rommene var litt for mørke til at jeg klarte å gjengi det rette inntrykket med mobilen. (Nei, jeg orker ikke lenger å drasse på større kamera på messer og showroom. )

Her inne fant jeg ett fantastisk flott bord. Fikk lyst til å umiddelbart hive ut spisebordet mitt, og bestille dette, men dessverre går det ikke an å utvide det, så til selskapsbruk er det ikke egnet. Det hadde passet perfekt på kjøkkenet da, -om kjøkkenet hadde vært stort nok! (Noe oppgitt!!)
Har også fått inn igjen endel av disse populære kubbelysestakene i tre. Likte også disse vinglassene, men har litt for mye glass på lager akkurat nå. Jeg kan bestille de senere om noen ønsker de. 
Disse trærne med lys kom også med denne leveringen, mens krukkene på fot ville jeg ikke ha levert før til sommeren. 
 Veldig pent her....


 I tillegg til disse rommene, var det en hel avdeling med sommer-varer, men de kan jeg ikke publisere enda, for billig-kjedene er så ille til å kopiere varene til de som betaler for at designere skal kreere noe nytt. Det er jo også en av grunnene til at kopier er billigere, i tillegg til at materialet er billigere. Den eneste utdannelsen en trenger for å kopiere heter frekkhet, og den støttes ikke av Statens Lånekasse. Tenk på det neste gang du går innom en sånn type kjede-butikk.


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)