Thursday, February 8, 2018

Mitt beste Kinderegg!

Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger på vårt "lille prosjekt" i kjelleren, og mange som syns vi er sprø som gjør sånt selv, og ikke heller leier noen til jobben.
Selv syns jeg det er teit å BETALE for å gå på treningsstudio da det går an å bruke kroppen til fysisk arbeid, og kanskje tjene noen kroner i stede, -eller spare om man vil. Man får iallfall  utrettet noe fornuftig! I tillegg er det det sosiale.

Ofte sitter jeg og mannen i hver vår sofa med nesen i en data eller nettbrett. Jeg jobber, eller blogger, han ser TV, serie, eller filmer om hvordan man gjør ting, eller andre fakta-greier. Jeg vet egentlig ikke helt, for uansett så lærer han seg utrolig mye når jeg ikke ser på. Sosialt er det ihverfall ikke.
Når vi driver med disse prosjektene våre jobber vi mest sammen, og vi prater om alt mulig. Dette syns jeg er innmari kjekt, og vi jobber faktisk utrolig godt sammen! Litt for godt egentlig, -for vi kunne kanskje ha kranglet litt mer og prøvd og fått hjelp av Sinnasnekker'n. Da hadde vel ting gått litt fortere enn det det gjør.
Vi holder jo på over alt, ute og inne, oppe og nede. Hovedgrunnen for at ting ikke blir gjort ferdig er været. Altfor mye regn her, og SÅ kjedelig å dra presenning over tak hver kveld, i tillegg så jobber jeg IKKE inne når det er fint vær sommerhalvåret!
Vi hadde vel heller aldri kjøpt ett gammelt hus om vi ikke likte å holde på som vi gjør. Klart jobb og familie sørger jo for at det ikke blir de lengste øktene hver dag, men Å SÅ godt det er å legge seg om kvelden når en har fått brukt kroppen til noe fornuftig, -vært sosial med de du er mest glad i, samt utretter noe som setter spor for fremtiden.
-Det er Ninas beste Kinderegg det!! ;)

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)