Sunday, March 31, 2019

Abstinenser

Jeg har vært slått ut av bihulebetennelse, og hatt dundrende hodepine. 

Det er dessverre en familie-svakhet å ha skjeve neseskillevegger, og begge tantene mine har allerede operert. Selv utsetter jeg det så lenge jeg orker, fordi det er ikke et lite inngrep, og det gjør grisevondt. I tillegg vegrer jeg meg over å bruke vanlig sykehus på dette, da jeg tror de primært tenker at her skal man få en mer fungerende nese, -og om den blir enda styggere, bryr vi oss ikke om... 
Det er slettes ikke sikkert at det er slik, men jeg tror jeg heller vil betale en privatpraktiserende av egen lomme om noen skal skjære i meg. (Det er ikke meningen å tråkke gode kirurger på tærne, men jeg har sett nok arr etter noen som garantert strøyk i søm på skolen, på kroppen til noen jeg kjenner) 

Haging den siste uka har stort sett vært dedikert til sofaen, eller benken ute i termodress. Været har vært alt fra 15 plussgrader til 2+, -med hovedvekt på den nedre skalaen. 
 Jeg har lyst å bli frisk OG ha fint nok vær til å fullføre prosjektet i min "nye hage"

I dag har det vært regn, sludd og snøstorm om hverandre, og iskaldt, -men kanskje like greit når jeg vagger rundt som en halvzombie.
Det er så vanvittig gøy å skape noe nytt, -og selv om det ikke ser så bra ut enda, har jeg troen. Gruer meg bare til å plante 20 meter hekk mot naboen. Grunnen begynner på s og slutter på tein 😬
 Plantene til dette området står i hagestua og venter på å få komme ut. Må bare vente til gradstokken helst ikke går under 5 grader.
Jeg klarte ikke å motstå å kjøpt et par nye juleroser på torsdag. Måtte innom jobb for å se hvordan det gikk med Emilie, og høre om det var noe hun trengte hjelp til.
Jobben min er jo bare noen hundre meter fra Slætta Hageland, så litt grønn glede måtte bli med hjem.

 Helleborus 'Double Ellen mix'
 I tillegg kjøpte jeg to dverg-rododendroner og en mini Ilex. Alle står i nå i hagestua og gir meg hjertebank.
Tror personlig at formen stiger i takt med gradene ute, -og til uka er det meldt VÅR! 😘
Til helga er det også hagemesse på Lillestrøm, så det er bare å komme seg opp fra sofaen! 😊No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)