Tuesday, December 15, 2009

Desember-stress....

Å, som tiden flyr!
Jeg er så absolutt ikke ajour med jule-greier, men ikke det heller biter på meg for tiden. Er bare så innmari lykkelig over all responsen på butikken, de hyggelige kundene og omsentningen, så alt annet som ikke er gjort, pytt, pytt!

Ikke rekker jeg å ta bilder i dagslys heller...

Dro til Molde omtrent før jeg våknet i morges, og rakk så vidt hjem til klokken ble 12. I tillegg til å ha en masse kunder, har jeg hatt 9 unger her i dag, men bare 8 samtidlig. Og jeg har bakt pizza. Må bare ærlig innrømme at to av ungene ble pent vist til døren da vi satte oss ned for å spise, for vi hadde ikke mat nok til mer enn til de to som kom først! (Noe som selvsagt var avtalt før de siste to kom!)

Mulig at besøkende og lesere begynner å oppfatte det, så elsker jeg å ha åpent hus! ;) (Men jeg elsker også å være helt alene, altså!)


Det er så liten plass i butikken min, så to av potetsekk-putene har fått plass i gangen. Benken er også fra mitt vare-sortiment, og kan bestilles (leveres på bare 3-5 dager!) Har pyntet ett par lys for en kunde fra Åndalsnes.

Treet i gange har fått noen kremmerhus til pynt.
Under treet er det litt skogbunn. Fikk en full bærepose med spennende mose og lyng fra svigermor, da hun kom hjem etter en av sine lange trilleturer med Leon. :)
Benken er fra Bloomingville og skal stå utenfor butikken, når inngangen er ferdig. Har en ekstra en i kjelleren for salg da.

Mammas gamle beksem-sko (hvordan i all verden skrives det??) tas frem til hver jul. Leter også etter en gammel skinn-koffert, men jeg har en så stor kjeller, og i tillegg ett uthusloft... Finner den vel når julen er over.
Klarte å raske med meg noen få julegaver på by-turen min i dag, men jeg må vel innover en tur på torsdag også, så vi får se om det blir ett par til.
Skolen har forresten den mest geniale leksen denne uken! Nathalie (11) skal hjelpe til hjemme i 30 minutt hver dag, og skrive det opp i ett skjema jeg skal signere på. *Gliser fra øre til øre*
Og jeg har noen hyller med såper, kremer og støv på badet.... ;)
Vi blogges!!


.

13 comments:

 1. Det ser jo slett ikkje ut som du ligg så dårleg an før jul.Pynta er det jo både her og der. Så bra at butikken går bra, og at du er fornøgd med det!

  ReplyDelete
 2. Jeg bare ler for meg selv når jeg er inne på bloggen din. Du er noe for deg selv.

  ReplyDelete
 3. Beste lekse ever! Mannen humret lett ondskapsfullt her når jeg leste... ;)

  Supert at butikken går så bra - kos deg masse! :)))

  ReplyDelete
 4. Heisann!

  Er stadig vekk innom og leser! Det er artig å følge med på stort og smått og alt du/dere får gjort. Er helt imponert jeg :-)

  Grattis med butikken foressten!

  Skoene du nevner kan du lese mer om her: http://no.wikipedia.org/wiki/Beks%C3%B8mst%C3%B8vler

  Hilsen Irén - som hadde noen par av den type sko i oppveksten :-)

  ReplyDelete
 5. Digger den leksa!

  Å, så kjekt å høre at det går fint med butikken din! Ønsker deg kun det beste!

  Håper du får en litt mindre "stressende" dag i dag, KOOOS deg!

  Klem Charlotte

  ReplyDelete
 6. Du ligger bra an! Bedre en meg iallefall*knis* Men imrg..Imrg skal jeg fikse de siste julegavene og tre skal hentes:) Blir stas! Jeg kan tenke meg butikken din er like lekker i virkeligheten som på bilder, virker som en nydelig butikk med de lille ekstra:) (som nevnt tidligere i et annet innlegg her) Stemningsfulle bilder du viser. Ha en herlig desember onsdag!
  Hugs

  ReplyDelete
 7. Nå har også jeg funnet igjen mine kremmehus som jeg lagde tidlig i november med tanke på salg. De er ikke pyntet, men helt emkle. Får se om jeg får satt på noe pynt neste advendtstid. :-)
  Imponert over hva du rekker og får til! Flink er du:-) Stå på, men husk å kjenne etter på kroppen innimellom om den er sliten, da!:-) Ofte er det slik at hodet vil mer enn kroppen( snakker av erfaring, hehe)
  Men fint for oss at du har så mye overskudd, det gir oss en livlig og flott blogg :-)

  ReplyDelete
 8. Hei lurer på om det benken i gangen er flatt pakka å om den kan sendes ... Str??? pris??

  monica

  ReplyDelete
 9. Så FLOTT at det går så bra med butikken! :)

  ReplyDelete
 10. Er ikke alltid vi rekker over alt, men som du sa pytt pytt, godt vi kan si det og avogtil...Så gøy at butikken går bra....

  ReplyDelete
 11. Sånn lekse skulle mine hatt også! :-))
  Ha en fortsatt flott adventstid! :-)

  ReplyDelete
 12. det var vakre bilder du deler med deg idag, skjønt lite juletre med krememrhus på:) Bra at det går godt i butikken, dete r virkelig vel undt:) herlig lekse fra skolen da;) Juelklem fra Monica

  ReplyDelete
 13. Det viktigste er jo ikke at det er grønnsåpevasket i hver eneste krik og krok, det som betyr noe er jo at man har det bra! Og det virker jo som om du stortrives for tiden, noe jeg skjønner veldig godt :)Prioriter de tingene du har LYST til å gjøre før jul, så kan du bare kose deg :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)