Saturday, June 26, 2010

Jobben min....

Jeg syns det er på tide å blogge om stedet jeg har tilbragt flere timer i enn i min egen butikk den siste tiden.
Det har vært en stor utfordring til å få dette puslespillet av jobb, butikk og unger til å gå opp, men jeg har jo hele tiden hatt en mann som stort sett har vært hjemmeværende, så det har gått fint. Fremover blir det mindre hagesenter på meg, og mer egen butikk, og jeg er litt spent på om det vil bære seg økonomisk. Det koster jo litt å drive med denne renoveringen som vi holder på med, selv om vi gjør mye selv.

Men her er altså BoGrønt Slætta Hagebruk i Malmefjorden, det andre BoGrønt-senteret jeg har jobbet på, og jeg mener det er distriktets flotteste hagesenter.
Det er faktisk 4 hagesentere som ligger nærmere hjemmet mitt, men jeg valgte å begynne her, og jeg tror bildene forklarer litt hvorfor. I tillegg er de som jobber her innmari hyggelige, og det er mulig å få svar på ting en lurer på, ikke bare hvor man finner isen hen liksom....
Lett å føle seg "hjemme" her, med så mye blomster og steingulvene er lagt min egen stefar! :)
Palmene her inne er bare prikken over i'en!
Eierne er utrolig flinke til å tenke nytt, og se på trendene ute i Europa, og har store planer om vidrere utvikling som det skal bli spennede å se resultatet av til neste år.
I tillegg til mengder av sommerblomster og uteplanter, har de også en hall med hagemøbler, lekeplass for ungene og ett par kaffekroker der en kan ta en pause og innta forfriskninger. Klart det begrenser seg litt til hva en får kjøpt av spiselig her, men brus, kaffe og is har vi, men det finnes også de som har med seg annen mat, og spiser her.
Den flinke dekoratøren heter Anita, og det er kjempeinspirerende å se henne "dille" med utstillinger. Litt koseligere med sånne områder, eller bare reoler på reoler med gjøtsel og ugressmiddel.....
Her er litt av uteområdet:
Ser det har blitt litt grønnere nå, for bildene ble faktisk knipset for en måned siden, men jeg har ikke rukket å blogge de. Sånn er det på denne årstiden!
Og det er dette området det ryktes om forandringer til neste år....
Spennede! ;)
Nei, nå må jeg hive meg rundt å lage noe mat & rydde litt i huset, for jeg venter overnattingsgjest fra Trøndelag. Noen kjenner henne nok fra før, for hun har denne kjente hagebloggen!
Gleder meg!!

8 comments:

 1. Hei hei.
  Må nok si meg enig med deg! Det ER det flotteste hagesenteret jeg også har sett!!! Stilig og gjennomført. Me like!
  Kos deg med overnattingsgjester.
  Stikker innom med jevne mellomrom jeg :)
  Ha en god helg. s

  ReplyDelete
 2. oy oy oy, der var det pent ja. Håper å få kommet en tur til din butikk i løpet av sommern. Bor jo ikke så langt unna, men langt nok likevel.. GOD SOMMER!!
  Hilsen Ann Helen

  ReplyDelete
 3. Jeg er enig med deg,det er det fineste hagesentret rundt om her.Er ofte og handler der eller bare for å se hva jeg skal ha når hagen blir større.kos deg med besøk og god helg.

  ReplyDelete
 4. Heisann!
  For en fantastisk blogg du har=)
  Fantastisk hvordan du får det til med unger, jobb OG egen butikk!
  Hadde vært supert om du hadde nettbutikk også;) Bor dessverre litt for langt vekke=)

  Håper dere har en fantastisk helg!

  ReplyDelete
 5. Gud bedre for et flott hagesenter! Skjønner virkelg at du vil jobbe der! Tror ikke det hadde blitt så mye lønn på meg hvis jeg hadde jobbet på en slik plass. He,he..

  Ha en fin søndag!

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 6. Ja det var et fint hagesenter. Skjønner godt du liker deg der Nina. ;o)

  Ha en flott uke.

  Klem klem fra mæ ;o)

  ReplyDelete
 7. Hei Nina
  Så flott bloggen din er! ble veldig oversiktig og bilden kom veldig fint frem :) Fantastisk flott hagesenter du viser bilder av...sjønner godt at du trives her. Ønsker deg en flott dag videre, klem fra Mette

  PS! har en giveaway hos meg hvis du har lyst til å være med :))

  ReplyDelete
 8. Nina, det er to ting jeg bare må kommentere, det første er Haagesentret i Malmefjorden, et av Norges triveligste og fineste hagesentre. Med eiere som setter oss kunder i fokus med inspirerende vareeksponeringer og fokus på KVALITET!
  Det andre er deg, tenker at 'sånne som deg' skulle man 'klone', er helt sikker på at du vil lykkes med det du kommer til å foreta deg i livet. Det lyser posivitet, er sikker på at mange av kundene du har ekspedert på BoGrønt Sletta Hagebruk har vært tilfreds etter endt handel. Lykke til med deg og bloggen!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)