Friday, June 11, 2010

Store planer....

Jeg vil bare helt kort forklare hvorfor det er lite aktivitet her i blogge, og på butikk-profilen på Facebook.
Samboeren og jeg holder nemlig på å planlegge de neste ukers intens jobbing for å få alt lagt tilrette for at vi skal få hjem betong-bil for å få støpt platt der vi skal ha hagestue, men også nytt gulv i uthuset som skal bli ny butikk. I tillegg kan det hende at vi også støper muren som stakittgjerdet vårt skal stå på, for det er vel nok betong i en bil til alt dette.

Siden vi ikke har tid til å snekre utestue med det første, har jeg lagt av en paviljong på 3x4 meter der jeg jobber, med vegger og det hele. Denne må opp til den 24 juni, for da har tvillingene bursdag, og jeg hadde tenkt å feire den der, om været ikke blir altfor fint.

Det er en ganske stor kostnad å få hjem en betongbil, så når vi først skal ha en hit, fant Andreas ut at vi like godt kunne støpe nytt gulv i den forerste delen av uthuset. Jeg ringte og hørte om gravemaskin, mens Andreas rev ut det gamle gulvet. Vi må nemlig grave litt der vi skal støpe platting til utestua, og der vi skal ha muren for gjerdet. Men etter at gulvet i uthuset var borte, oppdaget vi at vi trengte gravemaskin der også. Av alle ting så var det flere kubikk med flott, mørk jord under gulvet, noe som kommer godt med i vår nye kjøkkenhage som Andreas skal begynne på i morgen.

Som dere skjønner så skjer det litt i Paradiset, så de 20-30 personene som vil at jeg skal sende de sinkhus og småtterier, må bare smøre seg med litt tålmodighet. Det er jo på fritiden min, og om natten at jeg pakker varer, og så fremt de ikke blir forhåndsbetalt, får de bare vente til jeg har tid. Skal også spørre om søsteren min kan hjelpe meg litt med det i helgen, men vi rekker altså ikke alt. Det er jo jeg som privatperson som pakker og sender varer, og om det ikke blir forskuddsbetalt, er det jeg som legger ut for alt av porto, oppkravsgebyr og varer. For når jeg har åpent er det besøkende som får oppmerksomheten, og de siste dagene har det vært så mye folk her, at jeg har ikke hatt sjanse til å gjøre noe annet. Men det klager jeg altså IKKE over! ;)

Jeg gleder meg til å vise fremgang og resultat av det vi har i gang nå, men syns det er syns at det nok en gang blir kaos i bakgården vår nå når vi endelig hadde fått så mye i orden. Men det skal bli utrolig godt å få skikk på mere, og få bedre plass til å vise frem varene mine.

Nei, atter en dag på jobb venter i morgen,(fredag) så en må vel finne senga.
Det er meldt regn fremover så mine planer om å stille med stand på Skålasenteret på lørdag, henger i en tynn tråd. Vi skal snakke om det i morgen, og vurderer muligheten, viss ikke blir jeg bare hjemme.

Lover å legge ut bilder fremover, ble bare litt seint til det i kveld.

Nina
(åpen butikk etter jobb i morgen, fredag. Håper på å få kommet meg hjem til kl 19.00, men søsteren min blir nok her fra kl 17.)

7 comments:

 1. det er bra du bremser på noe. Høres spennende ut med nye prosjekter, lykke til!

  ReplyDelete
 2. Ja sett på bremsene jente. Gjør det du har lyst til. Gleder meg til å se hva det blir ut av alt dette. kjekt å finne mørk god jord til kjøkkenhagen da.Det er helt uvurdelig.

  ReplyDelete
 3. Heia.

  Blir nok bra berta. Tenkte jeg skal ta meg en tur opp til deg en dag. ;o))

  Ha en super helg, å slit med helsa.
  Jeg driver for fullt selv. Så det blir en sånn ca 13-14 timers lange arbeidsdager hver dag ja hehe...Men jeg har nå begynt på terrassen bak huset. Å det blir gør bra! Har masse planer der. ;o)

  Klem klem fra mæ...

  ReplyDelete
 4. Dette blir spennende:) Gleder meg til å se resultatet:))

  Du er hjertlig velokommen innom bloggen min og melde deg på give awayen min:))

  Kommer snart innom deg igjen;))

  masse klemmer
  fra AnnElin

  ReplyDelete
 5. Heisann.
  Vil bare si tusen takk for den lille gaven jeg fikk. Det var ikke nødvendig Nina, men blir satt stoor pris på!!!
  Ha en flott dag videre.
  Klem fra Gro-Beate

  ReplyDelete
 6. Ja, det er gøy med prosjekter, men kan også være litt slitsomt...
  Vet det er to som gleder seg til å se om deg idag; skulle gjerne vært med jeg også, men det får bli en annen gang...
  Ha en fin dag!
  Klem

  ReplyDelete
 7. Det e slitsomt når det e så mykji en ska rekke over.. Men det bli spennende å sjå resultatet Nina. Du inspirera me med gode ideer og flotte bilder.
  Lykke te med prosjektene..!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)