Saturday, July 17, 2010

Baderoms-abstinens....

Jeg har vært uten skikkelig bad i to år nå.
Det vi har nå er ett slitent bad kombinert med vaskerom, kun med dusj.

Jeg foretrekker å bade. Legge lenge og bløte opp kroppen, skrubbe og file, hårkur og kanskje en ansiktsmaske, for så å dusje av seg alt etterpå.
Leser både blader og bøker i badekaret, og har alltid med meg noe å drikke, gjerne vann med isbiter om jeg har.

I mangel på plaskebasseng til ungene, dro jeg frem ett av badekarene våre, og satte det nede i hagen.
Jeg har nemlig gitt opp å kjøpe nytt basseng til pøblene mine, for tidligere har kjøpt ett nytt hver sesong, for de lager alltid store hull i de. Så nå er det stopp.
Ungene har badet i hele dag, for her har det vært utrolig deilig temperatur, tross av noe manglende sol i perioder. Og i kveld var det mors tur.

Jeg hadde ligget på kne og plantet hekk i shorts, og hadde flekker av jord både her og der. I tillegg var jeg både sliten og svett, og hjemme alene.
Så jeg tappet i passende badevann, (Fruen i huset har nemlig gått til innkjøp av kobling for å koble hageslangen på armaturet nede i kjelleren, slik at en selv bestemmer temperaturen på vannet) hentet en kurv med godsaker som badesalt, skumbad, blad og en flaske vin.
Her skal mor kose seg!
Det varte selvfølgelig ikke lenge før tvilling-mafian min kom hjem, og selvsagt ville de oppi til meg, men nå var det min tur, og jeg lovte de at vi skulle ta det igjen i morgen.
Bilde av sin tullete mamma, ville de gjerne ta, men focus er det verre med.....
Å bade i hagen var bare helt hærlig, og dette karet skal stå ute permanent, men det skal bygges inn i to levegger (hjørne) og få sidedeksel som skjuler de stygge oransje bena. Akkurat hvor det skal stå, er jeg ikke sikker på enda, for jeg ombestemmer meg til stadighet. (og lokk, selvsagt!)
Her har jeg forresten fått nisse-skjegg! ;)
Hadde ikke lyst å stå opp, men Leon kom hjem fra trilletur, og selv om han også fikk seg en dukkert og slettes ikke ville opp, må en jo lage kveldsmat og legge de små....
Denne pionen kom fra Romsdal, bodde så 8 år i Trøndelag, for så å komme tilbake til Romsdalen igjen! ;) Men her trives den bra, og er over en meter høy.
Ha en flott helg allesammen!
(For ordens skyld ble det ett halvt glass vin før ungene kom i seng, og resten av glasset etter. Helt greit når man er alene med ansvaret de minste selv, syns jeg)

20 comments:

 1. å herregud, dette så idyllisk nydelig ut..
  Jeg ELSKER å bade selv og sorgen var stor da vi flyttet fra badekaret i den forrige leiligheten..
  Her i heimen er det "bare" dusj..
  Så jeg besøker mamman min sitt bad så ofte jeg kan,der er det nemlig badekar:)

  Heeeerlige bilde vennen

  ReplyDelete
 2. Oj, dette så bare aldeles nydelig ut! tenkt deg å få badet ute, så deilig :) Her hos meg er det heller ikke badekar, pga for lite plass... men jeg elsker å bade... Ønsker deg en fortsatt fin helg, og nyt sommerværet... Flotte bilder fra hagen din også :) Klem fra Mette

  ReplyDelete
 3. Heeerlig!
  Så skikkelig deilig ut å bade ute i hagen!!

  Klem Jatte♥

  ReplyDelete
 4. Herlig! Driver og leser meg opp om peoner - og har lest at de ikke liker å flyttes. Men det er tydeligvis ikke bare sant.....

  ReplyDelete
 5. Godt du har evnen til å nyte og kose deg! Ser bare veldig deilig ut med et bad og et glass vin ute i hagen.

  Herlige bilder.

  Klem fra Jijji

  ReplyDelete
 6. Hahaha,for et herlig innlegg. :)Så både deilig og komisk ut. :)Klem.

  ReplyDelete
 7. Så herlig det må være med badekar i hagen, kanskje jeg skal flytte mitt dit, for det er ikke i bruk her inne, nå står på vaskerommet i kjelleren, og der er det ikke noe hyggelig å være :(

  Ha en fortryllende lørdag!

  ReplyDelete
 8. Hehe! Du å sjø!
  Ikke mangel på fantasi!
  Kos deg!

  ReplyDelete
 9. Godt å sjå at du kan slappa av og nyta litt innimellom slaga. Ikkje for at eg ikkje trur du nyter alt det andre du driv med og, men litt ro gjer godt for alle av og til !! Ha det godt !!

  ReplyDelete
 10. Kva sa naboane?? Såg ut som du koste deg. Du må vel synest eg er heilt tullerusk som har heilt nytt bad, budd her i snart 5 mnd og ALDRI brukt badekaret...

  ReplyDelete
 11. Haha! Herlig Nina. Både vinglasset og badet deg vel undt. =))

  ReplyDelete
 12. Søren, no angrar eg på at eg har kvitta meg med eit par badekar! Skulle sjølvsagt ha rigga meg til på same måten umiddelbart om eg hadde hatt dei i nærheita... For badekaret som er planlagt i kjellaren lar vente på seg. Og det var slett ingen du idè å bruke det i staden for basseng, det er eg nemleg slutta å kjøpe av same grunn som du nevner. Artig innlegg!

  ReplyDelete
 13. Ah det så fantastisk ut! Kjempe flott hage:)))

  ReplyDelete
 14. Herlige bilder, fantastisk nydelig have dere har.

  ReplyDelete
 15. Å, det så nydelig ut:)
  Har siklet på et badekar i hagen selv, men har ikke helt turt å kjøpt det, men nå tror jeg jammen jeg skal skaffe meg det, for det der så helt nydelig ut:)

  Nydelig hage:)

  ReplyDelete
 16. Så fin og hvit bloggen din har blitt :))

  Fine bilder viser du som vanlig;))

  Jeg har et badekar stående i hagen, men kommer neppe til å bli brukt;))

  ReplyDelete
 17. HI HI ! Godt å se det er flere som morer seg med badekar i hagen!!! Ja det er herlig, vi nyter det og ,og har mange planer for utebadet :-) Kos deg videre!

  ReplyDelete
 18. Haha....Har akkurat vært inne på tanken selv, men får aldri rotet meg til det. ;o))

  Så det blir heller turer over til pappas boblebad når nakken slår seg som vrangest etter en 14-15 timers lange arbeidsdager. ;o)
  Følg med på bloggen min da berta, kommet langt nå se. ;o)))

  Ha en super uke.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)