Friday, July 9, 2010

Ferie-tips!

Jeg må bare konstantere at jeg ikke er innlagt enda, og at naboens gress nå ligger og blir til jord i mine blomsterbedd, uten at jeg får grå hår eller magesår.
Fikk nemlig høre at det var en liten gutt som hadde i oppdrag å slå plenen der når det ikke er noen i huset, og da gikk liksom puslespillet opp. Derfor gikk jeg og knotten og hentet gresset, og mens jeg la dette inn under mine store stauder, fikk en mill. knott ett varmt måltid krydret med hvitløk og Chanel nr 5.

Siden jeg ikke er langsint, og har ett hjerte av gull, og i tillegg nå har FERIE, deler jeg mitt beste ferie-tips med dere!
Gaffa-tape triks nr 1.

Med dette vil jeg ønske alle sammen en flott sommer, og finne sengen som overhode ikke er godt brukt den siste tiden.

Tips nr 2: Sov halve natta og bruk sengetøyet dobbelt så lenge! ;)

Det var siste dagen på hagesenteret i dag, så nå skal jeg helt og fult konsentrere meg om Norges minste butikk i mitt lille paradis. Nye åpningstider skal publiseres i morgen, og disse gjelder hele sommeren bortsett fra når (om) vi reiser på ferie. Sånt tar man nemlig på sparket om det dukker billige flyturer opp. (Forelderne mine har leilighet i Alanya (Oba)
Da er det søsteren min som styrer skuta her, med innskrenket åpningstider.

I tillegg vil jeg på fineværsdager innføre sol-stengt, der jeg stikker til stranden, men kan selvsagt nås på mobil, og innfinne meg i butikken på to minutt. Bikini-betjening! ;) (Øh... host, host...)

Vil også takke for kjempehyggelig besøk i butikken i dag! Bare litt synd at jeg stresser litt for å gjøre alle til lags når en har det litt trangt og primitivt, og føler meg som en elendig vertinne.

Sukk, som jeg gleder meg til å få større lokale!

8 comments:

 1. Bikini betjening. øøh host host ja det kan man godt si.Fikk meg en god latter her hahahaha..
  Du har fått sms fra meg regner jeg med.
  Solstengt er fornuftige greier ja.Ikke så mye å vær å skryte av i år så da får vi jaggu ta å benytte oss av det som er.

  ReplyDelete
 2. hihi likte ferietipset ditt... fikk meg til å tenke på gode gamle mcgyver og gaffateipen, den kan jammen brukes til så mangt. ønsker deg en fin ferie. klem monica

  ReplyDelete
 3. Ja bikinibetjening!! Det må jo være årets salgsstriks. Heng opp en stor plakat, og jeg vedder på at mange mannfolk ringer etter deg i hytt og pine. "skulle bare kjøpe en presang til kona" osv. Hahaaa!!!

  ReplyDelete
 4. He, he du får sagt det Nina!
  Gaffateip er kjekt å ha:-)
  - ha en fin dag,
  klem Hege.

  ReplyDelete
 5. Ja, den gaffatapen kan brukes til så mye rart. Magisk :) Jeg så på innlegget ditt fra 30. juni, og synes jeg skimter en liten mugge fra greengate i claire multi? Selger du den, og sender du den?? Jeg har lett land og strand etter en slik!

  ReplyDelete
 6. bikinibetjening ja.. hehe... :) hot mama.. smarte ferie tips.. det med å sove halve natta gjennomføres ofte her i huset :)

  ReplyDelete
 7. Gode tips Nina, gaffatape er et must i håndveska!
  Har fulgt bloggen din lenge, og nå har jeg endelig tatt mot til meg og lagd en egen, stikk gjerne innom meg ;-) Ikke så mye å lese enda, men forhåpentligvis kommer det seg raskt!!
  God sommer videre!

  ReplyDelete
 8. SOL stengt har jeg sansen for!!!!!
  Ha en flott ferie*

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)