Wednesday, November 3, 2010

Jeg ønsker meg.....

Jeg har begynt å selge endel julegaver, og det gjør automatisk noe med egen tankegang.
"Hva ønsker jeg meg til jul?"
Jeg har begynt å selge endel julegaver, og det gjør automatisk noe med egen tankegang.

"Hva ønsker jeg meg til jul?"

Det som står øverst på samboerns liste er ny stekepanne.
Vi har de siste 5 årene slitt ut to panner med titian og teflonbelegg, og nå er det kun min gamle hybelstekepanne i støpejern som duger. Denne er da litt i det minste laget, samt fryktelig tung å håntere.
En liten undersøkelse på Nettet viser at folk generelt er fornøyd med Høyang Polaris sine skal visst være bra, særlig en som visst heter "Hard Face". Og den må ha lokk! :)

En annen ting som jeg virkelig har lyst på er Millenium-triologien som film. Bøkerne har jeg jo, og får aldri tid til å se serien på TV. En sånn komplett samleboks, gjerne som Blu-Ray.

I fjor skulle jeg kjøpe denne adventsstaken på Bohus, men de var selvfølgelig utsolgt.
Nå ser jeg at Skeidar har den, selv om prisen er litt stiv for en stake som skal så fremme halvannen måned, kr 699,-
Skal man opp i de høye prisklassene, står dette armaturet langt opp på ønskelisten.
Passer perfekt på kjøkkenet vårt.
En litt rimeligere ting er ett nytt biff-bestikk,-noe som virklig behøves da vi foretrekker å bruke dette daglig, siden knivene skjærer så mye bedre enn de vanlige, og gaflene er bedre å holde i.
Kniver generelt, er egentlig en mangelvare når en skal skjære tomat og salat.....
 
En god hårkur og dusjsåpe ser jeg mangler på badet, og jentene stikker hver dag av med min gode hårbørste, siden deres er ødelagt, så der var ett tips til de. Og selv sliter jeg fotfiler mer enn neglefiler.
 
Dyner og puter i dun (jeg må ha dun) er det også litt lite av nå når ungene har blitt så lange, og vi trenger jo også noen i båten.
 
En ting jeg alltid blir glad for er ullsokker. Fryser alltid på bena, og vi har ett temmelig kaldt kjøkkengulv. (ikke isolert enda)
Gavekort på Elkjøp slik at vi får kjøpt fryseskapet vi endelig har plass til, vil nok passe oss utmerket, og en stabel med litex-plater til badet oppe. ;) (Ser liksom for meg de under juletreet!)
 
Ellers ønsker jeg meg gamle ting, som fajanse fra Egersund, overlaken, mellomverk, gamle bilder og en gammel sminkekommode maken til den vi har på soverommet vårt. 
Skulle forresten legge ut noen nye bilder herfra i dag, hadde reid opp sengen og all ting, men vips så var dagslyset borte. Undertegnede rer nemlig ikke opp sengen hver dag, for når jeg står opp tenker jeg bare på mat(!)
Men det kommer en dag i morgen, og en ny sjanse til å ta bilder, og sitter jeg her til dagslyset kommer, slipper jeg å re sengen min også! ;)
 
Nei, det går vel ikke. Må nok tusle opp...
 
 

15 comments:

 1. Oj, så flink du er til å ønske deg ting! Kommer egentlig ikke på noe særlig jeg ønsker meg jeg. Det eneste jeg kommer på i farta er en adventstake fra Kitchn, ei glasslykt med påskrevne datoer, men det må jeg jo ha FØR jul, så d får jeg nok kjøpe selv en dag om jeg drar til Molde :)Og så ønsker jeg at mannen min skal være hjemme i jula, men han blir LANGT borte på jobb, så her blir d nok ei kort liste!
  Hilsen Prusseluskan

  ReplyDelete
 2. Det var en lekker adventsstake! Har så vidt begynt å se etter julegaveønsker - til meg selv selvfølgelig ;)

  ReplyDelete
 3. Null problem og ønske seg ting til jul:)) Den lysestaken var fin:) Jeg kjøpte meg en ny adventsstake ifjor så jeg kan ikke kjøpe en ny iår.....men helt ærlig så er jeg redd for at jeg hadde kommet til å bli lei av den fort siden den er så prangende og stor:)

  ReplyDelete
 4. god morgen til deg.
  flotte ønsker det der.
  kjekt å tenke litt før jul.
  ang stekepanner, ja vi sliter ut endel vi å, men har oppdaget at coop obs sine egne merker, billig er de å , de varer faktisk leenge, kjekt med ting som er rimelig og godt.
  nydelig på ditt soverom,
  gleder meg til flere bilder.
  ønsker deg en nydelig dag.
  klem fra sylvia

  ReplyDelete
 5. Det er nesten skremmende at julen er så nær. :) men også veldig koselig, jeg elsker julen og det som har med den å gjøre.
  Får sette meg opp en ønskeliste jeg også ;) hehe ser du har mange kjekke ønsker....
  ha en flott dag og lykke til med julesalget :)

  ReplyDelete
 6. Hærlige ønsker! Jeg har også startet på min ønskeliste... Må ha den hengende fremme, for det dukker opp ønsker litt nå og da! Har forresten et gavetips inne hos meg i dag. Like mye gave til seg selv selvsagt:) Førjulsgave???

  Nydelig bilde av soverommet ditt! Vi har pusset opp vårt men mangler litt før jeg kan ta bilde der:) Det kommer nok!

  Ha en hærlig dag da!

  ReplyDelete
 7. Det var da en fornuftig ønskeliste. Da har dine nærmeste en gylden mulighet til å finne noe du ønsker deg.
  Ønsker deg en god uke.

  Klem Madelén

  ReplyDelete
 8. Masse flotte ønsker. :)
  Ser du ønsker deg ny stekepanne. Vi fikk oss ny i fjor etter å ha "brukt opp" mange i 200-500 kr klassen. (Alt fra Ikea til Høyang-Polaris)
  I allefall, Scanpan, som denne heter, vil jeg annbefale på det varmeste. Vi har nå brukt den i ett år og da bruker "vanlige panner" hos oss være ganske slitte, men denne ser ennå helt ny ut. Den har en fantastisk varmefordeling og ingenting setter seg i den. SUPER altså!

  http://www.scanpan.dk/Produkter/NonStickCookware/CTX/Stegepander

  Monica :)

  ReplyDelete
 9. Du skulle bodd litt nærmere, har omtrent på prikken lik kommode til salgs, med tilhørende speil! Mange bra ønsker der, i år blir d penger på ønskelisten her, skal handle både vogn og bilsete, så d merkes på budsjettet d ;0) Ha en fin uke.

  Hilsen Linn, Sarpsborg

  ReplyDelete
 10. Låvebutikken har slike staker :)

  ReplyDelete
 11. Låvebutikken har ikke fått de inn enda, og Skeidar ligger jo bare 14 minutt unna! :)

  ReplyDelete
 12. Prisen blir nok heller ikke det samme, regner jeg med. Store kjeder forhandler seg jo alltid til bedre avtaler enn sånne små butikker får til.

  ReplyDelete
 13. Du trenger ikkje å ha dårlig samvittigheit for å ikkje re opp senga kvar dag da Nina! Midden liker seg aller best i oppredde senger, så eg har ruskete seng kvar dag! Det er jo ingen andre enn vi som sover der som skal inn dit uansett. ;)

  ReplyDelete
 14. Your blog has such elegance! This post is beautiful. I've been looking at all your pictures and it's stunning a real work of art.
  ~Rosemary...

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)