Tuesday, November 16, 2010

Ninas mange verdensproblemer....

Jeg gir opp megselv!
Jeg er nemlig helt håpløs!
Jeg har nemlig klart å selge en pent brukt lysekrone til kr 350,- som koster 1000 kroner ny, og angrer....
I lengre tid har jeg nemlig hatt to sånne liggende i kjelleren som jeg tenkte å ha i stua, men når jeg endelig har fått opp en av de, føler jeg at det blir feil....
Lysekronene er smellfine, men rare meg syns de noe enklere passet bedre inn i stua mi. Jeg syns nemlig at den jeg solgte passet bedre....
Nå sitter jeg her med skjegget i postkassen, og lurer på om jeg skal gå på Lampehuset og høre om de har flere av mine gamle lysekroner, og selge den ene av disse i steden.....
Er egentlig sikker på at det ikke finnes noe i hele verden som er så teit som meg.
Skal prøve å ha denne hengende ett par dager, og la den "bo seg til", og kanskje det hjelper. Mulig jeg også skal spandere ett par lyspærer i den, selv om den ikke er montert enda,-sånn bare for syns skyld.
Her er den gamle typen som fremdeles henger i spisestua.
Jeg vil jo ha to like siden stua er så åpen.
Har ett annet problem også:
Min nye adventsstake fra Skeidar er for høy til vinduene mine, og tar oppi vinduslampettene.....
Her har jeg justert opp en, men det ser bare SÅ teit ut da. Mulig jeg må ha den i det lille spisestuevinduet i stede, men der henger det en plante...
Kjære vene for noen verdensproblemer jeg har!
Det er litt mye av både det ene og det andre for tiden, -da noe butikk, men selvsagt også litt bilproblemer og litt rørleggerproblem, men også en frøken som ikke helt skjønner poenget med skolen, og en sønn som snart skal ta sertifikat som fjellklaterer.
Og som normalt i November, så har jeg mest lyst til å gå i hi til våren kommer, for jeg er bare SÅ trøtt.
Bare syting og klaging fra denne fronten i dag, for det er jo sikkert ingen i verden som har det verre enn meg. (Høh!) 
Så får jeg håpe at interiørkonsulenten min kommer på besøk snart.
Det er min gode venninne, Marita som må øses ned av mine interiørfrustrasjoner/verdensproblemer, og denne gangen blir det nok lysekroneproblemer man må få synspunkter på.

Har du interiørproblemer??


18 comments:

 1. Vet du, jeg syns den nye lysekronen var NYDELIG, og den passet veldig bra inn i stua di ;)
  (og det må da være lov til å klage litt en gang i blant, så lenge det ikke blir en uvane ;))

  Ha en fin dag!
  Kari

  ReplyDelete
 2. Ja du Nina...alltid morro å lese dine innlegg, uansett tema :)
  Du er nok ikke alene om problemer med interiør, unger, bil, håndverkere osv....
  Jeg personlig skulle ønske jeg akkurat nå kunne fått noen tistusner kroner sånn helt uten videre, for her flytter vi rundt og endrer bruk på fire rom for tiden, møbler passer ikke der jeg har tenkt, og er ikke så praktisk som jeg skulle ønsket...vil ha alt i orden NÅ, så jeg bare kunne kost meg med hobby...men neida...ting tar tid og nå håper jeg bare jeg får til litt jul i stua før jula er over...

  ReplyDelete
 3. Hehe, jeg må le litt også, men skjønner problemet ditt.Nå synes jeg at begge lysekronene var lekre jeg, da! Men selv om det ikke er store problemer du har med akkurat de, kjenner jeg meg igjen. Når man ikke er fornøyd, blir det et irritasjonsmoment. Når det gjelder adventsstaker i vinduet, tar jeg ned lamper jeg har der fra før, og lagrer de til etter jul, så det ikke skal bli smør på flesk(lys på lys). Ønsker deg ellers en strålende dag;)

  ReplyDelete
 4. Eli kom med et godt råd:)Ta bort den lampa som henger i vinduet mens adventsstaken står fremme:) Likte godt lysekrona di jeg:)

  Den lysekrona mi du spurte om er fra LD ja:) Fin:)

  Nå kom jeg på at jeg har et gavekort på bohus...tror jeg må innom der snart:)

  ReplyDelete
 5. Hei Nina!!
  For så si det sånn, etter å ha sett bilder fra huset ditt,
  DA innser jeg at jeg interiørproblemer ;))

  Ikke har jeg en gjennomført stil heller så det hjelper ikke akkurat på :)))

  Jeg har hevet ut spisestubordet,for å få plass til ei sofagruppe jeg ikke egentli vil ha i huset !!

  og sånn kunne jeg fortsatt, jeg synes den nye lysekrona var kjempefin. Kanskje det blir beder etter noen dager... Meeen så var det den magefølelsen da,
  den er ikke til å kjimse av ;)

  Ha en flott dag i Paradiset, her er mørketiden i gang, så jeg kan love deg at jeg er T_R_Ø_T_T !!!

  Klem fra Maren!

  ReplyDelete
 6. Ta ned lampa eller planten, for eg er einig, det ser litt teit ut med begge deler! Ellers er den nye lysekrona minst like fin som den gamle, så du får la den bu seg til som du seier, så kjem det seg kanskje. Vi har nok alle våre verdensproblemdagar. Her er det også litt av kvart av verdensproblem, kan eg sei, og eg har også hatt nokre som har bestemt seg for å bli fjellklatrarar i svært ung alder. Ei stund hadde vi faktisk alle stolar bunde fast i bordføtene, for at dei ikkje skulle kunne flyttast rundt og klatre opp på. Begrensa iallefall klatringa til kun opp på bordet ;-). Og no har eg eit golv der kun halve er lagt ned, og kaoset sprer seg utover fleire rom....Jaja, det kjem seg vel ein dag! Likar at du klagar litt innimellom eg. Likar ikkje så godt å lese om kun rosenrødt, for trur ikkje at det stemmer heilt til einkvar tid....;-). Litt opp og ned skal det vere, og det er lov å sei det!

  ReplyDelete
 7. Begge lampene er kjempefine, og den adventstaken var lekker! Ta ned hele lampa nå i jula da vel? Så blir det så fint å få den opp igjen når jula er over se. :o)

  Og her i gården er det maange interiørproblemer ja, men det er jo hele morroa det vel? :o)

  Ha en fin dag videre!
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 8. Huff og huff! Ikke lett og være deg om dagen! men den lyskronen var kjempe nydelig. Tror du får koste på noen pærer jeg og få lys i den. Se på det noen dager med lys før du bestemmer deg. Jeg er akkurat like håpløs. Får aldri bestemt meg og ombestemmer meg ofte. Hvis jeg var deg så hadde jeg tatt ned lampen bare akkurat nå i advent. For den advent staken din var nydelig. Du får jo nok lys fra den.
  Ha en fin dag!

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 9. Jeg synes den nye lysekronen var finest og ville beholdt den :) Men smaken er jo som baken, forskjellig (smiler) Tror du ikke at du bare må bli vant til den ?

  Ellers har jeg slike problemer støtt, det er en del av sjarmen med interiørinteressen. Jeg blir også rett og slett desperat dersom bilder henger på snei, eller det ikke er symmetri i det som blir hengt opp.

  Det er ikke så greit.

  God dag til deg og dine i hvertfall :)
  24gl02skin
  Klem fra Lisemoren

  ReplyDelete
 10. Stakkars....at du holder ut?????;P
  Nei...har du ikke verre problem kan du bare lukke igjen brødskuffa sier nå jeg:))))
  Man skal ha litt ufordringer i hverdagen vet du....

  Og lysekronene var bare helt nydelige....så om du selger desse også til 350,- kroner kommer jeg fykende,hihi:)))
  Litt uskyldig mobbing fra Sunnmøre i dag....håper du ser lysere på livet snart!
  toveklem:)

  ReplyDelete
 11. Hei.
  Vi er nok flere som lider
  de samme kvaler. :))
  Syns alt hos deg er lekkert
  jeg da. Stua di er nydelig,
  lysekrona passa flott inn den.

  Skal ha speil i ramma ja,blir
  lekkert det 7.
  Ha en fin dag.

  ReplyDelete
 12. akk... sånne daga har æ flust av...
  å æ bli aldri fornøyd eller ferdi (føle æ..) E så mye som skulle vært gjort å skulle vært gjort annerledes her hjemme..
  Men fingern sett alt førr djupt til tider.. hehe..

  Håpe det løyse sæ når venninna de kommer..
  Btw så va lysekrona lekker.. :)

  Ha en flott dag!

  Trine

  ReplyDelete
 13. Det er godt å lese at du ikkje har større problemer enn feil lysekrone og for stor advenstake. Men rørlegger og bilproblemer høres litt verre ut.. ;-)

  Mi største interiørutfordring er ein liten krabat som riv ned alt. Så her er ikkje mykje pynt og dall. Kan evt gjere slik som folk frå Midtøsten, India o.l. Dei pyntar og heng opp bilde heilt opp i taklistene nesten.

  ReplyDelete
 14. sender deg eit smil eg --- og husk det bruker alltid å ordne seg for snille jenter ;)

  ReplyDelete
 15. Du Nina, du Nina, du tar kaka. Interiørproblemer kan være store nok de.

  Jeg har for tiden et KJEMPE problem på interiørfronten, i mai flyttet min kjære inn med gods og gull. Gullet har jeg ingen problemer med, godset derimot er det værre med... Jeg reiser i jobben og er borte stort sett 4-5 dager av gangen, og her for en stund siden kommer jeg hjem fra jobb og det står en diger flatskjerm på soverommet... Jeg ble ikke blid, har ikke lyst på tv på soverommet, men der står den da på det (før dette) vakre soverommet vårt :(

  Så i forrige uke kommer jeg hjem og til min forferdelse står det et DIGERT drog av en svart, skinn recliner i stua. Jeg hater reclinere, hater skinn møbler, hater svarte møbler (nå mener jeg ikke f.eks et svart bord eller piano!) Så nå står den der da, som en skikkelig eyesore i stua og gjør meg i dårlig humør, og han nekter å kvitte seg med styggedommen. Kan jo ikke kaste ut mannen for å bli kvitt stolen heller, eller...? He he, neida, han blir nok værende, mannen hvertfall...
  SiriH

  ReplyDelete
 16. Livet er ikke enkelt! ;) Jeg synes den nye lysekrona er knall jeg da. Pen i fasongen, og ikke for jålete, så jeg ville definitivt latt den bo seg inn noen dager.
  Ang. adventstakene, kan du vel bare fjerne pendler og planter til jula er over? Da blir det ikke så nakent når julepynten forsvinner heller.

  Liker å lese innleggene dine! ;-)

  ReplyDelete
 17. Hehehehehe, godt å se at det er flere der ute som sliter med møbleringen, unger og trøtte novemberdager. Men for å være helt ærlig, så synes jeg lysekrona er flott, og adventstaken var kjempestilig!!!! Ta ned vinduslampetten en månedstid i julestria vel :) jeg bytter ut massevis lamper og pyntegjenstander hvert år til jul :)
  Gleder meg til å lese mer,
  Klem fra Annette

  ReplyDelete
 18. Veeeeeeeeeeeeeeel. Jeg synes lysekronen var helt uhorvelig fæøl der den henger. ;-)))
  Du vet hva jeg mener om den saken. Men jeg nekter å uttale meg nå og sier bare om du forhåpentligvis tar den ned igjen VET DU hvor den skal ikke sant. ;-))

  Pst har samme problem med adventstaken min jeg og. Sukk alle disse store verdensproblemene;-)
  Klemz!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)