Sunday, November 7, 2010

Min nye hvite verden.....

Hurra vi har snø....
Grrr...!
Hele hagen ser ut som en kompsthaug med melis på, for jeg har ikke fått klippet ned alt, -dessuten var det enda mye som sto i full blomst her forleden.
:(
Jeg som har såå mye hvitt i huset, både sofaer, tv, vegger, tak, puter, duker, serviser og noen gulv, trenger ikke å ha en hvit hage!!
Litt bedre i denne delen da av hagen da, for her har jeg kommet lenger i arbeidet. Frister i allefall ikke til fortsettelse i dag.....
Forresten så er det nede her du skal parkere når du skal i butikken min, -så fremt du ikke VET at du må bære tungt, for da skal du selvfølgelig parkere inne i gården vår. Men hold deg unna oppkjørselen for plutselig kommer det en varebil, eller en stresset samboer....
Har fått frem julevarene i butikken, -mangler en kasse bare, og det som ikke har kommet enda.
Ellers så håper jeg at jeg får tid til å lage noe i år også, for påskeeggene jeg laget, forsvant fortere enn hva jeg rakk å lage. Ett minus er at lageret og kjeller må ryddes ferdig, og formen er laber (forbanna varmepumpeleverandør som ikke kan komme med ny motor KALDT om morgenen!)
I tillegg vil jeg gjerne flytte inn på vaskerommet, men der må det også gjøres litt.
Lovte Simone litt flere butikk-bilder..... ;)
Og ett alternativ til lampeskjerm på denne foten.
Koser meg bra i butikken om dagen, og har mange trivelige kunder.
Flere etterlyser skilting, men tiden min strekker altså ikke til. Husk jeg er både husmor, 4-barnsmor, butikkinnehaver, blogger og ens kjæreste, samtidig som jeg prøver å renovere ett hus, og bygge opp en hage. Ting tar tid!
Samboeren sier: Gulesider.no  >Paradiset 3, 6456 Skåla: KART!
Gå om hagen for å finne den gamle røde døren.
Når hagen ser ut som den gjør, trøster jeg meg med fine kunstige blomster. Dette er juleroser til den greie prisen av kr 39,- for en kvist (med flere blomster)
Har også fått inn noen av de nye bokstavene til Jeanne d'Arc Living. Har A, L, M og & nå.
De populære ildfaste formene fra Green Gate har også kommet inn igjen, men har bare igjen blå i stor form.
Noen få termoser igjen, etter at en bestilling aldri ble betalt.
Da er det greit med forskuddsbetaling, gitt ;)
Denne lysestaken tok jeg bare inn to av, og da den første forsvant ut døra på tur til Kleive, bare måtte den andre bli med meg opp.....
Prisen ligger på 1489,- så om du er intressert må jeg bestille flere. Lys må jeg også kjøpe meg, ser jeg....
Det blir en tidlig kveld på undertegnede i kveld, da det IKKE ble det sist kveld... ;)
Mannen hadde allerede lagt seg da jeg kom hjem litt over halv ti, for han kjørte i hele natt for å få hjem båtvognen vår.
Er kjempeglad for at vi nå kan ta opp båten og slippe den bekymringen når det stormer som værst.

En god natt ønskes fra en sliten Nina....


8 comments:

 1. GRRRRRReengate. Ja du vet hva jeg syntes og hva jeg nå synes. Ildfastformer mangler jeg. Kjekt julegave ønske å slenge ut i lufta til lillesøstre og sådant. Og det ER de lysblå jeg vil ha fordi de vil passe så godt til den Lys blå Roberts radioen jeg ønsker meg. Thi hii...Det klør alvorlig i handlegenene mine nå altså.

  ReplyDelete
 2. Ikke skjønner jeg at du rekker over alt! Selv om det nå er vinter.....må du "Take time to smell the roses" ;) Det er fort gjort at det som skulle være kos blir stress. Ellers synes jeg butikken din ser drit-koselig ut, for å si det på godt norsk. Jeg blir også veldig inspirert av din innredning, og må innrømme at jeg har hermet litt;) Ha en flott mandag, forhåpentligvis uten snø! Klem:)

  ReplyDelete
 3. Hei Nina!

  Du, da du pussa opp kjøkkenet ditt - malte du dekksidene i samme farge som ståt-innredningen fra IKEA? Jeg skal også ha Ståt på mitt nye kjøkken og hadde tenkt å male veggene i samme farge som skapene. Har du fargekoden?

  MVH MALVA (favorittblomst!)

  ReplyDelete
 4. Flotte bilder! Og artig beskrivelse av snøhagen din! :o)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  ReplyDelete
 5. Kjære folk, hos deg er det jo full vinter...jeg har nå stemt på deg i Boligpluss, så nå håper jeg virkelig at du fortsetter å skrive og inspirere :-)
  Ønsker deg en kjempe fin dag.

  Klem fra Line

  ReplyDelete
 6. Det er bare ett tynnt melisdryss her utmed havet.Jeg har heller ikke klippet ned uti hagen,for det tar jeg til våren :-) Fine butikkbilder med mye fint :)

  ReplyDelete
 7. Så utrolig mye fint du har i butikken (og i huset ditt). Kjempefine ting!

  Likte også godt ditt forrige innlegg. Jeg er også som deg, og koser meg når jeg er alene. Selv om jeg vet at jeg ikke passer til å bo alene, så er det deilig med en alenekveld i ny og ne.

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 8. Jeg elsker denne bloggen og butikken din, men jeg savner hva de forskjellige tingene koster. Du skulle absolutt ha hatt deg en nettbutikk:) Det er mange ting som jeg kunne ha tenkt meg å kjøpe,men det står ikke pris på det,og blir litt tungvint å spørre for vær ting om hva de koster. Ha en fin kveld:)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)