Monday, October 31, 2011

Galskapen fortsetter....

Noen har visst funnet ut at jeg er negativ i dag.
Og når jeg kjenner skikkelig godt etter, kjenner jeg at jeg er ganske sur og irritert at vi var så uheldig å knuse en kjempefin te-lysestake i går. Det var ingen å skylde på, og fint var vel det, for selv om den stammet fra butikken min, er det ikke mulig å skaffe en ny..... 
Dette er vel det aller mest trasige i dag. Kjenner det gjør vondt fortsatt.
 Jepp, jeg er ganske glad i tingene mine, så te-lysestaken på bildet under her, -som lille Leon på 2 knuste to ganger tidligere, da han drev og banget ting i gulvet, har jeg nå en reserve av i skapet. Den siste fra butikken.
Det er hovedsaklig derfor jeg må ha egen butikk. For når Jr knuser tre glass og en telysestake på 3 timer, er det greit med rimelig påfyll......
 Heldigvis har han nå lært at han ikke skal kaste mammas pynt i gulvet, for da blir mamma lei seg.
Nå må vi derimot passe på at vi enten legger hammerne i låsbare skap, eller minst 170 cm over gulvet. Han har nemlig funnet en ny måte å bange på, og kan overhode ikke forstå hvorfor han ikke får lov til det, siden hammeren ikke blir knust, -og pappa får lov hele tiden!
Konklusjonen er at vi venter litt til med å slipe ned gulvet på stua, iallefall til han blir konfirmert....
 Som dere ser på bildene har jeg avsluttet hagesesongen for i år, og flyttet ut roseputene fra glassverandaen. Trodde aldri jeg skulle bli lei av rosedekor, men mine forholdsvis nye Green Gate-puter (du ser de i headeren min) ble faktisk nok for meg som innser at nå er det høst.

Litt trøsteshopping i egen butikk i kveld en erstatning for tapet i går. Vel og merke enda en reklamasjons-vare, da den ene staken har en dekor som er pålimt i fylla.....
Skoene mine er for små til meg.
 Jeg har også fått høre at jeg er best i dag. Dette var litt rart.
I tillegg har jeg fått høre at jeg sverter alt og alle, og har nådd mine mål.
Merkelig.
Jeg driver hverken å sverter andre, eller vedovnen min, da jeg tror ikke på slikt. En liten wakeup-call til mange der ute, skader ikke, og dustete interiørdamer (inkl meg selv!) sett dere på skolebenken og LÆR å drive butikk før dere hopper i det!
Jeg har klart å holde hodet over vannet i to år, men det er kun fordi jeg hadde bloggen fra før, penger fra hus-salget, samt en SUPER bank. Men jeg er da ikke kommet halvveis i mine mål og visjoner for konseptet mitt! Nei, kjære vene, -dette er da bare en bitteliten del, for jeg er jo ikke tørr bak ørene enda!
Og er jeg god??
Høh!
Jeg er da vel PERFEKT
 Men en ting er jeg bedre på enn flere andre, -og det er å lage søte stilleben.....
Mens jeg blogget glassverandaen, laget min mann dette i tv-kroken:
 Sølvfat med fjernkontroll, sokk og tissebleie, akopangert av en gul Dodge Coronet 
og en rød BMW M3.


Beklager at bildet er noe ute av focus, men jeg måtte skyndte meg fordi en viss samboer truet med å kaste tissebleien etter meg om jeg knipset bilde av det....


PS sokken er ikke skitten, og bleien er så full av antibiotika at det ikke er en bakterie igjen! PS Fordi jeg er som jeg er, og ikke alltid pakker ting inn i glanspapir, så har jeg i dag rundet 1000 følgere på bloggen min.
Noen ganger er det ikke alle som skjønner hvorfor jeg skriver som jeg gjør, men det er alltid en grunn, og det er alltid noen som forstår. Gjør du ikke det, hopper du bare over den teksten og finner noe annet å lese, eller ta en kaffe og se i taket.
Uansett skal jeg lage en gave til følger nr 1000 som var Aud -Parkveiens Hageglede, også leder i Molde Hagelag. Skal nok finne noe passende til deg! ;)
Jeg syns også det var morsomt at Kirsten -Casa Idylle, som har lest min blogg daglig, og tatt turen helt opp fra Stavanger for å besøke meg, ble den magiske 1001, akkurat som i ett eventyr....
Må nok legge mine små grå i bløt for å finne en passende gave å sende til deg!  :)

Ellers vil jeg ha en give-away for å feire dette snart, -må bare få unna noen møter, tannlege-avtaler og single sokker først!

22 comments:

 1. Nydelige bilder♥

  Ønsker deg en fin ny uke!
  Klem Jatte :)

  ReplyDelete
 2. Hi,
  I just find your blog and I love it! Is AMAZING! Love your store and your garden. Thank you so much for sharing all these gorgeous and for the inspiration. I wish I can visit your store but I'm too far away.
  Hugs,
  LIM :)

  ReplyDelete
 3. Hehe tissebleien synes jeg hører den koversasjonen. Fniiis :)))
  På min nyshina kjøkkenbenk har størstemann laget stileben, skjønt der var det en skitten kniv, skin etter en ferdigspist morr pølse ( grrr han må slutte med der der altså!!) og gjenglemt knusktørr brødskive som åpenbart ble avglemt å smøre på. Når det er nytt kjøkken kan jeg låne leons tissebleie og tre nedover huet på han når han forsøker seg igjen?:D moahaha

  Seriøst Nina. De 1001 er vel fortjent. Ingen her kjenner deg så godt som meg og jeg kan skryteog skryte og skryte.. Det teller no det. De fleste skjønner at her er det ei dame med tæl i kroppen og varme i hjertet som regjerer. Som du selv sier de som ikke gjør det kan finne seg en annen plass å være. Grattis så mye snuppa.<3<3 KLEM!

  ReplyDelete
 4. Takk for at du deler ett herlig hverdagsliv, med både gleder og sorger. Ååå som jeg savner tiden med småbarn i huset. Skjønner du er gla i tingen dine, det er jeg og, dessuten har du jo så mye fint. Ha ei fin uke
  Anki

  ReplyDelete
 5. Gratulerer så mye med 1000 følgere. Jeg som er en av dem, koser meg på bloggen din, føler med deg, blir inspirert. Jeg setter pris på noe ved deg som ser ut til å være mangelvare i dag, nemlig ærlighet! Stå på og vær deg selv(hvem skulle du ellers vært....?)Du har integritet, bein i nesa og stå-på-vilje. Derfor vil du oppnå dine mål, jeg tviler ikke et sekund på det! Ha en toppers dag. Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 6. Gratulere me 1000 følgere og som dagens grinebiter... mohahahaha...
  Eg oppdaga plutselig at eg ikkje va følger på bloggen din... må ha skjedd en feil før meine eg har vært det før... e i allefall liker av FB siden og leser bloggen din gjevnlig..

  Digger måten du skriver på og at du snakker/skriver rett fra levra...
  Er så alt for mange som pynter på ting...
  Det viser bare at du e helt 100% menneskelig... hehe ;)

  ReplyDelete
 7. Hærlig innlegg som vanlig :D Er en grunn til at du har sååååå mange følgerer ja :D
  Ønsker deg en ny fin uke!
  Klem Tove

  ReplyDelete
 8. Heia..synes det er bare så hærlig at du er så ærlig OG at du ikke bare legger ut et glansbilde. Og da mener jeg både i ord og bilder;).
  Livet er ikke like enkelt bestandig, nye prøvelser hele tiden. Men det er jo av de vi lærer..ikke sant;)
  Ser at din kjære liker å lage små stilleben han også..hehe.. Kanskje ikke heelt de samme som du liker da..mannfolk er og blir en egen rase..hehe..

  Og gratulerer så mye med følgere nr 1000 og 1001..og du finner nok noe lurt å gi bort tenker jeg.

  Ha en flott dag..Hege

  ReplyDelete
 9. Jeg koser meg med bloggen din og dine herlige skriverier, rett fra levra :)

  Klem fra Marihøna

  ReplyDelete
 10. hihi....ja jeg må jo le oppi all elendigheten din.Tissebleier på bordet,det sømer da seg vel ikke en proff interiørdame??;)

  jaja,jeg skal ikke gå innpå dette husets utallige,uappetittelige,ufattelige og uvanlige stillben...kunne nok gått deg en høy gang innimellom.
  Uten at jeg har videre dårlig samvittighet for det.Nei,som deg er jeg småbarnsmor,trehundersmatmor,husmor og skal visst være kjerring oppi det hele også.Og menneske,Med feil,mangler og det som hører med og er igrunnen ikke så redd for å stå for det.Derfor liker jeg ærligheten din,og jeg tror det er flere enn meg som kjenner seg igjen.Også dette med å drive butikk kjenner jeg meg godt igjen i...jobbet i 11 år i gave/interiørbutikk,og samboer har også drevet butikk i alle de år.Selv har jeg gått etablererskole og har mange års erfaring på baken,og vet hva som ligger bak butikkdrift...god planlegging og forretningsplan og budsjett er kjempeviktig,det er nok mange som ikke vet hva de går til.Men noen har flaks også,det har jo litt med tid og sted å gjøre også,såvel som personlighet og vareutvalg.Når det gjelder vareutvalg så er det dessverre slik at når noe blir populært så er det alle som har det og leverandørene synes jeg ofte overselger seg...og så ender det med at de ikke klarer å levere eller leverer veeeeeldig sent,og at folk blir lei og "fed up" når de finner det samme overalt...
  det blir ihvertfall jeg:)

  Nei fortsett i samme stil Nina,slik liker jeg det ihvertfall!!!
  toveklem:)

  ReplyDelete
 11. Herlig lesestoff på en mandags morgen! Merket ikke så mye til surheten din. Jeg har flirt meg gjennom hele innlegget! Ha en riktig fin mandag!
  Gratulerer med så mange følgere!!!

  Ps.Husbonden knuste min eldgamle tekanne i stråmønster forrige uke. Så kunne jeg ikke bli sint en gang.

  ReplyDelete
 12. Gratulerer med over 1000 følgere,fantastisk. :))
  Liker godt bloggen din og
  din herlige måte å skrive
  på, må da vel være lov å
  syte og klage litt innimellom.
  Hvem gjør ikke det?
  Har ikke fått somla meg innover
  enda,er litt treig av meg.

  Klem fra meg.

  Kjempefine bilder.

  ReplyDelete
 13. Jeg elsker din blogg, og dine kommentarer jeg! Og synes det er knall at du er så åpenhjertig som du er! Full av liv og humor! Du er forresten ikke alene om å bli kalt både negativ og positiv på en gang. Jeg er blitt slettet på facebook av sammen grunn, både pga av vedkommende syntes jeg stadig var negativ (noe jeg egentlig ikke kjente meg igjen i), og av en annen fordi jeg var alt for positiv (noe jeg heller vil være enn den første grunnen). Livet er herlig! :-P Ha en knallfin uke, Nina! Klem

  ReplyDelete
 14. Det er forfriskende å lese bloggen din:-)) Er så enig så enig med deg i masse...
  Ha en flott uke.

  Lena

  ReplyDelete
 15. Gratulerer med så mange følgere...vel fortjent det:)...
  Liker måten du skriver på...fortsett å bare være DEG...viktig det:)
  Mye av grunnen til at folk er negative over det du skriver er vel fordi du faktisk er så ærlig om hvordan ting FAKTISK er i interiørverden...er nok mange der ute som trenger å opplyses..

  Ønsker deg og dine en fin uke:)
  Ann-Charlotte

  ReplyDelete
 16. Hei Nina ;)
  Det er alltid artig å følge bloggen din...! Liker stilen din , glanspapir er for puser.. Skjønner helt ærlig meg ikke på de som gidder å lese blogger de ikke liker, og i tillegg kommer med negativ kritikk.. :/ Get a life!! Stå på, synd butikken din er så laangt unna ;( Ha en fin dag!
  Klem Maren

  ReplyDelete
 17. Helt ærlig, fra en trønder, uten blogg: jeg elsker din blogg! Du er fantastisk inspirerende og tar mange flotte stilbilder! Du skriver godt! Og jeg blir glad når jeg ser at du har lagt ut et nytt blogg innlegg ; ) Stå på! Du har mange faste lesere, som mener at dette K A N du! Bedre enn mange andre. Klem og hilsen fra Rosa

  ReplyDelete
 18. Du e sååå herrlig nina!!:) LOVE EVERY WORD!!!
  Og det siste stillebenet,WOW sier jeg bare;) hihi!
  Fortsett du flinke superkvinne!klæm

  ReplyDelete
 19. Uten tvil, du skriv bra! Håpar du har tenkt å fortsette med butikk i paradiset, for det er det som gjer den spesiell. At folk kan komme og oppleve hagen som vi les om på bloggen, er unikt. Å få møte vertskapet i sitt element,eit vertskap som i tillegg gir av seg sjølv. Det gjer heile shoppingen til ei oppleving, ikkje berre ein handel. Det trur eg er eit av dine fortrinn, som du bør dyrke vidare. Det er sikkert mange naive der ute som startar opp nettbutikkar og interiørbutikkar. Det ER verkeleg mange av dei, og mange vil sikkert forsvinne like fort. Men, eg tur og at det finst folk som veit kva dei går til, nokon som er litt eldsjel og vil satse og skape noko for seg sjølv. Eg trur du er ei slik eldsjel, då tel ein ikkje timar, men jobbar når ein må, og dei gode stundene veg til dels opp for alt drittarbeidet, og ein ser at ein jobbar seg framover mot mål ein har sett seg. Å selge er ikkje noko ein kun kan lære seg på skulen, erfaring, menneskekunnskap og litt talent må ein også ha. Du har vel litt av det også tenkjer eg?;-)

  Vel, det var ein liten refleksjon frå meg. Eg gledar meg til å følge utviklinga av konseptet ditt vidare.

  Klem frå Heidi V (som ikkje gadd å logge seg inn)

  ReplyDelete
 20. Fine bilder, likte spesielt godt det FØRSTE stilebenet;-) Haha! Slik iblant her også;-) Vet du, jeg tror mange liker bloggen din fordi den er ærlig. Jeg vet at mange skriver at de kun blogger når de er i godt humør, det gjør jo at livet til enkelte fremstår som rene glansbilder. Og så sitter man der og leser å føler seg som en skikkelig sur kjerring siden man hverken har nystriglet hus eller kakao og boller klare til ungene når de kommer hjem fra skolen.... og egentlig er man sur på mannen også... Nei, herlig å lese din blogg! Det er godt at du blogger om hverdagen din, både når du er jublende glad og når du er litt frustrert;-)

  Klemmer!

  ReplyDelete
 21. Hei.. Kunne ikke annet enn og le av stillbenet ditt. herlige mannfolk :D...De kan det der med den slags stilleben. Har en her, som faktisk kunne gjort det på helt samme måte. Gjerne med et målband og noen skruer som ikke er så gode i lomma når mannen skal ha hvilen sin :).. Ja, ja...vi får bære over med de.. Flott blogg du har :)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)