Tuesday, December 20, 2011

Oppdatering, eller noe slik..

Det er selvsagt en grunn til at jeg er så fraværende på nettet i disse dager, og grunnen er manglende armer.
Jeg ble utdelt bare to ved fødselen av, men tenker ofte på hvor praktisk det hadde vært med ett par til.
Ser for meg oppvask, husvask og legge sammen klær i ett forrykende tempo.....
*Sukk*

Men det er heldigvis ikke så travelt på jobb-fronten nå når pakke/sende-ønskene halveres, så på søndag fikk jeg både bakt to sorter, handlet inn flere julegaver og laget en skikkelig middag , etter at jeg stengte butikken. I går havnet det også en pose rundstykker i fryseboksen, og lageret i kjelleren ble i dag ryddet. (Vel, ikke av meg da.... !)
Har nemlig satt både storesøster og naboen i arbeid i dag, og begynner snart å se enden.
Det viktigste som gjenstår her i huset er litt rydding, juledekorasjonene og bake en dobbel porsjon boller med vanljekrem-fyll, samt ha på trekkene på en sofa og sjeselongen. Sistnevnte har gjennomgått en omgang  med både Biotex og Klorin, og ble faktisk hvitt igjen, selv om jeg ikke trodde det var mulig, Trekkene på Ektorp-sjeselongen kan ikke tas av uten å bruke skiftenøkkel/fastnøkkel, og dermed blir det ikke gjort så altfor ofte.....

Ellers har jeg fått altfor mye nye varer i butikken min, i forhold til tiden jeg har til rådighet.
Bruker ca to dager på å pakke ut, prise og rydde på plass en palle med varer, fordi jeg har både plassproblem og må håndtere emballasjen selv. Heldigvis har jeg fått god hjelp av Siv, naboen, så da går det dobbelt så fort.

I morgen skal jeg nok omsider få knipset noen bilder av julen i huset, da jeg begynner å bli kvitt endel rot. Syns liksom ikke det blir noen flotte julebilder av sofaer uten trekk, og gulvmatter hengende til tørk over spisestue-stolene, og overalt mangler det duker på bord og benker.

Dette blir nok kåret til årets kjedeligste blogg-innlegg, men fruen er sliten og trøtt etter dagens stess og mas.
Men når jeg omsider legger meg, vil jeg nok bare tenke over alt jeg faktisk har rukket, og være meget fornøyd med det, for det er jo en hel del, og mere blir det!
Ja, for nå er det på'n igjen med en ny liten økt! ;) Det er jo en hel time igjen av dagen!
Tuddelidu!

Nina

3 comments:

 1. Med tre ord kan jeg summere opp alt jeg har lært om livet: Det går videre!!
  .... samme som at "jula kommer uansett hva som er gjort eller ikke" :) Så bra!!! :)

  ReplyDelete
 2. Er sååå enig med Siv Kari i forrige kommentar...
  Jeg tenker at det er bedre å fokusere på det man har gjort og være fornøyd med det, enn å fokusere på det man burde ha gjort... Jul blir det "åkkesom" :)
  Ikke gøy å være utslitt på julaften heller...

  ReplyDelete
 3. God morgen Nina:)Håper du har fått en god natts søvn og at formen er bra:)Du er flink og må prøve og slappe litt av imellom slagene:)Uansett er det heldigvis jul snart og det kommer noen rolige gode dager..Nyt dagen din:)klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)