Tuesday, April 17, 2012

Klarer ikke å holde kjeft lenger!

I dag har jeg fått høre noe som omtrent føltes som å få en stekepanne av den gode, gamle støpejernssorten i hodet. 

Jeg hadde besøk av en langveisfarende kunde, -og ivrig bloggleser som kunne fortelle at hun via sin beste venninne hadde fått høre temmelig personlige og private opplysninger om meg.....(!)
 Særdeles kjekt, siden omtrent 50% var bare oppspinn!
-og utrolig rart siden en hel del av dette er kun ting som de som står meg nærmest vet.

Ja, for jeg blogger ikke om skoleanliggende til barna mine, -heller ikke om deres eventuelle legebesøk eller mitt forhold til ekser, og utestående gjeld!
-Det får være måte på hva en skal brette ut her på nettet!!

I tillegg kom det frem ting som var helt nye for meg. Litt merkelig siden det var meg det handlet om!

Det er i grunnen trist, at enkelte kan være så grepet av hat og sjalusi at en må koke ihop en skikkelig suppe for å hevde seg selv. Å tenke på at barna mine kan bli mobbet på skolen for dette, eller bli totalt frosset ut, gjør meg helt matt. Den eldste jenta mi er litt over 13 år, og i en veldig sårbar alder. Heldigvis vet jeg at min kjære ikke tror jeg går bak ryggen hans da, men hva andre tror er en helt annen ting, jeg har tross alt ikke bodd her så veldig lenge!
Jeg er ikke dummere enn at jeg legger sammen 2+2 og skjønner hvor dette kommer fra.

Det er bare en person som de siste månedene har drevet og bestilt varer fra mine leverandører, og solgt de videre til mine kunder med tilleggskommentaren: Det er SÅÅÅ mye billigere å kjøpe de av meg, enn hun derre nedi Paradiset!
Og når vedkommende har fått avslag fra leverandører fordi den oppdiktede butikken ligger for nærme min, oppgis en adresse i nabokommunen der det tilfeldigvis bor en gammel klassekamerat av meg. Og han har ALDELES ikke interiørbutikk!!!
At jeg ikke har sagt Nei, jeg nekter å ta imot noe hjelp av deg! -Er vel det dummeste jeg har gjort noen gang. Men når noen kommer smilende inn gjennom dørene mine og lemper kasser, åpner de og kaller dette JULAFTEN, er det litt vanskelig å si nei, også.
Det triste er å få tilbakemelding på at man ikke er takknemlig, og ikke belønner, -for jeg hadde nok sittet her MYE rikere på kontoen om jeg hadde sagt nei. Jeg har nemlig knapt vært istand til å jobbe den siste tiden. Sittet her og grått mine tårer og spurt megselv: Hvordan kan noen være så jævlig?!?
Innimellom har jeg smilt og latt som ingenting, selv om steinen i magen omtrent gir meg brekninger.

Nå sitter jeg her kun rikere på erfaring, og føler meg brukt, utnyttet og lurt, og håper inderlig at de som kjenner meg godt forstår hva de skal tro.
Er det noe jeg virkelig hater, så er det løgner. Det er også en av grunnene til at jeg har en dønn ærlig blogg, og ikke prøver å la alle tro at jeg lever i en søt rosa verden med mengder av fin pynt, gull og glitter.
At jeg innimellom kan finne på å blogge slik som dette, eller dette, er fordi jeg ønsker å bli sett på som en ærlig, jordnær person med sans for humor og selvironi. Det er sånn jeg ser på megselv, -ikke som en som utnytter andre, er utro, eller mishandler barna sine.
Jeg har aldri sagt at jeg er perfekt, og ikke har gjort noen feiltrinn, men jeg prøver virkelig å være god, og lever i troen om at som man sår, høster man.....

Det får være nok for i kveld, så får dere tro hva dere vil!
-Og dere som har måttet vente lenge på pakker og mailer de siste månedene, har vel fått forklaringen sin nå!

Nina i Helvete

64 comments:

 1. Jeg skjønte ikke mye av dette innlegget, men ser såpass at det er noen smålige sjal mennesker som ønsker og svekke deg..

  Sender en god klem gjennom luften,
  Ikke la dem knekke deg!

  Klem Jatte :)

  ReplyDelete
 2. Nei og nei! Sladder er en gift av verste sort. Nært beslektet med falskhet, og begge deler vanskelig å bekjempe for ærlige sjeler. Stå på, og lykke til!

  ReplyDelete
 3. Ønsker deg alt godt å ikke la deg knekke av slike småligheter og baksnakking fra folk som utgir seg for å "kjenne til alt om deg" , men som egentlig bare har funnet på alt sammen selv for å prøve å trykke deg ned for egen gevinst... Nei omgi deg med personer som vil deg godt og som gir deg positiv energi og som ikke ønsker deg annet en gode ting <3 Lykke til med både ditt eget "private hjerterom" om din flotte blogg! En vidunderlig flott vår til deg og dine <3

  ReplyDelete
 4. Dette var trist lesning. Det er utrolig hva sjalu mennesker kan finne på. Ikke la deg knekke av dem selv om jeg vet det kan være vanskelig. Vet hvordan sjalu mennesker er og hva de kan gjøre, det er ikke lett. Tommelen opp for din ærlighet på bloggen. God klem fra meg, Camilla

  ReplyDelete
 5. Hev deg over slikt lavmål fra andre. Alle vet samt ser at du bruker tiden din på andre ting. Ta avstand fra den personen videre i livet, ønsker deg ikke noe godt nå el senere. Ikke la slikt oppta hverdagen mer, selv saker til oss heller så blir du rik. Hilsen Tove Wang

  ReplyDelete
 6. Jeg heier på deg Nina!!
  Ikke la deg knekke av noen som er sjalu og prøver å gjøre alt for å ødelegge for deg.
  Varm klem sendes over:)

  ReplyDelete
 7. Hei.
  Du er VERDIFULL.Dette går i misunelse over hva du har og har fått til.
  Det går kun på det at du gjør det bra og det er altid noen som vil dra en ned.
  Forklar ungene som er store og så lever dere som normalt.
  HUSK at den personen er alene om å si slikt tull.
  Fantasiske blogg jeg titter anonymt på.STÅ PÅ JEG HEIER PÅ DEG.
  KLEM

  ReplyDelete
 8. Rykteflom og smålighet finnes over alt! Har fått min del jeg også, så det vet jeg. Man føler seg så maktesløs, for man vil jo gjerne at folk ikke skal tro det værste når man prøver å gjøre sitt beste. Jeg er 100% sikker på at de som leser bloggen din, kjenner til deg, og har hørt om deg, vet hva du står for. Du har nok mange som er med på å backe deg opp, og jeg er en av de! Du representerer en helt vanlig person som setter familie og barn i høysetet, som prøver å få ting til å gå opp, kjemper hardt for det du har satt deg fore, og forlanger ikke noe annet i gjengjeld enn å bli oppfattet som den du er. Hev deg over det, Nina! Ta en prat med eldstedatteren din og forklar. Da har hun svar på lager om hun skulle bli konfrontert med ryktene av noen. Sender deg noen gode tanker. Stå på!

  Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 9. Utrolig hva sjalusi kan gjøre med mennersker !Ren ondskap.Alle normale mennesker beundrer din energi,og kreativitet.Det er noe som heter" Carma".En vakker dag slår den til,og stakkars det mennesket ,so har satt ut sånne rykter.Hilsen Frid ved Hustadvika,

  ReplyDelete
 10. Vil bare gi deg en klem og heier pådeg :D
  Sånt vil slå tilbake på denne ekle personen så stå på videre du D

  Ha en fin tirsdag i paradiset :D

  ReplyDelete
 11. Den stein din i magen...kvitt deg med den. Jeg tenker at du er så mye mer enn det vi får lese her på bloggen! Du minner meg om flere av mine venninner som gjør "alt" for andre, stiller opp, ordner, hjelper...det har også en pris o være god hjertet! Nei stå på, kvitt deg med den sure smaken i munnen å jobb videre c",)

  Kos deg med butikk og hage, familie og gode venner, Klem Anna

  ReplyDelete
 12. Ikke til å tro, men desverre fins det folk som er slik og ødelegger for andre. Dette må du heve deg over, men jeg skjønner du blir forbannet og det går tanker og følelser gjennom hodet!

  Stå på videre og vit at du gjør en god jobb og holder på med noe du liker! Slike som denne personen blir gjennomskuet.

  Ærlige ord fra deg her og håper du har fått tømt ut frustrasjonen, det gjør det lettere å gå videre!

  Håper du nå fremover får flotte dager i paradiset!

  ReplyDelete
 13. Du verden, jeg blir helt matt:( Å bo på et lite sted er en utfordring, (det vet jeg alt om, og flytta) bygdetrolla popper opp som paddehatter, og de du trodde du kunne stole på viste seg å ha andre hatter og andre frakker.. Hev deg over lavmålet, DU vet hvem du og dine nærmeste er og står for, ikke la smålighet og misunnelse knekke deg... Heier på deg :)
  Laila

  ReplyDelete
 14. Jeg blir helt matt av dette, og jeg sitter bare på utsiden!!
  Sender deg en klem, selv om det ikke kan rette på så mye i denne sammenhengen. Stå på og fortsett å vær deg selv, Nina!! <3

  ReplyDelete
 15. Stå på! Idiotar har en tendens til å ende opp med å bite seg sjøl i rumpa. Sola skin på Sunnmøre i dag, ønsker deg ein flott og solfylt dag. Klem Tonje

  ReplyDelete
 16. Herlighet er det mulig!? dette er jo helt klart sjalusi ja! Utrolig trist og jeg kjenner at jeg blir litt sint altså! Klart det er mange som misunner en som har klart å følge sin drøm men som oftest så unner de de personene det også fordi de har turt å satse! Jeg synes du er utrolig modig! Og bare hold hodet hevet! Da jeg flyttet hit som jeg bor nå så var vi både det ene og det andre og forsatt er det slik. Det har vært rykter angående trosetting noe jeg er veldig nøytral i hehe og vi var utlendinger men passet viser no forsatt norsk statborger. jeg hadde vist vært på flørteren fordi jeg satt ved samme bord som en annen man. hehe og slik forsetter det. Jeg tror det er ofte slik på små steder fordi folk har lite å gjøre og lite å snakke om!

  Jeg liker bloggen din veldig godt og synes du er kjempe modig jeg gidder ikke å lese om folk som skriver om andre bloggere og gidder ihvertfall ikke bestille noen som driver barnslig reklame hehe Heier på deg jeg og!! <3

  ReplyDelete
 17. Heia...
  korr trasig å lese...hev dæ over dette...
  Varmvarm klæm fra nordlandsjenta i Narvik

  ReplyDelete
 18. Stå på Nina og hev deg over andres sjalu handlinger ! Det er du som kommer ut av det med hevet hode til slutt så kan de andre sitte der med sjegget i postakassa.... Verden er urettferdig, men det ordner seg alltid for snille piker :) Masse lykke til :)

  ReplyDelete
 19. Huffda. Jeg skjønte ikke hva dette egentlig handlet om. Men jeg skjønner at du er fortvilet. Og det er ikke noe greit.
  Og av og til MÅ man bare få det ut. Og det synes jeg er flott at du gjør.
  Men nå er det jo en gang sånn, at når man eksponerer seg selv såpass mye som du gjør, så vil det alltid være masse folk som er sjalu, og ikke skjønner at det de holder på med skader både deg og dem, mere enn de tror. Huff.. sånne folk altså.
  Men en klok mann sa: "Behind every action there is a good intention". Prøv å tenke litt på den, og se om det ikke var noe de trodde var lurt bak dette. -Som gikk helt feil. Stakkars dem får du bare tenke.
  Stå på du, Nina.

  ReplyDelete
 20. Marit i Trøndelag17 April, 2012 09:12

  Hei!
  Sender deg en god klem fra Trøndelag. Hev deg over dette, du er jo selv klar over hva som er riktig og viktig! Du er en inspirerende sjel, og vi er MANGE som gleder oss over å få et innblikk i ditt kreative liv! Bygdeormer finnes mange steder, og som Laila kommenterer "popper de opp som paddehatter". Sjalusien som lurer i enkelte kan dessverre ødelegge så mye! Bruk din styrke til å vise hvem som er sjefen i Paradiset. Jeg heier på deg Nina! Stå på!

  Klem fra Marit.

  ReplyDelete
 21. Uff så lite kjekt. Sett ein strek, begynn med blanke ark og forhold deg til dei som du kan stole på. Ærlighet varer lengst! Ein dag møter dei som baktalar og driv lureri seg sjølv i døra. Ikkje la deg stoppe, vis at du kan dine saker. Bur sjølv i ei lita bygd og merkar veldig godt Jantelova. Eg hevar meg over og bryr meg ikkje. Så lenge eg er ærlig og snill går det bra, tenker eg.

  Ha ein fin dag Nina, mange som støttar deg når du har det trist og leit.

  ReplyDelete
 22. Selv om jeg ikke kjenner deg, kan jeg ikke la være å bli grepet av historien din. En ting er når folk sier ting som er en smule ubetenksomt og tråkker deg på tærne. Men, enkelte ganger møter man dessverre på fok som er fulle av f.... og går inn for å oppføre seg jævlig mot andre. En tankevekker for oss alle - at vi ikke skal tro på alt som blir sagt om andre. Håper at dette mennesket ikke har klart å gjøre altfor stor skade, og at andre rundt deg ser deg som den personen du er. Lykke til!

  Klem Maye

  ReplyDelete
 23. Dette er desverre Janteloven på sitt beste. Har selv bodd i en liten bygd nesten hele livet. Og som alenemor, fikk jeg virkelig kjenne på både utestengelse m.m., til tider. Bor nå i et større samfunn, gift med mannen i mitt liv, og skjønner i ettertid ikke hvordan jeg holdt ut. Det er desverre ikke så mye en kan gjøre med sladder, men du virker som en sterk jente, så hev deg over det, og du skal vite at du har mange som støtter deg på din vei.

  En stooooor, vårlig solklem fra Hardanger til DEG.

  ReplyDelete
 24. Jeg bruker å si det sånn, Nina, at folk som baksnakker andre og setter ut usanne rykter, de sliter mest selv. De må skaffe seg et liv, rett og slett. Det er KUN du selv, som vet hva du gjør og ikke gjør, og så lenge du kan stå for det, så gi blaffen i andre.
  Det er aldri gøy å bli snakket om, det vet jeg av erfaring. Den personen som har satt ut usanne rykter om meg, har ødelagt ganske mye i mitt liv, men personen går rundt og fortsetter å spre rykter og snakke om alle andre enn seg selv. Rett ryggen, Nina!
  Klem til deg.

  ReplyDelete
 25. Hej Nina
  Stakkels dig
  det må være et helvede når andre er så emsige, vi må håbe at hun har det dårligt med sig selv og at andre kan vende hende ryggen, nu kender jeg ikke dig, men jeg har opfattet dig som en sød og glad pige og jeg har ikke noget grimt at sige om dig tvært i mod ,hold ud min pige, der er heldigvis flere der syntes om dig end der ikke gør. Håber du kommer godt igennem, Mange klem fra Maj-Britt,Ringkøbing,Danmark

  ReplyDelete
 26. JEG HEIER PÅ DEG <3 Du vet med deg selv at du er ærlig, og da er det så vondt å oppleve slike angrep. Men du betyr så mye for så mange, og inspirerer mange med din nydelige blogg ! So don`t give up... Tenk heller at: Det som ikke ødelegger deg, gjør deg STERKERE !
  Jeg kjenner deg ikke, men ser at du er et godt menneske, som vil det beste for dem som kommer i din vei. Du velger å se det positive i mennesker, og det er en veldig god egenskap!
  Du er viktig for veldig mange, så børste av deg "støvet" og reis deg ! Vær den Du er , for det er den du er best til å være :)

  Lykke til Nina !

  ReplyDelete
 27. Tusen takk, alle sammen!
  Siden jeg venter overnattingsbesøk av min gode venninne fra Trøndelag i dag, og har ett gjesterom å befri for glava og sagflis, rekker jeg ikke å besvare dere hver enklet.
  Har hatt en svært kort natt, men våknet opp til knallblå himmmel og mange hyggelige hilsener, og det varmer.

  Jeg vil også legge til at jeg er SVÆRT glad i min nye bygd, og at sambygdingene her er utrolig flotte. Unntakene er så små at du kan telle de på en hånd, og vel så det.
  Klem fra en med vaskekluten i den ene hånden og colaglasset i den andre! ;)

  ReplyDelete
 28. Hei Nina:)

  Har selv opplevd noe lignende, og det ble så ille til slutt for meg og barna mine, at vi valgte å flytte ca 80 mil for å starte på nytt. Værste var det at det tok 2 år -3 år før jeg fikk høre det selv..Men de som la ut løgner og usannheter om meg greide å ødelegge ekteskapet mitt, og mitt og barnas forhold til familien. For vi greide ikke å bo der lengre, men mannen min(nå eks) bor der fortsatt.Dette slipper jo du, da du fortsatt har mannen din på din side.:)
  Håper du greier å konfrontere den som har gjort deg så mye vont. Du er en vakker sjel, og vil bare andre godt, så jeg heier på deg, og ønsker deg lykke til videre.Du er en sterk kvinne, så dette vil du vokse på!! Og om noen år kan du se deg tilbake, å da vil du se at du har greid å gå styrket ut dette..Værre blir det med den som er uærlig og falsk, hun/han vil få mange ganger tilbake av det hun/ han gjør mot andre..
  Mange gode klemmer fra en medsøster :)

  ReplyDelete
 29. Folk er smålige, sjalu og er fæle til å slenge dritt.
  Hev deg over det

  Håper steinen i magen blir borte etterhvert.

  Stor klem

  ReplyDelete
 30. Uff. Skjønte igrunnen ikkje så mykje av det innlegget. Men oppfatta det slik at det er ein person som plager deg. I så tilfelle bør du konfontrere personen med dette. Ta tyren ved hornene. Det kan i allefal hjelpe deg med å få ut litt. Det kan også fortelle vedkommende at 'meg tuller du ikkje med.' Trakkasering er ei straffbar handling. Har prøvt dette sjølv og veit att det ikkje er enkelt, men det gjer så godt etterpå. DÅ kan du legge det til side og heve deg over det.

  ReplyDelete
 31. Hei
  Forstår det slik at du vet hvem dette er så hvorfor ikke "ta en prat" og rydd opp i saken. Alle saker har to sider og et ord..fra hvem det måtte komme fra.. kan fort bli til flere.

  Barna og familien er det du som må ta praten med å forklare situasjonen slik den er- på godt og vondt.
  Når man vet hvor vondt dette gjør vet man også at " man ikke skal være like jævlig" og sleng dritt om andre. Det gjør også vondt...
  Lykke til,- du kommer deg nok opp igjen...
  j

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joda, har prøvd, men blir bare løyet til, rett oppi ansiktet.
   Det er også derfor jeg har holdt munn i flere uker.....

   Delete
 32. Stå på, Nina!!! Ikkje la deg knekke av sånne folk!! Sjalu folk som prøver å ødelegge for sine medmennesker finst det mange av, og ofte nærmare enn ein skulle trudd. Synst du har ein nydeleg blogg, og virkar som ei jordnær jente! Heiar på deg!! :)

  ReplyDelete
 33. Stå på Nina ! La deg ikke knekke av noen som er så misunnelig. Du er så snill, god, utadvendt og bli gla jente. Men som noen sa til meg, "du må lære deg og bli egoist" hvorfor bruke så mye tid og energi på å tenke på de som prøver og ødlegge. Snu tankegangen, tenk positivt å på de gleder man har på de som er gla i deg, du er gla i , kos deg med det du trives med. Kjenn etter hvor godt du får det, legg dritten bak deg !! Enkelt er det ikke, en snuprosess, men så godt det er når man kjenner det funker. Se fremover ikke tilbake. Den som har gjort dette mot deg, har det nok mye verre selv, og tro meg vedkommende har nok ødelagt mere for seg selv enn de er klar over. Stå oppreist Nina, du deg selv. Digger bloggen din, Nettbutikken din, deg som person og en super service. Ønsker deg alt godt. Å bruk ikke energien din på de som suger energien ut av deg og gir dårlige vibber !!!! (snakker av erfaring)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jepp! ;)
   Slår på tv'n og ser de som er MYE verre, og tenker at jeg er i grunnen heldig!

   Delete
 34. Kjære Nina !!!
  Dette var bare kjempetrist å lese, men jeg synes det er flott at du tar bladet fra munnen og "biter" fra deg..
  Synes det er helt for jævli at noen bare MÅ ødelegge for andre, at det ikke skal være lov å unne noen andre enn seg selv suksess..
  Jeg heier uansett på deg, Nina. Du skriver en av de absolutt første bloggene jeg skjønte jeg kom til å bli hekta på da jeg kom inn i blogglandia,
  akkurat fordi du er dønn ærlig, har en humoristisk tone og ikke minst har du selvironi i bøtter og spann…

  Jeg håper virkelig at den det gjelder plutselig møter seg selv i døra en dag, og innser for ett møkkaeksemplar av ett "med"menneske vedkommende har vært !!!

  Håper du vet at du har maaange i ryggen og vi forsvinner ikke med det første !!!
  Klem fra Maren :)

  ReplyDelete
 35. Uff, utrolig trist lesing. Dette fortjener ingen, men verden er ikke slik gitt. Mennesker kan være utrolig onde av og til og ikke tenke konsekvenser av sine handlinger. (ei heller konsekvenser for de små) Kan bare trøste med en ting og det er at sannheten kommer alltid frem!!!
  Din blogg leses daglig av meg og ofte med et smil rundt munnen pga din humor og selvironi ;) Stå på!!

  Klem Marianne

  ReplyDelete
 36. Hei Nina
  Leste inlegget ditt og ble lei meg på dine vegne. Livet vårt er en reise, og vi reiser i utgangspunktet alene.
  På veien treffer vi mange utfordringer og de største er relasjonen til andre mennesker. Noen ganger tar vi med passasjerer på reisen vår som vi etterhvert oppdager at vi ikke skulle ha gjort. Noen henger seg på uten at de er invitert. Og noen er det bare godt å reise sammen med. Hvem som er gode og hvem som skader oss, vet vi jo ikke på forhånd. Mitt råd både til deg og meg selv er å "reise forbi" de stoppene der det ikke er godt å være.Ta med den skjønne familien din og de gode vennene videre. De ugreie kan ikke reise fra seg selv, men du kan reise fra dem. Beste ønsker og lykke på reisen gjennom livet fra Britt- som syns det er så kjekt å titte innom deg og den flotte bloggen din :) klem

  ReplyDelete
 37. Hei, hei:-) Så flink som du er, vil det alltids finnes en eller annen idiot med ekstremt lavt selvbilde, som prøver å hevde seg selv ved å spre ondsinnet sladder. Løft hodet og smil til verden, folk rundt deg vet at dette er bare tull, det vil slå hardt tilbake på vedkommende tulling. NB! jeg har som motto: så flott at noen er så opptatt av meg at de gidder å bruke tid på å snakke om meg. Jeg vet hvem jeg er, så det er ikke så farlig.
  Klem fra meg

  ReplyDelete
 38. Fytti...har ikke ord...Sjalusi er desverre roten til mye dritt!Men DU vet selv hva som er løgn og sannhet!!!Så lenge du vet selv at du er den ærlige og snille og fantastiske personen jeg vet du er(enda jeg ikke har møtt deg engang,men jeg er engang en menneskekjenner!),så DRIT en lang en i løgnhalser og idioter!!
  De vil alltid finnes..også av den anonyme sorten..
  stor klæm fra Byneset;)

  ReplyDelete
 39. Fy fan säger jag!!
  Denna jäkla avundsjuka.....
  Så är det när människor är missnöjda med sitt eget liv och inte unnar andra glädje och lycka...
  Jag förstår inte såna människor!!
  Stå på dig! Förbli den du är!
  Låt inte en avundsjuk människa förstöra ditt/ert liv...

  Styrkekram Tina

  ReplyDelete
 40. Jeg er mildest talt sjokkert, og skikkelig forb..... på dine vegne, Nina. Jeg kan bare si at du er et av de ærligste og herligste mennesker jeg har truffet. Vedkommende som har gjort dette mot deg, burde bli hengt ut og smake sin egen medisin. Ikke rare trøsten, Nina, men alle får sin straff til slutt.

  Stå på, kjære venn, vi vet hva du er god for og er glad i deg.<3

  Mange klemmer fra Kirsten

  ReplyDelete
 41. Dette er bare så trist å lese. At folk skal være så slemme:-((
  Stå på Nina. Jeg kan ikke gjøre så mye annet enn å sende deg en varm klem:-)

  ReplyDelete
 42. ser etter en bestemt person her som ikke har kommentert... hmmm snodig... eller kanskje ikke? skammen er for stor! ee

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kanskje personen dette er snakk om har en annen verson av samme sak.
   Så hvorfor skal den personen svare på noe som dere ikke har peiling på?
   Hilsen Irene

   Delete
  2. Denne personen har en egen verson av svært mye.
   Du skulle hørt versonen om deg, Irene.....

   Delete
 43. Har fulgt bloggen din med stor glede og fått mye inspirasjon fra deg. Dessverre er bare verden slik. Det blir ikke siste gang du opplever at folk sårer deg. Kast ikke bort tid og energi på dette! Gå videre med hevet hode!
  Hilsen ei bestemor i Telemark.

  ReplyDelete
 44. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 45. huff så forferdelig gjort. jeg hadde også knekt sammen av det.
  men takk for at du har en så utrolig fin blogg. og du gir så mye inspirasjon til meg på 23 år som prøver å få til en hage hehe :) hilsen fra sørlandet

  ReplyDelete
 46. kjære Nina.Skjønner litt nå hva du har slitt og sliter med.Men er sikker på at du kommer deg helskinnet gjennom dette.Viktig at du snakker med ungene dine om dette,da unger kan være grusomme mot hverandre.Utrolig hva unge sjeler forstår om de blir "snakket" med.Vet sjøl i mitt arbeid med barn og ungdom hva som kan bli slengt i ansiktet ,noe som kan være svært sårende når det gjelder hva foreldrene gjør og står for.Hev hodet flittige Nina og gi deg aldri over for sladder og misunnelse!Stor klem til deg.

  ReplyDelete
 47. Hei Nina :)
  Sender et lite dikt til ettertanke,,, Ble så trist av å lese bloggen din i dag. Ikke noe kjekt med slike mennesker. Sjalusi er en stygg ting. Diktet "våg å være" har fulgt meg i mange år, og har i mange situasjoner vært en trøst for meg. Håper at det kan være en trøst for deg også. Mange klemmer fra Merete


  Våg å være ærlig
  våg å være fri
  våg å føle det du gjør
  si det du vil si.
  Kanskje de som holder munn
  er reddere enn deg?
  Der hvor alt er gått i lås
  må noen åpne vei.

  Våg å være sårbar
  ingen er av stein.
  Våg å vise hvor du står,
  stå på egne bein.
  Sterk er den som ser seg om
  og velger veien selv.
  Kanskje de som gjør deg vondt
  er svakest likevel?

  Våg å være nykter
  Våg å leve nå.
  Syng, om det er det du vil -
  gråt litt om du må.
  Tiden er for kort til flukt,
  bruk den mens du kan.
  Noen trenger alt du er
  og at du er sann!
  ~Hans Olav Mørk~

  ReplyDelete
 48. Så bra du endelig fikk det ut. Vi bor så alt for langt fra hverandre men nå er jeg fryktelig glad fo at dette sammenfalt med møre turneen min slik ak jeg kan være her for deg in real life ikke bare på telefonen eller på pcn. Jeg kjenner hele historien ja enda mere enn hva som er skrevet her. Det er ingen absolutt ingen formildende omstendigheter bak dette. Det er ingen opprinnelig godt tenkte tanker som har gått galt. Det er ren sjalusi som har blitt til stygg ondskapsfullhet og har størrelse på fem bygdedyr tilsammen. Jeg er målløs og det skal så utrolig mye til for at jeg blir det, men når voksne folk som selv er foreldre sprer stygge rykter som går ut over uskyldige barn så blir man måløs. Ondskapsfull eller bare dum?Uansett trenger den personen å ta medisinen sin.

  Gla i dæ vænnen!

  ReplyDelete
 49. Kjære Nina,

  Denne ondsinnet rykteflommen har heldigvis ikke nådd en av Norges bratteste hager enda. Så jeg vet fint lite om bakgrunnen. Men jeg synes uansett du gjorde riktig med dette innlegget! Sånne sjalusatikere trenger vi ikke her i bloggeland. Sympati og støtte fra Blomsterstjernen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk!
   Ble litt i tvil i dag, da styret nådde en topp (tror jeg) men håper at det roer seg nå.

   Delete
 50. Vil bare gi deg en stor klem og si at jeg heier på deg Nina - du er ei dame med bein i nesa og er kjempe tøff. Vet hvordan du har det, og tenker på deg. Stå på videre.

  ReplyDelete
 51. Det er så trist. Sikke et sølle liv, når man skal genere andre!! Håber det stopper og dit liv bliver bedre!
  De bedste ønsker!
  Lotte

  ReplyDelete
 52. Prøv å hev deg over deg, sier du for mye synker du ned på hennes nivå, for du vet jenta mi- at OPP til DITT niva kan du aldri trekke henne.
  Klem fra Lines mamma

  ReplyDelete
 53. Ikke bare, bare å bo i et lite lokalsamfunn. Alle kjenner alle, de fleste vet mer om deg en du vet selv.... Som "nyinflyttet" er man særlig sårbar - noen føler at man tråkker dem på tærne, tar deres plass. Flotte Nina -du har virkelig fått kjenne dette på kroppen. Ekstra ille blir det når barna blir dratt inn i det.
  Jeg ønsker deg og dine alt godt og håper alt ordner seg! Takk for en flott blogg! Klem fra ei som flyttet til byen pga folkesnakk, sladder og sjalusi.

  ReplyDelete
 54. Det är ju för "jävligt" hur folk kan bete sig för att "tro" att dom ska kunna vinna på det, men som tur är, går det som regel åt fel håll för dom, och hoppas att det är dom som kommer i "helvetet", Nina. Det är alltid bara avundsjukan som ligger bakom, det är ju för fasen sjukt, behöver nog uppsöka doktorn, enligt min mening istället för att göra livet surt för andra. Man blir SÅÅÅÅ arg.....grrr.
  Hoppas det hjälper lite att vi ger dig lite förståelse i eländet:
  Lycka till med din affär och blogg, jag tycker det är underbara saker du har.
  Kram Mona

  ReplyDelete
 55. Nå må du slutte og henge ut mennesker offentlig, dette blir for dumt. samme hva dem gjør og hva dem sier så for all del ikke gjør dette da!

  ReplyDelete
 56. Må slutte og krangle i offentligheten! om det er så gææle så ta med alt til politiet. og så kan dem få avgjør.

  ReplyDelete
 57. tja blir lettere sjokkert av å lese dette.Å legge dette ut på en blogg er helt utrolig,alle saker har to sider men tydligvis ikke denne.Her blir den minste kritikk eller strenge innlegg slettet og sympatiærklæringene får stå hmmmmm.Bilder er tross alt offentlige når de blir publisert på facebook eller en åpen blogg og folk kan bruke de til hva de vil.Kanskje det hadde vert en ide å ordne dette privat istedenfor å brette det ut på denne bloggen.Regner med at dette innlegget også blir fjernet.Men lykke til videre med en fin butikk og håper du får en fin sommer sammen med din familie :)

  ReplyDelete
 58. derfor flytter i aldri te skåla/nesjestranda.... beryktet får mye sladder der.... men stå på ditt nina.. sannheten vil altids komme fram får en dag, å da kommer du nok seiret ut fra dette :_)

  ReplyDelete
 59. Hei Nina, "kjenner" deg kun gjennom din blogg samt noen få varer.

  Grunnen til at jeg stort sett daglig leser din blogg er din åpenhet, ærlighet, ditt jordnære vesen samt at du har masse fine ting i butikken din som faller i min smak. Du er en skikkelig "stå-på'er" som fortjener og få det til:))

  Stå på og vær deg selv, denne stygge svartsyken kan vi dessverre ikke gjøre noe med :( Deler min trøst med deg med at som oftest seirer rettferdigheten og sannheten kommer for dagen:) Lykke til :)))

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)