Sunday, July 1, 2012

Menn i hagen....

Må bare skrive under på at dette ble en litt redusert dag, etter at vi danset til lagt på natt, i bryllupsfesten til Ingrid og Robert. 
Greit nok at jeg var oppe i rett tid og bakte foccaciabrød til oss, men min kjære dansepartner hadde litt problemer med å komme seg ut av sengen, etter han omsider kom seg dit..... 
Hjelper liksom ikke å danse, og kysse meg, og love meg en uforglemmelig natt, når han sovner på sofaen mens jeg er på badet, så jeg må ligge hele natten alene!
Haha!!!
 Så jeg koste meg litt i hagen, mens jeg ventet på at brødet skulle bli hevet, min kjære skulle stå opp.
Smørblide Leon kom hjem fra Beste.
 Pionene fra oldemors hage har sprunget ut, og de lukter så godt.....
 Godt at det begynner å bli litt mer farge her.....
 Storsjarmøren gjør det godt igjen med å vanne verandakassene mine, men truer med å skyte meg om jeg blogger om sjekketriksene hans.... ;)
 Det begynner å bli slik jeg ville ha det her.
 Og se hva som blomstrer i veranda-kassene!
En med røde roser i øynene....(!)
 Mange roser har også sprunget ut, men ikke i dette beddet enda. De hvite Løytnantshjertene har holdt koken i siden i midten av mai nå, men begynner å bli litt mindre blomsterrik. Storkenebbene har tatt over, og så kommer rosene.
 Vi orker ikke så innmari mye i dag....
 Men Leon har vært på en to-timers lang trilletur med Beste, samt vært nede og sett på båtene, så han har hatt det bra.
Etterpå ble det tur til Bestemor og bestefar på Hoem for å hente jentene.
 Noen av revebjellene mine har en sånn morsom blomst på toppen.
 Leon følger med på alt jeg gjør i hagen, og syns det er veldig gøy å dusje lusene med grønnsåpevann. Det myldrer med lus i år, så jeg er tom for annen spray. Må nok kjøpe inn ny i morgen! ;)
Barnehagen har tatt sommerferie, så jeg har god hjelp her denne uken. ;)


8 comments:

 1. Den lille mannen i hagen kunne jeg gjerne holdt ut med :) Den største mannen hadde jeg nok også holdt ut med... om han er sliten, har han da glimtet i øynene, og etter dette blogginnlegget om sjekketriksene hans, får vi håpe han bare "skyter" med vannslangen :))) Herlig, Nina :)
  Klem

  ReplyDelete
 2. Hei, takk for koselig kommentar hos meg.. Stoltrekkene har jeg kjøpt for 1000,- var 100 stk, de er spesialsydd til stolene.. Koster kun 1700 for 100 stoltrekk på ebay, da vil du få målene du ønsker og:))

  ReplyDelete
 3. Det er godt og lese at det ikke bare er til meg ting blir lovet, for så og svinne litt bort;-) Du har en fin hage, bra du har grønne fingre:-) Jeg har null peiling på hage, prøver og ordne litt men er ikke så veldig flink. Jeg fant forresten ut at vi har felles bekjente:-) Snakket om bloggen din på jobb en dag, og da sa min kjære venninne at hun kjente deg. Bambi:-) Hun bodde vist i nærheten av deg tidligere. Hun sier det er enda flottere til deg en det vi ser på bloggen din:-) rart hvor liten verden egentlig er:-)
  Klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja fult mulig at vi har enda flere felles kjente da, for jeg har tross alt bodd på Inderøya i 5 år, og jobbet på Egge Helsetun og på aldersheimen oppi Stod! ;)
   Søskenbarnet til Bambi var dagmammaen til dattera mi da vi bodde der oppe, og er en venninne av meg..... ;)
   Syns at vi ikke kom oss oppover på 30-årsdagen til Bambi, men det var ikke mulig å få det til.

   Delete
 4. så herlig gutt du har hihi=) kjempe flotte bilder fra hagen! masse vis av inspirasjon=) jeg har fri i dag etter å ha jobbet helg så i dag blir det en fin hage dag! jippi! =)=) Ha en super dag!! Klem fra Yvonne.

  ReplyDelete
 5. Flotte hagebilder! Og bra han hjalp til litt da.. :)

  Er det en syrin du har sammen med de hvite høye (stokkroser??). Har du bare klippet den for å få sånn "ball" på toppen? :)

  ReplyDelete
 6. hahaha, ja jeg fortalte bambi hva du mente ja:-) At hun bare måtte se og komme seg nedover:-) Hun lo godt da ja:-) Hegge vestre ligger i øvre kvam, verdens navle. Men vi trives da godt her, landlig og fint:-) Ett stykke utenom sentrum, akkurat slik jeg vil ha det:-) skal helt sikkert ta noen bilder ute rundt gården etterhvert og legge inn på bloggen min. Er bare en smule fersk i denne blogg verdenen enda:-) Men har fulgt med blogger i noen år nå da:-)Skulle hilse så my fra bambinos;-)

  Klæm fra trøndelag

  ReplyDelete
 7. Hei

  Eg e fremdeles imponert øve den flotte hagen din! Kan nesten ikkje venta på å få min hage i stand. Men her e det dessverre så altfor masse å ta tak i...Jaja, tålmodighet, tålmodighet;))

  Eg fekk et tips mot rose-lus. En halv boks snus, i porsjonsposer, blandes ut i vatn, (1 1/2 liters brusflaske er fint) Deretter fyller en dette over på en sprayflaske, og dusjer over rosebuskene. Hos meg har det iallefall minka på lusa:))
  Andre tips eg har fått e å plante 2-3 kvitløk inntil rosebuskene. Farmors råd var (forruten grønnsåpevatn) kaffegrut og eggeskall under buskene:)

  Sikkert mange gode råd rundtom;)

  Karoline

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)