Friday, June 29, 2012

Nye filmer fra hagen....


Laget en ny film fra hagen, -delt i to pga turgåer.... ;)
Håper dere får mer ut av dette enn det jeg gjør.... 

Beklager brå slutt her, men mobilen min ble tom for strøm.....

Det høyeste av de hvitstripende gressene (ved siden av hvit ridderspore) er Calamagrostis 'Overdam'.
Den hvite storkenebben er Geranium cantabrigiense, mulig 'Biokovo' og på norsk heter den visst Kantabstorkenebb. Jeg har også Ger. cantabrigense 'Karmina' i hagen. Kjempefin kantplante.


6 comments:

 1. Nydelig hage du har!!! Blir så inspirert, men desverre ikke alt av planter, som har så gode vekstvilkår her oppe i nord!!!Lang vinter, nesten aldri vår, brå og kort sommer og stort sett en lang og kald høst!! :(

  ReplyDelete
 2. Takk for titten Nina. Kjempefint og veldig kjekkt å se alle de for skjellige plantene. Nydelig:)

  ReplyDelete
 3. Hei, jeg heter Torbjørn og bor i Trøndelag. Har nettopp sett videoen fra hagen din, og jeg må vel si det så sterkt, at jeg ble mektig imponert. Mitt spørsmål til deg blir som følger; hvor mange år har du holdt på å bygge opp hagen, og spørsmål to blir; Hvor i landet holder hageeiern hus? Takk for hyggelig visuell opplevelse.

  ReplyDelete
 4. Blir inspirert av å sjå korleis du har planta og organisert hagen med stiar og bed, samt veldig bra samplantingar. Kjempefint!

  ReplyDelete
 5. Blir inspirert av å sjå hagen din, og korleis du har organisert bed og stiar, samt flotte samplantingar! Takk skal du ha for at du har lagt det ut:-)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)