Saturday, January 5, 2013

Røyker du??

Nå til dags spør ikke folk lenger om det er lov å tenne seg en røyk hjemme hos deg. Nei, de tar det som en selvfølge å gå ut for å trekke sin "luft". 
Jeg som har hatet røyk siden jeg var liten, husker godt hvor vanskelig det var tidligere å pent be folk om å la være å røyke hjemme hos meg, og jeg ANER ikke hvor mange sure kommentarer jeg har fått pga dette. Men heldigvis går verden fremover, og 20 år etter har folk innsett at sure Nina ikke var så innmari  langt på jordet, når hun klaget over hodepine og uvelhet av stinn røyklukt.
 Men siden jeg var så grinete før, tar jeg igjen med det gode hjertet nå, for det er nå så sjelden av de rundt meg stinker surt askebeger, at jeg må dille litt for de også! ;)
Så på vårt "røykerom" har de puter & pledd og levende lys hele året.
Ikke store greiene, men vi har vært 9 stk her ute en gang, men da var vi fin på vin, og gode venner! ;)

Spent på om oliventreet mimtt overlever vinter nummer 2 på verandaen, for vi hadde en kuldeperiode her i desember som ikke var helt snill.
Krukkene er fylt med Ninas "julepynt" einer, furu og kristorn, mens veranddakassene er dekket med granbar.
I lykten på hyllen brenner innmaten til ett led-gravlys som slår seg på med en gang det begynner å skumre. Denne typen brenner ca i ett halvt år på samme batteriene, og lyser hele natten. Kjempesmart! Jeg har de i flere av lyktene i hagen også, og det er ingen som ser at de er laget av plast i det ræva lyset nå på vinteren! (Hadde de i butikken, men er utsolgt nå)


2 comments:

  1. Utrolig koselig utestue! Kan tro noen syns det er kjekt å sitte der å ta en blås:)

    God helg til deg.

    ReplyDelete
  2. hei. annehvert år faller oliventreet litt sammen og mister menge blader. det er helt vanlig, men året etter igjen blir det kjempefint. ville bare si det før du evt hiver det over rekke :P

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)