Thursday, May 21, 2015

Litt sofaliv....

Skal jeg være HELT ærlig, så ble disse bildene tatt i går, -for i dag ble det rett ut i hagen etter middag, og rumpa i været resten av kvelden. 
Hagearbeid kan til tider sammenlignes med yoga, -en gjør snodige stillinger, og ender opp med å være støl på plasser en ikke visste en kunne bli støl på! ;)
 Sofa-livet får bli en annen kveld, likeså det vinglasset jeg bannet på at jeg skulle ha på mandag, -som jeg enda ikke har rukket, da jeg er så sinnsykt høy på grønske og blomsterflor, at det eneste jeg orker er ett glass juice. Og mens jeg er ute, sitter tydeligvis andre inne på nett og bestiller i nettbutikken, for det er altså ingen hviling på jobb for tiden!
 Lover å komme med nye bilder fra hagen, men akkurat nå er det jord over alt, -inkludert i sko og lommer!
I går var været her sånn:
Så da ble det ettermiddagskaffe i sofaen.
I dag ble det kaffe med jord oppi. Krydder det!
Jeg er helt i fyr og flamme i dag, -både pga så bra nettsalg, men også fordi Andreas var og hentet hjem døra mi i dag, og den var SÅÅÅÅ flott!!
Jeg fikk tak i en dobbel ytterdør fra 1800-tallet, som naboen vår har restauret, forlenget og bygget karm på. Lover å vise snik-bilder i morgen, men har jo ikke malt den enda, så den har jo litt "flekktyfus".
Mer senere!
Nina

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)