Friday, May 22, 2015

Min nye stolthet! :)

 Jeg har virkelig hatt det travelt på jobb i dag, -så ett par hundre ganger tenkte jeg "hvorfor skulle jeg gi min kjære hjelper fri akkurat i dag da??"
Uansett rakk jeg å kjøre bordet som sto her hjem til kunden, -og lykkelige meg da faren min kom innom og hjalp meg å bære det ut i bilen. Så fikk jeg og Benedikte flyttet dette og dekket på på fem minutt. Ikke helt strøkent til i morgen, men Idun fikser nok resten glatt.
 Vi klarte å sikre oss den siste lyseblå putepakken fra Mille Moi, og den kom i dag, -men jeg rakk ikke å pakke opp alle. Har iallefall lagt halvparten i nettbutikken da.
Lovte å vise døra mi i dag!
Dvs den ligger bare inni bilen min her, for den skal jo grunnes og males før vi har den opp, så bildet er ikke bra.
Neders kan en tydelig se hvor døren er forlenget (-og reparert, -den hadde råteskade nederst)
Arne har også byttet ut dekorlistene og låsekassen, + at den er utvidet litt i bredden.
Denne døra er altså fra en gammel gård her på Skåla-halvøya. Garantert lokalprodusert, og laget en gang på 1800-tallet. Den har 4 speil på hvert dørblad, og her er ett nærbilde av fresearbeidet.
Det er naboen min som har restaurert og laget karm til den, og jeg har selvsagt betalt han litt for jobben. Det fine er at pengene jeg har brukt er bursdags og julegavepenger fra bestemoren min, -noe som gjør at jeg blir enda mer glad i den.
Vi har ikke plass til en to-fløyet dør på huset vårt, og ikke er den isolert heller, så den skal pryde uthuset. Dette skal selvsagt renoveres totalt, og døren bestemmer litt hvordan dekoren på resten av huset blir.
Jeg må si jeg gleder meg stort til å få den opp. Må skaffe grunning i morgen.

Nina

No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)