Sunday, August 9, 2015

Dagens sysler....

I dag har vi "bodd" i hagen, og jeg kom ikke inn før det var så mørkt at jeg ikke så forskjell på mine egne behanskede fingre, og brunsneglene, så etter å ha klippet med selv i fingeren, bestemte jeg meg for å gå inn.....
 Jeg får besøk av Molde Hagelag neste helg, og fordi noen av sommerblomstene mine er litt triste etter så mye regn, samt at jeg har kjøpt meg ett nytt krukkesett, ble det en aldri så liten shoppingtur også i dag.
Trappa i bakgården ble arbeidsplassen min i dag. Knipset ett bilde før jeg begynte å fordele pottene rundt omkring i hagen.
Måtte knipse ett bilde slik at døra mi også ble med!
Vi har egentlig bare så vidt begynt å renovere uthuset, selv om vi startet for mange år siden, men jeg skal si det føltes godt å endelig få dør der. Den skal males flere strøk før jeg setter på håndtaket, og Andreas skal selvsagt lage en fin omramming rundt den. Det blir nok ikke prioritert denne uken, da vi skal støpe to steder på eiendommen vår. Både sokkel til "veranda-kjelleren" og bak uthuset, men maling må jeg da får til.
 Hagen min minner mest om en gjenvokst jungel, men jeg presser meg stadig til å beskjære hardere. Noen ganger må jeg lukke øynene før jeg klipper med grensaksen, fordi det gjør litt vondt. Enn å amputere stakkars buskene mine! ;)
-Men det må til, ellers er det ikke mulig å bevege seg her!
Har også lovet Andreas at jeg skal holde rosene mine nede på midjehøyde, -slik at vi har litt utsikt fra benken en ikke klarer å se på dette bilder (fordi rosene er for store)
 Det er vel ett luksusproblem å miste utsikten fordi du stirrer rett inn i dette da! ;)
Welcome to the jungle.....
Skal ta nye bilder når hagen er striglet og stæsjet klar til besøk!2 comments:

  1. Du har en superflott hage og at det likner en jungel er jo bare et pluss. :)

    ReplyDelete
  2. Nydelig hage. Kunne tenkt meg å sett en bildecollage fra start til nå for det er så moro :)

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)