Friday, August 7, 2015

Min måte å lure meg unna helsestudio....

Å drive push-up med 35 kilos tune bilder, holder for meg. Støttemedlemsskap på treningssenter får andre ta seg av!
Først hang jeg og Benedikte opp hodeskallebildet på nesten 35 kilo, og speilet på 15 kilo, -så dro jeg hjem med de største blomsterpottene jeg noen gang har sett (bilde kommer senere!) -og de var IKKE lette, selv om en av handymannene til Samuelsen Maskin mente den var laget av plast. (!)
 Uansett, så er bilde og speil oppe på veggen, 5 paller losset, og nok en bil fylt av pakker som skal ut...
 Måtte tilkalle ene søsteren min i går for å få litt hjelp, selv om vi var to på jobb fra før. Henger også etter med den evige mail-besvarelsen, samt noen reklamasjoer (hat! :P )
 Jeg blir alene på jobb i morgen og lørdag, og jeg er ikke sikker på at jeg er glad for det...
Tror det blir lettere stress, men liker egentlig litt stress da..
 Vi har fått inn mye fint i butikken, men jeg henger litt etter med å få lagt alt i nettbutikken, da jeg er litt opptatt på kveldstid med ute-prosjekter hjemme. Været har vært ok de siste dagene, og da er det mye som må gjøres.
 I dag ble jeg faktisk ferdig med å kitte alle vinduene i hagestua, noe jeg er utrolig glad for, -helt til jeg kom på at jeg har alle kjellervinduene på huset vårt igjen. *Sukk*
Jeg har også fått på plass døra på uthuset (Ja, -den krediten skal vel ikke jeg ta på meg da, men det er fremdeles min dør!) Og i dag fikk jeg også malt første strøket på den. Lover å komme med bilder, for den er veldig flott, -og den eneste i verden! :)

Men nå er det natta her!

1 comment:

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)