Friday, March 21, 2008

Laaaang fredag.

Sitter med min ettermiddagskaffe, men er ikke så innmari glad.
Selv om mye i huset begynner å ta form, er det ett aldeles lite problem nede i garasjen som ødelegger påskekosen min.
Bilen jeg kjøpte er bla. rammeskjeiv og må leveres tilbake. Selger sier dette er i orden, men tør jeg stole på det?? Vi må helt til Hønefoss med den på bilhenger...!

Min gode venninne Sati sier til meg at jeg har alltid vært så heldig med mine bilkjøp, i motsetning til henne, så nå er det på tide at jeg får svi litt også! ;)
Det er ikke ondt ment, og jeg må nok bare innse det først som sist; -en kan ikke lykkes med alt en kjøper her i livet! (fikk jo akkurat det huset vi ønsket oss for 250 000 under takst!)

Andreas har klart det eksen min ikke fikk til, nemlig å legge lister rundt denne døra. Måtte opp med 95 mm's list for å dekke over de feilene han med hammer-angst laget for endel år tilbake.
Takk og lov for at Andreas er så flink, ellers hadde jeg nok måtte slite stort i det neste huset!

12 dørsider er nå malt, samt flere dørkarmer, tak og møbler.

Denne slitte barnestolen ble hvit for å passe bedre inn i det neste kjøkkenet, som forøvrig også blir Ståt fra IKEA inntil jeg får råd til ett håndlaget ett jeg skal tegne selv.


Etter endel spekulasjoner i de sene nattetimer, bestemte jeg meg for hjemmesnekret baderomsinnredning i det lille badet på loftet i ny-huset.
Vi senker vasken jeg har liggende på uthuset ned i en plate vi kler med hvit smårutet flis. Døren og veggene i benken skal kles med malt perlestaffpanel, og knotter i fasettslipt glass. Ser det hele for meg inne i hodet mitt! ;)
Men først må alt dette på bildet UT!
Jeg liker både flisene og fargen på veggen, men det må nok litt totalrenovering til for at det skal bli ett godkjent bad! (nye plater og membran, og kanskje litt Glava!)
Og ikke minst nytt takvindu!
Min murer-stefar kommer til å sukke oppgitt over mitt valg av flis (igjen!)
Jeg vil ha det enklest mulig, og tidløst. Helst hvite små fliser, omtrent som det er her fra før.
Kjedelig! -mener stefaren min. ;)

Nå skal jeg ned og kose meg med mine nybadede troll, Andreas har fisket opp fra badekaret. I morgen skal vi en tur til byen for å kjøpe seng til Maria, samt mulig en tur innom IKEA for å se på lamper ol.

6 comments:

 1. Så kjedelig med bilkjøpet!! Laangt til Hønefoss!! Er så enig med deg i at hvite flier er det fineste! Vi har det på begge våre bad og er kjempefornøyd! God Ikea tur imorgen! Klem fra Anita

  ReplyDelete
 2. Hei!
  Var innom deg en tur i går, men rakk ikke å legge noen kommentar. Jeg skal holde utkikk for deg etter tingene du ønsket! Jeg er jo en del på loppemarked, så det kan jo hende at noe av det dukker opp!
  Skal bli spennende å følge med på hvordan det blir i ny-huset!
  Ønsker deg en fortsatt god påske!
  Klem fra Beth

  ReplyDelete
 3. Så synd at du fikk problemer med nybilen din,håper det ordner seg så du får omgjort kjøpet uten noe trøbbel.Ser for meg at badet kommer til å bli fint sånn som du beskriver at du vil ha det.Hvite fliser er fint og tidløst,og så kan du jo sjonglere med hvilke som helst farver på ting ellers på badet.Lykke til:o)

  ReplyDelete
 4. Godt det ikke er bare jeg som trenger å ha dårlig samvittighet for å jobbe på helligdagene. he he
  Jeg elsker å male så dette er bare helt fantastisk. Jeg utnytter hver ledig stund til å gjøre noe fornuftig. Akkurat nå syr jeg noen ting til heimen. Jeg blir så rastløs hvis jeg bare sitter stille.
  Ønsker deg en fortsatt flott påske.

  ReplyDelete
 5. Tenk at jeg ikke har funnet deg før nå, var innom deg i begynnelsen av "bloggekarrieren" ( hihi) min, men mistet deg. Men nå skal jeg få lagt deg på listen min så jeg får fulgt med.

  Så spennende å følge med på at dere skal pusse opp, og på alle de vakre tingene du har. Har bladd meg bakover og må si barnerommene hos deg er nydelige ( har en spesiell svakhet for barnerom:) )

  Og så dumt med bilen!

  klem

  ReplyDelete
 6. Nei og nei, så dumt med bilen :(
  Håper det ordner seg til det beste.

  Vi har også hvite fliser, det enkle er ofte det beste :)

  Ligger en award å venter på deg inne hos meg.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)