Friday, December 5, 2008

Bare bad.

Jeg har ikke fått flyttet inn på stua, før jeg fantaserer om å begynne på badet i andre etasje.

Grunnen er ganske enkel, og kalles opp og tisse om natta. Dette er 3 natta jeg har måttet opp, på med sokker og sko for å tusle ned i første (man har da sagflis over alt her, og den skal IKKE bli med opp i senga!)

(bildet er fra badet i mitt forrige hus)

Vegg i vegg med soverommet vårt er det ett rom ribbet for det meste, slik at det faktisk bare er reisverket og vinduet igjen, i tillegg til nye rør for vann og avløp.

Slik så det ut før min samboer kastet alt ut vinduet: Stilen på rommet vil bli noe lignende (-bortsett fra gulvet, hehe...) Det vil bli en kombinasjon av hvite fliser og malt perlestaff-panel.
Veggen bak og foran toalettet skal paneleres, for inn under kneveggen skal det bygges ett lite skap for håndkle. Da Andreas og Curt rev veggen, dukket det nemlig opp ett slikt skjult bak platenene.
I passende høyde ved siden av doen skal det felles hyller inn i veggen for toalettpapir ol.
Plassen må jo utnyttes maksimalt for rommet er svært lite. På høyre side er det kun plass til badekaret, for pipen står også her og ruver.
Som benkeskap for vasken blir det ett hjemmesnekret skap i perlestaffpanel.

Jeg har litt sans for å bruke opp igjen gamle ting og materiale, derfor insisterer jeg på at både badekaret og toalettet skal brukes opp igjen. Vasken som skimtes i bildet, skal IKKE inn igjen! Jeg har ikke sansen for disse uten hylle/underskap, så den ligger på uthuset sammen med en maken fra kjøkkenet, i påvente av å havne på RIR. (søppelfyllinga) Mulig jeg prøver å sette inn gis-bort-annonse på FINN, men jeg vet ikke om det er noen som bryr seg om slikt. Derimot kommer den gamle vasken fra Sandbakken (mitt forrige hus) til nytte! Der sang skapet på sitt siste vers, for det gikk opp i liminga, for å si det mildt. Vasken derimot, er en tidløs sak fra 80-tallet, og helt grei. Nina storfornøyd.

Like fornøyd når jeg vet at jeg har to ruller med tapeten (under) liggende etter badet i samme hus. Den skal opp på badet her i første etasje. Tapeten gikk nemlig ut av produksjon det året (2002, faktisk! og jeg er slettes ikke lei av den!!) derfor fikk jeg de to siste rullenene gratis.

Det eneste jeg trenger nytt av hvitevarer til mine to bad er ett dusjkabinett! (og nytt dusjhode! Grrr.... klarer aldri å komme på det når jeg er ute og handler!)

Ønsker alle en flott fredag!

9 comments:

 1. Åhh så spennende :))
  Dette badet blir såå flott !!Det gamle badet ditt var nydelig :)

  Klem,Kari

  ReplyDelete
 2. Blir nok bra det ja, når det blir ferdig! Lykke til! Og kos dere i helgen!

  ReplyDelete
 3. Jeg skjønner at jeg
  1) skulle hatt kurs i oppussing
  2) skulle hatt bittelitt mer tiltak

  Dere er himla flinke.

  ReplyDelete
 4. Det er morsomt å se hvor fint huset deres etterhvert har blitt. Dere er utrolig flinke!

  Ha en koselig helg:)

  ReplyDelete
 5. Begynte å lure på om dere hadde gjort noe med badet oppe...men det var før riving det der ja:)

  Apropos nissene(på toppen),lurer på om de bør få en omgang med lakk.....eller?

  Klem fra mamma.

  ReplyDelete
 6. Æ føle me dæ!!

  Ikke akkurat den beste tiden av året til å total renovere..

  Gleder meg til å se peishyllen ferdig. Fantaserer om en slik her men, gubben vil ha en masseovn (diger sak som tar halve huset)

  Ha en riktig god helg.

  ReplyDelete
 7. Heia! Ja tror det blir en glass veranda! 10kwm ekstra er ikke å forakte vet du Nina!
  Imponerende det dere gjør! Dyktige er dere!
  Klem fra meg!

  ReplyDelete
 8. Hehe. Badet blir nok flott når det blir ferdig :) Det gamle badet ditt var kjempefint!! :) Skulle gjerne hatt det eg.. :) Her har vi eit nytt bad, (før vi flytta inn), men er ikkje fornøgd med interiørt på badet, så det er mulig at vi må skifte.. :P Har endelig fått min mann med på ideen også.. Må berre vente litt. Ting koster jo penger og. :) hehe. Ønsker deg ei fin helg :) Godklem :)

  ReplyDelete
 9. Hallò? Er det bare meg som reagerer på tissinga? Min første tanke er at de har laget gutten, men jeg tar feil eller?
  Dere har vel ikke hatt tid til slike sysler i all denne renoveringa.Jeg er stum av beundring. Fy flate, som dere jobber!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)