Wednesday, December 17, 2008

Skal pusse gulv, men kommer bare til nesen...!

Når stuegulvet omsider kommer, og selvsagt skal undertegnede bli så elendig form at jeg bare sitter og stirrer tomt i veggen.
Når jeg er syk vil jeg aldeles ikke ha medlidenhet, for da har jeg enda mer lyst til å grave meg ned under dyna, tips til å bli bedre derimot er mye bedre!
Er ikke sikker på om jeg har prøvd å male panel med mengder av alkohol innabords feks, men de hadde vært artig å prøve, -da helst i ett ennet hus...
Chili og hvitløk er favorittene for tiden, og brukes på alt, bortsett fra på jordbærsyltetøyet. (ugh!)

Det jeg egentlig tenkte å blogge om i kveld var 5 ting jeg ikke ønske meg til jul, en utfordring jeg fant hos Aina på Fagerheim. Men nå, en stund (les: en halv boks oliven) senere, kommer jeg ikke på 5 stk...

1. Hund. (hund er FY på mitt nye stuegulv i furu heltre, dessuten ønsker jeg ikke at andre enn meg skal grave i hagen min! Og tur går jeg ca en gang i året, -på 17 mai.)

2. Tupperware eller annet i plast. (-foretrekker ekte vare! Hehe)

3. En ny kjæreste (-har ikke slitt ut han jeg har enda! Tror heller ikke noen bedre finnes!)

4. Gule, røde eller orange ting uansett hva det måtte være!

5...

Derimot mer deler i dette serviset fra Homeart + design tar jeg gladelig imot!! ;)
Klem fra Nina.
PS svigermor har blitt satt i arbeid i kveld, og stua er nærmest blåst for verktøy og materialer! Flere bilder i mårra!

10 comments:

 1. God bedring !!

  Hadde heltregolv i mitt forrige hus. og ikke mer sier jeg !! Så lykke til med det å !!

  Stooor klem

  ReplyDelete
 2. kok deg te på chilli, ingefær og pepper!! e krutt for tett nese og sår hals.
  eller d æ gjør engang: hadde MASSE mentolatumolje el. lig i kokanes vann i en kjele, heiv ett håndkle over hodet og stakk hodet over kjelen og trakk skikkelig inn. svei så tåran trilla og snørre rant, men va ikke tett hele resten av den uka iallefall ;)

  ReplyDelete
 3. Ønsker deg bare en superrask bedring, tror du trenger det nå. Lykke til videre

  ReplyDelete
 4. Uff da. Håper du fort bli bra igjen :) Ser at du jobber for det vertfall :) Synest du er kreativ eg :) Takk for fine ord :)
  Er spent på korleis stua dekas blir når den blir ferdig. Sikkert nydelig :) Venter spent på bilder :) Ønsker deg ei fin førjul og håper at formen fort blir betre :) Har vel ikkje tid til sånn "tull" ;) Godklem :)

  ReplyDelete
 5. heia... takk for oppmuntring...
  og du, skriver under på denne ikke-ønskelisten din...
  det blir fint i stua til jul... lucky you...
  klemmr~~~'''

  ReplyDelete
 6. Vil tilføye på din og Lemis liste: honning. I så store mengder som du klarer.
  God bedring og god stue. ;)

  ReplyDelete
 7. God bedring:))
  Så kjedlig og bli syk rett før jul. håper dere blir ferdig med stua til jul.

  ReplyDelete
 8. Hmm, nå fikk jeg skikkelig back-flash når du nevnte oliven. En kjentsak er det jo at man får noen merkelige diller når man er gravid, min var sorte oliven. Å jøss som jeg spiste sort oliven, kjøpte de største glassene jeg kunne finne og spiste og spiste hele dagen. Skal si det gikk en del glass i løpet av uka. Urg, nå liker jeg det ikke så godt lenger, annet enn til taco, pizza og sånn salat jeg alltid spiser om sommeren som jeg absolutt ikke klarer å huske navnet på nå...herregud så treig jeg er. Salaten består av tomatskiver, fetaost, rødløk, sort oliven, frisk basilikum, grovt salt og olivenolje....uff og arg, hva heter det igjen da...spansk salat? Njeinnn....gresk?????
  Oki, ønsker deg riktig god bedring, du blir nok bra igjen til jul vettu....ta deg noen glass med cognac så blir alt så mye bedre!

  ReplyDelete
 9. Er det ikke typisk ,¨å bli syk når man ikke har tid .uff, uff) har ikke noe hestekur til deg , men håper det du fikk på døren i dag hjalp litt?

  ReplyDelete
 10. If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
  runescape powerleveling

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)