Monday, February 16, 2009

En ny uke, nye muligheter....

Bloggepause i går, da tiden ble brukt på familien og huset.
Fikk fuget og malt litt i gangen, før vi dro til byen for å spise på Dolly Dimples, for så å tusle gjennom Gottfried Lies Park, bort til kinoen.
Ungene gledet ser stort for å se Bolt, super-hunden! Og selv om jeg var noe skeptisk på denne animerte barnefilmen, var det nok meg som lo høyest....!

Nå er det få dager igjen til ungene reiser til Trøndelag på vinterferie, og vi skal vie oss fullstendig til huset og oppussing.
På tide å bestille listverk til stua også!
Andre syns vel at vi er supertrege, men vi syns det er så deilig å kunne slappe av, nå når vi endelig har stue, tv og sofa! De manglende listene ser vi ikke....
Bildene på veggen er av Nathalie som baby.
Nå er babien min 10 år, og en flittig hjelper i å finne frem te-lys for mammaen sin:
Altså ett ikke-bloggifisert foto, siden både ett bilde og en lampe ligger på gulvet i en krok og venter på at jeg skal finne den rette plassen på veggen.
Håper det er flere enn meg som har noe liggende en liten stund, før en finner ut hvor de skal henge. Andre bilder ol. kommer opp uniddelbart....
Denne awarden er jeg veldig stolt av:
Den fikk jeg av Sissel i Østfold, som etter å ha lest bloggen min en stund, har funnet ut at hennes tante og onkel er mine naboer!
Koselig!
Tusen takk! *klem*
.
Glemte å skrive at stillebenet her, ble til grunnet manglende potteplante. Vinterstid kan det være litt glissent her, etter at Azaleanene er kastet ut. Sommerstid bugner det av Pelargonium! (står i kjelleren enda)

14 comments:

 1. Hei igjen! Dere trege?? NEI!! Det vil jeg ikke si! (her er det mangel på "litt" listverk enda)Dere er bare så flinke!
  Ha ei fin uke!
  Klem igjen!

  ReplyDelete
 2. Kos dere med opppussing og ferie !!
  Det høres bra ut med en slik holdning.
  Man må betrakte verket også.
  Det blir flott hos dere.
  Takk for hygglige kommentarer om hus og hjem.
  Setter pris på det!!

  ReplyDelete
 3. Syns dere er kjempeflinke og raske !!

  Superinponert . Og så er du gravid !!!

  Trampeklapp fra meg.

  Klem

  ReplyDelete
 4. Må si som Christina;) TREGE??? Nei det kan du IKKE skryte på deg.

  Det begynner å se veldig ut som et ferdigstilt hjem for meg. Det må jeg jo bare få si:)

  Og så ble jeg bare SÅÅÅ glad for den kommentaren din. For jeg skjønner rett og slett at det er umulig med noen tung gigantvask på hytten. Til tross for at den er UTROLIG flott. For der er ikke nubbesjans å få satt inn noen ekstraskap. Noen store krumspring fra snekkeren tror jeg ikke jeg skal satse på heller. Bare han dukker opp så skal jeg være SJELEGLAD:) SUKK OG STØNN.
  Jeg skal jo reise bort i mai og skal da være borte fra familien helt til juli. Da går turen sørover, og er ikke kjøkkenet på plass da...så vet ikke jeg?? Hva er da vitsen med å eie et idyllisk men dog helt ubeboelig lite hus utenfor Mandal??? Tragisk sier jeg bare. Og i påskeferien må vi visst også være hjemme. For snekkeren skal vi klø seg i baken de neste ukene , mens han tenker på å kanskje begynne....

  SOM DU SKJØNNER; Emmeline er ikke akkurat veldig optimistisk på kjøkkenet sine vegne. Men det var faktisk en trøst med den vasken. Utrolig men sant!! PUH;)

  ReplyDelete
 5. Kjekt med en stor og hjelpsom jente:) Syns dere er raske, vi byttet peis for hmf...3ÅR!!!!!!!!siden, mangler fremdeles gulvelister, nå må det gjøres før Henrik begynner å krabbe,gode lister der vi kan skjule noen ledninger bak:) Ha en fin uke Anita:)

  ReplyDelete
 6. Så flott du har det,håper det er greit at jeg joiner,og følger bloggen!! kjempe fint!!

  ReplyDelete
 7. Gjett om ting kan bli liggendes før jeg finner den rette plassen hehe :))
  Nyyydelig stilleben...Skikkelig flott...
  Jeg synes nå ikke dere er trege !!!! Og det er viktig å kose seg og slappe litt av innimellom.. Det fortjener dere virkelig...

  Klem,Kari

  ReplyDelete
 8. Treg for at det mangler listverk, no må du gi dæ.
  Sto gangen her mang år uten listverk i taket? minst 3!

  Stillebenet var kjempekoselig.

  Ha ei flott ute K gleder seg stort til å få besøk av N.

  Vi snakkes.

  ReplyDelete
 9. Hoff, at jeg alltid skal inn og lese blogger om natta da! . nå fikk jeg jo lyst til å henge opp nye gardiner og sånn :) - men det går jo ikke, klokka er 01.30 og jeg skal på jobb i morgen. Så skal jeg bevilge meg 3 dager fri etter det. Tenkte meg ut i skiløypa..hehe, sånn ca hvert 4. år gjør jeg det, det er vel da det er nok snø her. Vi målte 60 cm på verandaen i dag, og enda så snør det. Pent er det, syns jeg, og bedre å kjøre på enn våt, svart asfalt. Sitter under varmepumpa og har satt levende lys i peisen og kjenner at jeg har utstrakt lakenskrekk :)

  Ha en god natt!

  ReplyDelete
 10. Dere er absolutt ikke treige! Har fulgt med deg helt siden Hagegal tiden - og blir svett bare ved å tenke alt du får gjort!

  ReplyDelete
 11. så sant så sant, er ikke nor gøy dette her nei. Nå er jeg heldigvis snaaart ferdig da! Skal ha ks om ca 2 mnd, så gru/gleder meg til det!

  Høres ut som en helt topp sofa da. Er liksom det med småunger som har hindret meg til nå.. har bare brukt hvite pledd på den gamle sofaen vår til nå, men er litt lei av å alltid måtte ha pledd over! Får ta en tur til ikea og se på den! Ja den sjeselongen prøvde jeg hos noen, og den var heerlig å ligge i ja! Tror nok en slik kommer inn huset engang ja :)

  Hvordan er formen din da? Du er halvveis nå eller?

  Klem Anette

  ReplyDelete
 12. TREGE???
  Synes dere er superflinke og SNARE!!!
  Det å henge opp tng kan ta sin tid ja :)
  Er slik med meg også,må være sikker før jeg henger opp noe..

  Ha en fortsatt fin kveld

  Siw

  ReplyDelete
 13. It looks so lovely...very sweet. And you're Daughter looks like her Mother..;O)

  Hugs Christine

  ReplyDelete
 14. Hei! Jeg blir med på treff jeg! Hadde vært så koselig! Jeg kan ha ett i sommer, når vi er ferdig med på bygg!! Mange bloggere her så det hadde vært så artig!
  Ha en fin kveld!
  Klem!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)