Sunday, February 1, 2009

Søndagsrapport!

Denne dagen har gått utrolig fort.

Jeg føler at jeg ikke har rukket noe annet fornuftig enn å lage mat i dag, så jeg sitter her og er egentlig litt lite fornøyd med meg selv.
I går var jeg mye mer produktiv, og fikk gjort både det ene og det andre.
Hengt opp gardinene jeg sydde for snart ett år siden:

Disse gardinene har vært utlånt til soverommet i noen måneder, men der har det nå kommet opp nye. (-men jeg bestille listverk til stua, snart!)
Jeg og Charlotte fikk også ryddet på utedoen.
Der hadde div. hjelpsomme onkler satt alt av hageredskap og oljekanner sist sommer. De tenkte da vel ikke at en utedo er ett flott sted å tisse når man går med kjeledress og støvler fulle av gjørme. Om man da er liten eller stor, er det uansett ett ork å kle av seg for å gå inn på do. Våtservietter skal plasseres der for håndhygienens skyld.
.
Siden doen er så liten, og kameraet mitt ikka har vidvinkel-linse, ble det ikke så lett å ta bilde der, men slik ser det altså ut nå. (bildene på veggen, -det er ett til der, hang der fra før)

Litt preget av man maler med de restene man har, så derfor skal jeg svinge malekosten rundt, når det blir litt varmere ute. Mye hvitt blir det nok, kanskje kombinert med litt blått??

I dag har foreldrene mine vært her på middag, og stefaren min har lagt steinhellene vedovnen vår skal stå på, samt flyttet åpningen for røret til pipa. (bilde kommer når vi kan sette inn ovnen. Nå må limen herde)

Jeg prøver å motivere meg selv til å gjøre noe mer produktivt enn å vaske/rydde, men jeg må bare si at det er utrolig deilig å sitte i yndlingskroken min og bare glo inn i PC'ens verden.

Vet jeg MÅ ned i kjelleren og fylle noen bokser med jord, så de siste Ricinus-frøene mine får ett bedre tilholdssted enn i det eggeglasset de ligger i nå. (bløtelagt)
Sådde endel frø i går, for jeg fikk en leverranse fra Thompson & Morgan på fredag. Det må da vel begynne å holde med såing for i år...-eller?? (har endel sommerblomster igjen da, men noe skal sås direkte ute)
Uansett spirer det en hel del for meg, og sålisten oppdateres jevnlig.

Klem fra Nina.

7 comments:

 1. Ikke gjort noe i dag du liksom :)Du har jo laget nydelig middag til oss...og så smootien da ,nam nam.Så tusen takk for all bevertning,godt å slippe å lage middagen selv,for en gangs skyld.

  Snakkes i mårra:)

  ReplyDelete
 2. Tusen takk for støtten!

  Dere har virkelig fått det flott hjemme altså :)
  Ser det praktiske med en tisse ute do, men jeg har virkelig aversjoner mot disse. Står på halv åtte med krampe i låra og tisser to dråper. hihihi.

  Søndagskos fra meg!

  ReplyDelete
 3. Så fine tur- og naturbilder du viste i forrige innlegg.
  Og apropos å gjøre lite på en søndag, så kan det være akkurat passelig å "bare" lage middag. Man skal jo hvile seg litt innimellom også!

  Er stadig innom å ser hvor fint dere får det i ny-huset, ønsker deg en fin ukestart :)

  PS: Spurte deg for ei stund siden om driving av Krøll-liljer, har du peiling på det eller?

  hilsen Nita

  ReplyDelete
 4. Nina! du nevnte nåkka om sånne.. ja.. tresjablonga på en måte.. dill i tre som en kan male å lime på møbla.. skjønna du ka i mæna? hehe:) ka d hæte d? å kor en fer kjøpt d hen? :)

  ReplyDelete
 5. Hei!!
  Kan godt skjønne du koser deg i denne bloggekroken din:o)
  Kjempefin utsikt du har også!!
  Det er blitt så fint hos deg og nå gleder jeg meg til å følge med i hagen din utover:o)
  Dette bladet må du kjøpe....tror nok helt sikkert du vil like det!!

  Ha en fin kveld og en ny uke:o)

  ReplyDelete
 6. Hei !
  Jeg er stadig innom her og titter, for her skjer det jo noe hele tiden !! makan til energi du må ha.
  Jeg har nytt hus, og dermed ny hage som skal etableres...mange ideer, lite kunnskap. Fant noen frøposer fra i fjor, som jeg ikke har sådd, kan jeg så de i år ?Har bl.a en som heter "øyeblomst" "pennie Black".Hvordan sår man i forkultur?

  Anne-Marthe

  ReplyDelete
 7. Tusen takk for beskrivelse. Er littegranne kjent og beskrivelsen var lett å skjønne så i morgen, etter vognkjøp riktignok, skal jeg kooose meg der inne og forhåpentligvis gjøre et kupp eller tre!:)Hurra!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)