Monday, February 15, 2010

Inspirasjon....

Enkelte dager når ikke inspirasjonen har kommet i løpet av natten, tar jeg frem blogge-bibelen min.
Jeg blar og blar, men oppdager stadig nye ting, og vakre detaljer......

Har tatt noen bilder fra boken, og lagt de ut her.
De fleste drar vel kjensel på den, tenker jeg....
Utrolig mange vakre bilder, og lettlest svensk tekst.
Byr ikke på noe problem for den som har vokst opp med Astrid Lindgrens filmer & serier.

Sjekk denne flotte veggen! Som fra en riktig Nina-drøm....

Forene inne og ute, og skape en helhet mellom hage & interiør.
Mer inspirasjon finner du i boken:
Har ett par eksemplar igjen i butikken.

I dag har jeg og ungene vært hos bestemor på Hoem. Fikk ikke tid i går, fordi jeg måtte hjelpe Andreas med å fjerne gammel isolasjon på mørkeloftet. Turen der oppe gav inpirasjon til den kreative delen av hjernen, så det blir nok en gang forandring i planene der oppe.

Vi har jo verdens minste gjesterom oppe på loftet. Ett rom som en av tvillingene må flytte til, om Leon skal ha lekerom nede om noen år.
Nathalie flytter da ned i kjelleren, og en tvilling får hennes rom.
Problemet er bare det at en liksom må velge mellom seng eller garderobeskap, og sånn jeg begynner å kjenne disse små prinsessene, -særlig Charlotte, vil hun nok heller velge klesskap, og sove i en stol
Derfor lå jeg våken en stund i natt og planla en hems over dette rommet (og nabo-rommet) slik at seng og eventuell tv + bokhyller kan flyttes opp dit. Min venninne i Molde hadde en lignende anordning da hun bodde hjemme hos foreldrene. Tror ikke hun hadde vindu der oppe da, men det skal vi ha. (og fluktmulighet, selvsagt i tilfelle brann)

Vi kommer ikke til å bygge dette enda, bare gjøre noe klart til senere. Nå skal vi isolere og bygge bad.
Før vi dro til bestemor, var jeg og jentene innom Plantasjen og handlet blomster. Potteplantene her i huset var så tragiske, men samboeren mente jeg hadde mer bruk for en sånn telefon-dings for å putte i øret slik at jeg kan snakke, og jobbe med begge hendene samtidig, enn blomster. Derfor må jeg kjøpe blomstene selv! ;)

6 comments:

 1. Hei!!! Synes du har en kjempefin blogg. Gleder meg til å følge deg videre.

  ReplyDelete
 2. Hei!
  Så smart ide med hems.
  Og masse flotte og inspirerende bilder du viser
  Ha en fortsatt fin kveld

  ReplyDelete
 3. Hei Nina... så mange flotte inspirasjonsbilder... drømte meg helt bort!!! likte veldig godt det bilde med hagebordet ute... Ønsker deg en fin dag i morgen, klem fra Mette

  ReplyDelete
 4. Hems er en ypperlig løsning. Forresten så tror jeg du har en helt unik samboer, ta godt vare på han. Slike vokser nok ikke på trær. Men med hagen din så kan man vel ikke være for sikker. ;-)

  Ha en fin dag, Nina.

  ReplyDelete
 5. Hei Nina:) skjønner at dere har noen av de samme utfordringene som vi har med våre fire barn også. Nå har vi begynt å planlegge tilbygg hvor de tre store (vi har tre på 11, 10 og 9 og ei lita på 2) kan ha "sitt eget". Men det er ikke alltid så lett å planlegge, plutselig forandrer ønskene seg for noen og enhver. Spennende å følge deg, huset ditt og bloggen din.

  Ha en finfin kveld,
  Line

  ReplyDelete
 6. Hei Nina:) Åh, så koselig hilsen du la inn hos meg:)
  Utrolig hyggelig å høre at noen liker bloggen min så godt!! Det varmer i hjertet.

  Ja, jeg er helt enig angående klærne fra NoaNoa, Staff osv. Som jeg også skrev i innlegget, så går ikke jeg alltid i det heller. Liker variert, men noen klær..som med andre ting, er bare helt guddomelige synes jeg.Hehe.

  Klart jeg skal se på Fruene :D
  Klem,Line

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)