Sunday, February 21, 2010

Kreativ galskap....

Man kan ikke skjemme bort sin kjære med strøkent spisestuebord så altfor lenge, for han kan jo få det for seg at det er slik det skal være....
Så slipp kreativiteten løs, og det ser slik ut på 1-2-3!:
Begynte helgen så flott med å stryke noen duker, men etter å ha funnet ut at 99% av dukene mine har flekker som ikke går bort, gikk jeg over til å stryke på lys i steden!
Mulig det ble litt over the edge med blonde og sløyfe da, mulig jeg skulle bare ha limt blonden bak, eller kuttet ut blonden. Det ble så sent her, at jeg brukte litt liten tid til vurdering....
Hva liker leserne? Med eller uten blonde??
Prøvde meg også på en såpe, men jeg liker ikke så godt tauet på denne...
Gjorde det for å matche eggene, i tilfelle du skal feire påske på badet, og tenne ett lys mens du ligger i badekaret....
Jeg har egentlig verdens snilleste samboer, men i helgen så jeg at han var litt irritert.
Jeg får nemlig sinnsykt mange mailer, sms'er og lignende om spørsmål om alt mulig. Jeg syns det er utrolig hyggelig, men det tar virkelig lang tid å svare på alt. Ofte vet jeg heller ikke hva jeg skal svare heller....
Dette gjelder selvsagt ikke spørsmål som har med varer ol. i butikken å gjøre, for det er jo mer som en jobb, men alt det andre mellom himmel & jord!
I tillegg til å å en sur samboer, får jeg så dårlig samvittighet om jeg ikke får svart også. Vi har hatt en så og si barnefri helg, og jeg sitter med PC'n på fanget i timesvis....
Huff, ikke enkelt det der!
Hva gjør dere andre??

Som har en spennende uke i vente! :)

21 comments:

 1. Jo mer jo bedre:)) Det med blondene altså:)

  Han må få lov å være irritert av og til, men han er sikkert mest av av stolt av deg:) for du er da bare så energisk, kreativ og flink:)

  Gleder meg til å komme innom butikken når knektene kommer. Husk å legg dem av til meg:) Jeg skal være snar MEN veldig effektiv når jeg kommer innom:)) gleder meg:)

  Hilsen Fru Rosa

  ReplyDelete
 2. Hei Nina...
  Syns lysene kanskje er finere uten blonden.... jeg syns det enkle ofte er det beste ;o) Leit at samboeren din ble litt irritert da... Er sikker på at du har mye å gjøre... og at det ikke er så lett alltid... Her hjemme hos oss, er det alldri noe problemer med den biten, vi sitter like mye forran pc`n begge to :o) Ønsker deg en fin dag. Klem fra Mette

  ReplyDelete
 3. Uten blonde er min mening.
  Ønsker deg og dine ei fin uke.

  ReplyDelete
 4. tror nok jeg vil foretrekke den uten blonde. Brannfaren er vel ikke overhengende uansett, for et så fint lys har en vel ikke hjerte til å tenne på?
  Ellers håper jeg på å finne tid til å ta en tur til den koselige butikken din igjen snart!

  ReplyDelete
 5. More is less :) Absolutt med blonde på! Helt nydelig alt sammen!

  ReplyDelete
 6. Prioriter samboeren,invester tid i forholdet ,og ha"kontortid" ved PC,n.Det er sikkert ikke alt som er viktig å svare på,du forteller så mye ellers ,at de fleste er informer om det meste.Kommer innom butikken din etterhvert.Vi kjøpte et gammelt hus 3 mnd etter dere ,så oppussingen er intresangt å følge,fordi vi gjør omtrent det samme ,og finner og en del problemer.

  ReplyDelete
 7. Ikke enkelt bestandig med prioriteringer, men kanskje full fres i uka og så bestemme deg for å gi han mer oppmerksomhet i helga? Kan hende du trenger å koble ut all kreativitet og produksjon selv et par dager i uka. Sånn kjennes det ut her. Det blir desto mer knall å starte på frisk og klar mandag morgen.
  Og med lysene... det kommer helt an på sted og stil. For min del uten blonder!
  Ha en strålende uke og jeg følger gladelig med deg.
  Klem
  Randi

  ReplyDelete
 8. Jeg er nok ikke rette personene til å uttale meg, for jeg klarer ikke å bestemme meg for noenting. Men noen med og noen uten? Nydelige uansett.

  Her i huset, sitter vi ofte med hver vår lap, eller jeg har lapen og han ser tv. Helt greit, så lenge man kan prate og være sosial på samme tid.

  ReplyDelete
 9. Kjempe fine lys! Syntes det var veldig fint med blondebåndet rundt, og spesielt med den lille pynten du hadde hengt på blondebåndet i sløyfa:-)
  Kjempe fin blogg du har, her titter jeg gjene innom igjen:-)!

  ReplyDelete
 10. Likte blondene eg!! Både på lysa og såpa!

  Ikkje greitt med sure sambuara nei...kanskje dåke skal avtale eit tidspunkt der der ok at du se deg ned å svare på mail osv...so er han forberedt på det. Og viss det er ting du kan skrive om i bloggen kan du jo lage eit samleinnlegg med svar på mail osv.. Viktig å ta vare på kvarandre og forholdet☺

  Klem M ♥

  ReplyDelete
 11. Så herlig, Nina!

  Kjenner til den er med dårlig samvittighet.. men det er vel hver sin gang å bli litt irritert av og til! :)

  Mannen her i huset syns at jeg bruker ALT for masse tid på interiøret.. men det er jo det som er hobbyen min, han har andre ting som sin hobby som han bruker tid på.. sånn er det bare ;) tihiii :)

  De lysene dine var jo kjempe lekre.. :)

  Ha en super mandag!
  Klem Solveig

  ReplyDelete
 12. Men såå søte jenter under her da :) skjønne kjoler og litt veslevoksne med en slik bolero til.

  Veldig fine lys, Nina. Absolutt. Jeg likte dem veldig godt med blonder.
  Kreativ er du! :))

  Ønsker deg en kjempefin mandag!

  ReplyDelete
 13. Heisann!

  Har en utfordring til deg på bloggen min;)
  http://hverkenfuglellerfisk.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. Hei :)
  Lysa ble kjempefine med pynt på.

  Kjempe fin blogg du har takk for
  titten.
  Hilsen Elin

  ReplyDelete
 15. Skjønner godt hva du mener, min mann synes jeg er mye på nettet, men jeg får jo ikke noen kommentarer i forhold til deg, så jeg bruker tiden min til å legge inn kommentarer istedet, hihi!

  Du jeg har VEEELDIG lyst på det øsesettet, men det kommer jo på en tusen lapp med frakt, så da må jeg nesten tenke litt på det.
  Kommer tilbake etter vinterferien evt.

  ønsker deg en kjempe fin uke.

  Når det gjelder lysenen sier jeg bare ja takk begge deler :)
  Er en skikkelig maximalist jeg.

  Klem fra Line

  ReplyDelete
 16. ta vare på samboeren du Nina.Er gull verdt, i d lange løp;-))))

  ReplyDelete
 17. Jeg får også slike mailer...mange som jeg ikke får svare på selv om jeg prøver...mannen syns st jeg ikke trenger å svare. jeg mener det er vanlig folkesikk.
  Så jeg tar meg noen razzia midt på natten da alle sover kanskje ett par gang i uka.

  irina

  ReplyDelete
 18. hm, pent både med og uten sløyfebånd. Selv liker jeg egentli veldig godt masse dill - men de var så søte i seg selv at det kanskje var like pent uten? hm. Nydelige uansett! :o)

  Jeg er SÅ imponert over alt du rekker, hvordan du klarer det fatter jeg ikke. Barnefri? Men lillegutt var hjemme? Men lærer nok å multitaske mer jo fler barn man har! hihi. (jeg synes alt tar masse mer tid nå, og jeg har bare EN stk baby, hihi)


  Irritert? alle må jo få lov til å være det innimellom - man kan jo bli litt sliten til tider. Men at ikke du blir det fatter jeg ikke!! :o) Her i huset spiller mannen pc/ps - så han sitter mer på pc enn meg.. :o)

  Alltid like koselig å titte innom bloggen din!!

  Stor klem!

  ReplyDelete
 19. Flotte lys du har laget, jeg syns nesten det må være blonde på. Jeg ville valgt å ha blondet lengtst mulig ned på lyset iforhold til brannfaren. Men uansett skal man jo ikke gå fra brennende lys. Ha en fortsatt flott kveld.

  ReplyDelete
 20. Flotte lys du ha laga:)
  Fint med blonder på.
  Viktig å ta vare på kvarandre og forholdet. Det e nok smart å sette av kontortid ja.
  He planer om å komme innom butikken din snart. Og i gler me...

  Unni.

  ReplyDelete
 21. PS mannen jobbet med renovering av huset da han kom og mumlet noe om data, igjen....
  Om kvelden sitter vi jo sammen med hver vår PC & felles tv.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)