Saturday, September 4, 2010

Når man blir hatet......

Lar du deg lett provosere?

Jeg tror jeg begynner å bli litt herdet, -ikke minst etter å ha surfet rundt i denne bloggeverdenen her på Nettet. Enkelte er nemlig så utrolig glad i å tømme seg for egne meninger, -da gjerne av den vulgære og provoserende typen. Alt dette for å skarve tilbakemeldinger og omtale.
Jeg hører stadig om sære meninger som blir publiset, eller typen: Her kaster vi bensin på bålet.
Dette kommer nok aldri til å stoppe, i allefall ikke om de taletrengte får tilbakemeldinger på det en ytrer, Neida, det vil nok bare dukke opp flere og flere blogger i samme stil.
Vil ikke ramse opp noen av de her, for jeg vil ikke henge ut noen konkrete. De som har dumpet over noen av disse, vet hva jeg snakker om.

Det er ikke alt her i bloggverdenen jeg liker heller, men jeg liker ikke å skrive noe som kan såre andre. Klart at jeg kan skrive at fotball liksom ikke er helt min greie, og at jeg foretrekker denne messingen fra moskeene her nede i Tyrkia, foran Vassendgutane og Hellbillys (Nei, jeg aner ikke hvordan det staves....) Og irriterer meg ekstremt over at jeg ikke slipper denne musikken etter en reise på, for meg ett ukjent antall kilometer. Jeg kan også spare meg for fugledansen, men hører den minst en til tre ganger pr dag her nede....*sukk*

Hjemme i Norge finnes det også ting som får meg til å føle meg mindre vel, men ikke alt er så innmari spennende. Meninger er jo først og fremst subjektive, og jeg må bare innrømme at jeg bryr meg overhode ikke hva den og den mener om Mette Marit, eller hva enkelte syns om medisinstudentene. Og om noen misliker interiørblogger så ille at de har laget en liste over de de hater mest, tenker jeg: SÅ FINT AT DU HAR SITTET OG ROTET BORT MINST EN HEL KVELD PÅ NOE DU MISLIKER SÅ STERKT!!

Så fortsetter jeg å blogge om interiør, og driter i resten.
Legger ved ett bilde av en HVITMALT hylle, noe FRANSKINSPIRERT med litt nytt, litt gammelt og litt slitt, og håper det vil plage noen! ;)

Ønsker alle interiørbloggere en flott helg, og syns dere skal fortsette å irritere de som ikke liker dette! :)

Hilsen fra Nina i Alanya

34 comments:

 1. Det som provOserer meg...er dårlig norsk !
  Ha en fin natt i Paradiset....

  ReplyDelete
 2. Er sååå enig med deg!
  Det er masse som provoserer meg også men jeg skriver ikke om det på bloggen for det. Et par ganger har jeg benytta meg av ytringsfriheten, men ikke på en provoserende måte. Synes jeg selv i hvert fall.
  Nei, folk får passe på seg selv og slutte med å bry seg så mye om hva andre gjør.
  Og bildet var flott det. Hvitt og fransk inspirert. Akkurat sånn som vi liker det:))
  Ha en fin helg.
  Klem fra meg!

  ReplyDelete
 3. Vet ikke hvilken blogger du sikter til , men jeg holder meg unna å skrive om ting som irriterer meg.....prøver å la være å tenke på det og heller vri det om til noe positivt....er det noe eller noen som irriterer meg så er det heller bedre å bare holde seg unna da:)

  klem

  ReplyDelete
 4. Ja er det ikke merkelig hva enkelte gidder å ta seg tid til, jeg orker bare å lese det som interesserer meg, og derfor er jeg stadig innom deg og flere til. og har det jeg kaller kvalitets tid.

  ReplyDelete
 5. Hei på deg!
  Hehe, for et godt innlegg! Jeg blir sjøl helt satt ut at folk orker å være så negative om enkelte ting. Ja, at noen sløser bort timesvis på jeg- hater- lister... vi lever da en gang, og det er rett og slett dårlig for helsa å gå rundt å være så negativ.. Det suger jo energien ut av en... Min blogg handler utelukkende om meg og mitt liv, hobbyer og hva JEG bryr meg om og synes er viktig for meg. Hvorfor skal jeg tilfredstille alle andre? Og det siste som kunne falle meg inn er å provosere andre for å få flere tilhengere, omtale osv... Vet du hva, jeg er fan av Hellbillies, stor fan. Men jeg finner da ingen grunn til å belære dem som ikke gjør det. Jeg mener det er flott at vi alle er forskjellige og liker ulike ting. Tenk om vi hadde vært like alle mann, gud så kjedelig det hadde vært.
  " Elin, du er jo litt spesiell" denne kommentaren fikk jeg slengt i trynet i tenårene, og den var ikke godt ment. Men jeg tok den til meg på en positiv måte og som et tegn på at jeg provoserte andre litt ved å ikke være helt som dem. Den personen har jeg fortsatt å være.
  Du har en flott blogg, jeg er ivrig leser av den. STÅ PÅ!
  Ha en strålende helg.
  Klem Elin :)

  ReplyDelete
 6. Om du er hatet av noen,så er vi mange flere som er glad i deg ,og den fantastiske bloggen din. :-)

  ReplyDelete
 7. Ja tror det går litt sor... (øse ødelagt tastatur, beklager ) Tror det går litt sport i det å henge ut andre bloggere. Men det er jo tegn tpå at de ikke har noe annet å blogge om da, d stakkars.

  ReplyDelete
 8. Heia ferieNina. Ha ha ha er det virkelig noen som har laget liste over hateBlogger? Noen bruker tid på det de ikke liker og blir triste og destruktive. Mens vi andre bruker tiden på det vi liker, noe som gjør oss glade og kreative. Hvem har det best med seg selv? Fortsett med det du kan best, nemlig å glede og inspirere. Nyt ferien du og have fun.
  Klem fra en som har liste over "elskeblogger". Randi

  ReplyDelete
 9. Til feige anonym som ikke signerer:
  Jeg skriver ikke dårlig norsk, men om du ser på klokkeslettet, og legger på en time, -så ble dette skrevet ganske sent i går. Halv fire på natten, tyrkisk tid, så en bokstav har blitt feil.
  Og det er faktisk mulig å påpeke dette på en triveligere måte.

  ReplyDelete
 10. Hei Nina
  Det er ikke mulig at noen gidder og bruke tid på og lage hatliste over blogger??????
  Det er sannelig mange rare dyr i arken.
  Jeg fatter ikke at noen gidder og bruke tid på og lese blogger de ikke liker.
  Ha det fint i Tyrkia.
  Lattekrusene er i bruk hver dag:)
  Klem

  ReplyDelete
 11. Er det verkeleg nokon som har laga hat-liste? Jøyemeg, les dei verkeleg så mange bloggar som dei ikkje likar, at dei lagar heile lister av det, -imponerande! Eg for min del brukar berre å kutte ut å lese dei som eg syns er mindre interessante. (Tips til dei som hatar...)Syns det er kjekkast å lese dei som er akkurat passe positive eg ;-), og det viktigaste av alt inspirerande. Bloggen din syner kreativitet og kunnskap, travel kvardag og pågangsmot. Difor er du ein av dei som gjev meg mest ;-) Og dårleg norsk kan vel ingen skulde deg for, du skriv jo godt. Trykkleifar er vel ikkje det same som dårleg språk... Hehe, og eg er ein av landets største Hellbillies-fan, så det må du ikkje skrive så mykje om...Men forsto det slik at det hadde du heller ikkje tenkt å gjere. ;-D

  ReplyDelete
 12. Herlig skrevet...Gode ord som jeg tar med meg videre <3 <3
  Klemmer

  ReplyDelete
 13. He he, priceless!! Skal si det stormer rundt om i blogglandia for tiden... Leser vanligvis ikke kommentarer fra andre, men har gjort det igår og idag, da det har vært storm i et vannglass på et par blogger jeg følger, og jeg gir meg ende over! Har ikke blogg selv, men koser meg med alle dere herlige damers fantastiske blogger. Mulig jeg er rar, men de bloggene jeg ikke liker, de leser jeg bare ikke, så slipper jeg å irritere meg :) Leser kun det jeg synes er bra, interessant, får meg glad og som får meg til å le, og du er en av dem Nina! Godt du gir svar på tiltale.

  Siri

  ReplyDelete
 14. Hei.
  Først vil jeg takke deg for en fantastisk blogg. Jeg er innom her titt og ofte. Koser meg like mye hver gang. Dette innlegget er som jeg skulle sagt det selv.
  Så lurer jeg på en ting, kunne du gi meg et tips på aldringsmaling. Skal male et gammelt skap.

  Inger Johanne

  ReplyDelete
 15. He he. Godt skrevet!
  Er helt enig med deg.
  Synes blogging skal være positivt og trivelig. Elsker både bloggen din, og bildene du har vist fra butikken din.
  Kos deg i Tyrkia!
  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 16. Hei!
  Hev deg over de som gidder å bruke tiden på slike negative ting!
  Jeg har hørt om folk som må opprette nye blogger fordi de har fått så mye stygge kommentarer.
  Du har en flott blogg og du har inspirert meg mye!
  Ha en fin dag!
  Cecilie

  ReplyDelete
 17. Ha ha ha... Nina du er bare best...!!! ☺

  Du får virkelig sagt det du... ☺

  Jeg er heeelt enig med deg... ♥

  *Koooose deg videre på ferie*

  Klemmer ♥

  ReplyDelete
 18. He,he stå på Nina, du er bare best!!! ;) <3

  ReplyDelete
 19. Ikke rart det er krig i verden!!
  Huff.. Så mye styr. Vi bloggere liker og pjuske og stelle, glad i og skrive og glad for å bli kjent med andre med samme lidenskap.. Synes alle skulle bry seg om seg selv å ikke bruke så mye tid på alle andre.. samt holde sine meninger for seg selv.
  Stå på Nina! Bloggen din er heeeerlig! Så foresten ut som et perfekt sted for ferie der dere er/var. Deilig!
  Klem J

  ReplyDelete
 20. At det fantes noe sånt som hat posting eller hat-blogger viste heller ikke jeg... *Forrundret* Det er tydelig at det er folk til alt mulig rart her i verden!

  Bloggen din kommer jeg alltid til å bruke både for å lese den og for å lese andres blogger i ledige stunder (bruker disse nedover på høyresiden av skjermen for å gå vidre i bloggverdenen siden jeg ikke har vært så mye borti blogg bortsett fra denne og et par til). Koser meg med dem jeg - nøyer meg med det ;)

  Ha en fin blogg-helg alle som vil ha det også får de som liker sure blogg-helger ha det også ;) ;)
  Fortsatt god ferie Nina!

  ReplyDelete
 21. Ja det er mye rart som foregår i bloggverdenen. Jeg f.eks kommenterer og kommenterer hos enkelte men får aldri kommentarer tilbake,blir heller ikke lagt til i bloggLISTA deres. Har også sendt venneforespørsel på facebook,men får jeg svar,NEI. Det er nok en del sjalusi ute og går ja. Men jeg har fått mange nye venner her så jeg skal ikke klage. ;)

  ReplyDelete
 22. Blogging skal være hyggelig og skal det være kritisk, bør det være en saklig og ok tone. Interiørblogging er neppe blogger for de store samfunnsmessige utfordringene, men et pustehull fra denslags...
  Så vi blogger videre og koser oss :)
  Klem fra Nanni

  ReplyDelete
 23. Helt enig! Synes alltid det er så morsomt at de som misliker visse ting, bruker veldig mye tid på å mislike det, og gjør mye research for å ha argumenter for å mislike det... Og det beste av alt er jo at de aldri tør å si det meg eget navn, ALLTID under anonym... wow så tøffe... Jaja, lykke til sier nå jeg. Hva kommer ut av å kommentere negativt hos andre? Absolutt ingenting, så hvorfor gjøre det?

  Likte bildet ditt foresten, ble ikke provosert i det hele tatt :)

  Klem Kaja :)

  ReplyDelete
 24. You go, girl! Er så enig med deg - hvorfor gidde å bruke energi på alt det negative! Hurra for deg :)
  Kooos deg i varmen!
  Klem fra Barbro
  ...som syns bildet er nydelig ;)

  ReplyDelete
 25. Søren å...er det noe jeg ikke har fått med meg ?? Går glipp av alt moroa æ ....sånn e det å skal pakke og flytte å ikke har tid...måtte bare lese pga overskrifta....her jo en del tilhengere jeg...på den negative siden...ha ha i don care :)

  ReplyDelete
 26. He he... Det er nå også noe, at folk gidder å skrive kommenterer og slikt kun for å provosere. Har de ikke bedre å finne på. Neivel, så la de grave seg ned i det som provoserer dem. Hev deg over det. Skriv om det som interreserer deg - og mange andre, og kos deg med det. Uten å la teite kommentarer få forsure det.
  Jeg syns alltid det er hyggelig med koselige kommentarer, og forsøker å være hyggelig tilbake, selv om man kanskje ikke er enige i alt (og det må jo være lov), så kan man jo skrive det på en ordentlig måte.
  Jeg liker innleggene dine, og kommer stadig innom, så fortsett med det du!
  Gode hælgeklæmmer fra Susanne

  ReplyDelete
 27. Hihi... Noen som har fritidsproblemer? Det har jo ikke vi! :-D

  Stå på Nina, vi digger deg!

  Klem Jenny

  ReplyDelete
 28. Hei hei ♥

  Haha det e berre helt utrulig!!!! Supert skreve , og nyyyydelig lekkert bildet!!!!!

  Stå på videre!!!

  Klemmer :)))

  ReplyDelete
 29. Trodde ikke det fantes hat-lister!! Er det virkelig muuulig da!! ??
  Flott blogg du har .) Titter innom igjen jeg vet du!♥
  Nyydelig hylle og flott inspirasjonsbilde!♥
  Klem fra meg, Anki

  ReplyDelete
 30. Jeg har visst bare dumpet borti de hyggelige bloggene jeg...men som ellers i verden finnes det jo nok av det som er negativt også. Bildet ditt var lekkert!Fortsett å blogge om akkurat det du vil =)

  ReplyDelete
 31. Utrolig bra og morsomt innlegg!
  Flott og inspirerende blogg:)

  Merete

  ReplyDelete
 32. Jeg ligger på den "hat" listen... det er helt utrolig, ikke rart det er krig her i verden. Men stakkars menneske som bruker timer og dager på denne hobbien.

  You go girl...
  klem

  ReplyDelete
 33. Utrolig bra og morsomt innlegg!
  Flott og inspirerende blogg:)

  Merete

  ReplyDelete
 34. Heia nina... jeg ligegr vist også på den hat listen, men jeg gjør som deg og hever virkelig bare hodet over de som gidder å bruke tiden sin på noe som de missliker så sterkt. Likevel et fint innlegg fra deg som vanlig og den nydleige hyllen din er bare skjønn. God klem fra Monica

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)