Tuesday, September 28, 2010

Ommøblering!

Jeg har kjøpt inn ett skap jeg egentlig ikke har plass til.
Tenkte å ha det her, men så kom jeg over ett annet uten glassdør som det vil være mer passende å ha alle papirene som følger med drift av eget firma når vi ikke har kontor i huset. Om jeg ikke finner noe annet sted å plassere det, får det flyttes ut i nybutikken når den tiden kommer.
Skapet er fra min møbeleverandør, og er av de møblene en kan bestille og få levert innen en uke.
Hva gjør man så med antikk vaskekommode en ikke enda har hjerte til å hive ut, fordi den har ikke bodd her i ett år enda.
Man prøver her
Tja, vet ikke helt.
Det ble innmari mange mørke møbler her i glassverandaen, -som skulle ha det lyse sommer-preget.....
....
I tillegg til bordet og sjenken har jeg jo en mørk kurvstol som står her. Dyttet den bare bort når jeg skulle ta bildene.
Det jeg drømte om da jeg kjøpte dette huset var å ha en hvitmalt symaskinsbord der sjenken står, men så var det litt plassmangel i spisestua for denne minste sjenken. Ikke hadde jeg symaskinbord heller, -og har enda ikke funnet ett som ligger passe nærme til grei nok pris. (PS ikke for å ha symaskin på, altså! men BLOMSTER!!)
Men det er fint å ha noe å drømme om i fremtiden da.
En ting jeg er virkelig fornøyd med er denne nye quilten som jeg har plukket ut fra butikken min. Har forandret mer her i dag, så kanskje det kommer flere bilder senere.
Syns jeg må minne dere om trekningen min i morgen, så om du vil gi meg en kommentar, eller linke meg, så blir jeg kjempeglad. Her er innlegget jeg trekker premien fra, og det er enda en premie på butikkprofilen min på Facebook.
Hittil er jeg utrolig fornøyd med all den flotte tilbakemeldingen jeg har fått, og vurderer å printe ut listen og sende den til ex'n min som mener jeg er dum og selvopptatt. *Kniis*

Nei, nå skal jeg sove litt for i morgen er jeg ett helt år eldre. Grøss....


21 comments:

 1. Det så virkelig kjempe flott ut etter ommøblering. Og det lyse inntrykket er jo fortsatt der, med alle vegger og tekstiler i lyse toner. Virkelig lekkert!

  Og før jeg glemmer det.. Gratulerer med dagen!! :)

  Klem Monica

  ReplyDelete
 2. Grattis med dagen din i dag rypa!!!

  Ble jo fint det da. Hjelp meg forresten med gardin problemene mine da. hehe Sjekk blogg...

  Natta :o)

  ReplyDelete
 3. Hva med spisestua i glassverandaen?
  Grattis med dagen

  ReplyDelete
 4. Gratulerer så mye med dagen! Synes det gjør seg å blande det mørke treverket med lyse møbler, jeg da!

  Likte veldig godt det lille skapet på første bildet, og!

  Ha en strålende dag! Klem Nina

  ReplyDelete
 5. Hurra for deg Nina!!
  Ha en nydelig dag!

  ReplyDelete
 6. Gratulerer med dagen!

  Blir i så godt humør av å lese bloggen din, så jeg er kjempeglad for at jeg snubla over den slik at jeg kunne bli "kjent med deg" :D

  ReplyDelete
 7. Jeg elsker blanding av lyse og mørke møbler, falt fullstendig for glassverandaen din, lekkert!

  Ha en fin dag:-)

  ReplyDelete
 8. Gratulerer med dagen :)
  Du har det SÅ flott hos deg :) liker bare å titte innom å se på bildene du legger ut :D ha en flott dag videre :)

  ReplyDelete
 9. Gratulerer med dagen din idag!!!!!

  Synes det så flott ut i stua di jeg! Men skjønner godt hva du tenker om lyse møbler, mørke møbler, male eller ikke male.... Er fryktelig vinglepetter jeg altså! Jeg har et mørkt bord jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal male... Og jeg har faktisk et symaskinbord (med ei symaskin som fungerer i gjemt under), men har lyst til å male det også... Hmmm.... Ubestemt ja:) Kanskje jeg legger det ut på bloggen min så jeg kan få noen tips og råd:)

  Håper du får en flott dag idag!

  Nydelige bilder som alltid;)
  Klem

  ReplyDelete
 10. Heisan du. Jeg syns det var kjempeflott som det var jeg. Liker litt kontraster, og ikke at alt blir så sterilt. Syns det skaper litt mer hyggelig stemning.
  :) Susanne

  ReplyDelete
 11. Hei og gratulerer med dagen !! Må jo være for deg solen skinner i dag :))Syns set er fint at du bryter litt me noen mørke farger- ser flott ut!! En dag dukker nok sybordet opp skal du se :)

  ReplyDelete
 12. Synes det ble flott jeg og selv om møblene er mørke så synees jeg fortsatt det er lyst og flott hos deg.
  La merke til den blomsten som står oppe på hylla og som henger nedover (husker ikke navnet på den i farten) Jeg har to slik selv og synes de er så flotte, men hvordan får du den så stor? Mine henger bare pjuskete nedover. Og vet du om det går an å ta stiklinger av de for å få flere?

  Ha en flott dag og gratulerer så mye med dagen:)

  ReplyDelete
 13. Hei.

  Du har et utrolig lekkert og flott hjem:) Det er skikkelig kos å kikke innom bloggen din! Den er virkelig til inspirasjon!

  Gratulerer med dagen! Ønsker deg en strålende dag videre:-)

  ReplyDelete
 14. Glemte å si at jeg sender en link av bloggen din til mine kollegaer i bladbransjen, kanskje noen har lyst å lage en sak om deg... :-). Reidun

  ReplyDelete
 15. Synes det var kjempeflott i vinterhagen din, jeg! Så nydelig du har innredet og gjort det :) Jeg liker godt brune møbler, og synes ikke det ble mørkt all den tid du har så mye lyst sammen med det. Kjempekoselig :)

  Ønsker deg en fin høstdag. Hilsen Margrethe

  ReplyDelete
 16. Jeg synes du skal la vaskekommoden stå i havestuen. De mørke møblene var ikke påtrengende og passet fint sammen. Ï tillegg kan det gi litt varme nå når det blir mørkt og kaldt ute.

  Gratulerer med dagen!

  ReplyDelete
 17. Grattis med dagen, Nina. Du har en fantastisk smak og enda bedre humør, det blir i hvertfall aldri kjedelig rundt deg. Klem, Telma

  ReplyDelete
 18. hei,og gratulerer med dagen:) falt for dette skapet. har du mål og pris? er kanskje litt for lite for oss, fins det eventuelt noe lignende som er hakket større?

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)