Wednesday, May 11, 2011

Konkurser, sofa-flåing og ompotting av lekebiler.

Jeg syns det er utrolig morsomt å få bilder av tingene fra butikken min, etter at de har fått seg nytt hjem.
En blir jo nesten kvalt av synsintrykk i det lille butikkrommet mitt, og enkelte ting er det heller ikke plass til, slik som denne sengehimmelen her:
Både sengehimmelen, gardinene og hyllen er fra Paradiset, og L &-bokstavene har jeg også.
Dette mini-drivhuset står hos en god venninne av meg i Orkdalen, og jeg sliter med å selge det siste jeg har igjen, fordi jeg har så lyst å beholde det selv. Men jeg trenger egentlig pengene for salget for øyeblikket.
Det er jo en kjent sak at interiør-etterspørselen er temmelig dårlig for tiden, og mange butikker sliter stort.

Jeg har jo ingen ansatte å lønne, eller verdens største driftskostnader, så jeg klarer meg nok, men det blir vel noen konkurser rundt omkring skjønner jeg. Markedet er overmettet av nettbutikker og det popper opp nye butikker over alt.
Å tro at det er enkelt å starte fra bar bakke, er vel som å tro på julenissen, og hadde det ikke vært for at jeg har så mange faste lesere av bloggen min, hadde jeg nok slitt mye mer jeg også.
Mitt mål har aldri vært å bli hverken stor eller noe i den dur. Da hadde jeg nok ikke postet blogginnleggene mens alle sover, eller laget få laaaange innlegg, i stedenfor mange korte.
I mine øyne er tomme blogginnlegg (innlegg uten særlig innhold) lik 90% av reklamen som kommer i postkassa: Bare søppel.
Jeg ønsker ikke å ha en søppel-blogg, -det holder at jeg pga store renoveringskostnader på huset prøver meg på å legge ut reklame i bloggen min. Ikke det at jeg tror jeg vil tjene noe på det, men hadde det holdt til en pakke spiker, hadde det i allefall blitt til noe..... ;)
Det neste bildet har Ingrid tatt av sitt nymalte symaskinsbord, der hun har bordlampen, kors og telysestaker fra butikken min. Dessverre tomt for alt unntatt lampa som jeg nå har en igjen av.
Dette bildet har jeg lånt fra Kirsten, fast bloggleser med leilighet i solfylte Spania.
Hylleknektene som jeg liker så godt, er her brukt i åpningen mellom kjøkken og stue.
Her er to bilder av to forskjellige vindu med en av Notre Dame-gardinkappene som jeg selger i metervare.
Syns det er utrolig koselig med vindu inne i huset....
Ellers er det ikke så mye å melde hjem om fra Paradiset, -fint å bruke andres bilder når en ikke helt får skikk på sitt eget hus. ;)
Vasker Tommelilla-sofaen til 17-mai, -den vi bare har ett hvitt trekk til, og da blir alt snudd på hodet i noen dager.
Litt sommerblomster er innkjøpt, men har ikke rukket å plante de enda. Pottet om alle pelagoniumen min i dag, mens Leon pottet om lekebiler og passet på å legge ny jord på gårdsplassen.
I morgen skal han i barnehagen mens jeg skal plante og drive litt butikk.
So long!

9 comments:

 1. Du har piffet opp mang en nattetime her hos meg med den kjempe koselige og informative bloggen din!(har selv anlagt fin hage og koser meg med tips og bilder fra dine hagesysler).Må og si at jeg syns at du er en fantastisk inspirasjon så aktiv og ærlig meddelsom.Vær stolt av den gleden du deler, og ta vare på deg.
  Hilsen Britt

  ReplyDelete
 2. hei Nina,
  håper virkelig det går greit med din flotte butikk,
  masse fine bilder å inspirasjon her,
  ønsker deg en flott dag,
  klem fra sylvia

  ReplyDelete
 3. Hei snuppa!

  Håper du klarer deg gjennom tøffe tak!

  Du, var det så at du har igjen en av den lampa? Hva er prisen på den?

  Fortsett det fine arbeidet ditt!!!

  ReplyDelete
 4. Så gøy å se knektene jeg kjøpte hos deg i bloggen din. Har fått mye skrøyt av dem. Som jeg har nevnt før, så er du blogger nr. 1 for meg. Gleder meg hver dag til nye innslag. For ikke å snakke om butikken din, også den min favorittbutikk nr. 1. Du kommer til å klare deg, det vet jeg. Men det er synd på mange andre som det ikke går så godt for. Hverdagen min er i hvert fall mye bedre takket være deg, Nina. Jeg sluker alt du kommer med, går inn og ser på bildene, og storkoser meg.
  Klem fra Kirsten R.

  ReplyDelete
 5. Skjønner at det kan være vanskelig å overleve for mange interiørbutikker nå ja. Spesielt siden det er dukket opp så mange nettbutikker og ikke minst andre butikker som selger samme eller tilsvarende varer for mindre penger. Hvor mye koster forresten den lampen du skrev om her som du har en til overs av? Nydelig!! :)
  Håper og krysser fingrene for at det vil gå bra med butikken din.

  ReplyDelete
 6. Mange overfladiske bloggar, ja! Hehe, -eg er ein av dei som blir skikkeleg irritert av at folk liksom legg ut eit pittelite glimt av noko dei skal blogge eit litt større glimt av seinare.Då gir eg heller blaffen i fortsettelesen... Takke meg til eit langt og godt innlegg, der ein får ei god og vetig historie eller mange spennande bilder. Likar konseptet ditt, både blogg, hage og butikk!

  ReplyDelete
 7. Heisann!

  Synes bloggen din er super, elsker innleggene din og leser hvert ett ord! Det er lett og kjenne seg igjen;-) Glad du poster innlegg som du gjør, med innhold!

  Herlige bilder fra konfirmasjon også, liker slike familiebilder jeg, som får frem hvem man er liksom;-)

  Lurer forresten på hvor bred og høy den blå hyllen lenger under her er. Den med små skuffer nederst. Tror det er ca samme blåfarge som kjøkkenteppet mitt, og at den hadde gjort seg på kjøkkenveggen. Men har mange kjøkkenskap så usikker på om det er plass hos meg... Om du har anledning og hyllen ikke er solgt, så send meg gjerne målene på stina.andersen@hotmail.com

  Fiiiin kveld videre til deg!

  ReplyDelete
 8. Bare meg som ikke fått med seg at flere nettbutikker sliter? Selv om jeg tenkt at "hvordan kan det gå?"
  Så der gikk egentlig mitt ønske om "butikk" i grus ;o/
  Håper du/dem andre klarer dere videre, å takk for en kjemeflott blogg!

  Klem Anna

  ReplyDelete
 9. Hei Nina!
  Lenge siden jeg kommenterte hos deg nå, men jeg besøker deg jevnt og trutt! Du har en super blogg!
  Ønsker deg og dine en deilig helg.
  Gode klemmer fra Line

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)