Monday, September 5, 2011

Auksjonsgalskap og stengt kloster....

Jeg vasker opp sommerkjoler og bikinier for øyeblikket, for det er ikke så mange dagene til jeg og jentene reiser på ferie.
Ellers jobber jeg ræva av meg, for jeg må stenge butikken nesten hele neste uke. Lillesøsteren min som pleier å jobbe for meg skal også bort, men min gode venninne Idun stiller opp på mandag formiddag. Vi har allerede planlagt gode tilbud som nok vil friste flere. Dessuten kommer klærne fra Miel i neste uke!
Så fikk jeg ett nytt skilt i går! ;)
Må si jeg gleder meg til prinsesse-mafiaen min må vaske klærne sine selv!
Jeg var på auksjon i går, og endte opp med å eie enda en Singer symaskin med bord....
Samboeren var ikke akkurat overlykkelig over å måtte komme å hente dette tunge beistet, men jeg lovet at jeg bare skulle eie denne en kort stund. Vi holder jo på å tømme uthuset, og det fører til fullere kjeller og mere overfylt garasje....
Dette selges høystbydende over 600,- (Til info så betalte jeg 900,- for det første jeg kjøpte for ca 6 mnd siden, og det har ikke denne side-klaffen)
I tillegg må jeg nok også kvitte meg med dette, selv om jeg kunne ha tenkt meg å pusset det opp først.
Kanskje noen annen har lyst til å sette sitt eget preg på det??
Det har orginale porselensknotter i fin stand, men selve bordplaten må smake litt pussemaskin. (Har rester etter hyllepapir og tape, -selv om jeg har skrubbet det i ett kvarter!)
Høystbydende over kr 450,-

En madonna har fått kommet inn i varmen.
I klosteret hun bodde i står det 4 søstre og ønsker seg nye hjem. Klosteret skal nemlig renoveres, og de blir derfor husløse om en ukes tid.
Det koster 198,- å adoptere en. Veier 5 kg og er ca 45 cm høy, spiser ikke stort og er svært renslig.
Fikk også en ramme her om dagen som jeg liksom ikke får meg til å bære ned i kjelleren....
Har jo 5 til jeg kan sette i butikken, så kan denne liksom bare få bo hos meg!
Finner helt sikkert noe mindre pent jeg kan fjerne for å få plass! ;)
Nå må jeg bare fortsette å jobbe som en gal, for enda er det noen kasser igjen på uthuset, samt litt rot igjen i kjelleren. For når jeg kommer hjem fra ferie, blir det hammer og snekkerbelte igjen!
Gleder meg egentlig!
Men først blir det ferie, 3 dager igjen!


4 comments:

 1. Hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg nok tatt en tur og kjøpt de tingene du viser frem pluss halve butikken, hehe. Du er jo rimelig i pris, også! Men, det får nok bli når a)lommeboka samarbeider,b)har ferie og mulighet for å komme å hente ting selv(kanskje til sommeren igjen;) Ellers får du ha en riktig fin og velfortjent ferie, Nina! Kos deg masse! Klem fra Eli;)

  ReplyDelete
 2. Jaha enda en Singer, men de der er jo veldig populære så den burde da gå, rimelig høystbydene over sum også. Mamma hadde et slikt bord som konsollbord når vi vokste opp.Damen var 25 år fremsynt gitt.:)
  Skulle gjerne vært med til Tyrkia, har fullstendig Tyrkia abstinenser nå. Svigerinne med familie var der for en liten måned siden( i Side) de kom hjem stor fornøyde alt skrytet mitt holdt ord.:) Eneste var at det var hetebølge og stakkarene måtte holde ut 45 grader. Er det slik å forstå at arbeidet med uthuset begynner i høst nå? Det blir bra:D Klem!

  ReplyDelete
 3. Her var det mye fint å se på!
  Ligger meg til som følger jeg:)

  ReplyDelete
 4. Mye fint å se på her:) Liker vaskerommet ditt godt.. Mitt ser ikke akkurat slik ut.. *drømmer*
  Ha en fin ferie:) Sikkert vel fortjent:)
  Klem Ingunn

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)