Tuesday, September 27, 2011

Forandring fryder på kjøkkenet!

Fikk ett akutt innfall av ett eller annet i dag, og behov for litt forandring. 

Når man driver å flytte på ting, byr det seg også en anledning i å tørke litt støv,-ikke fordi jeg har støv noe sted da, men liksom bare for syns skyld.
Jeg vasker jo alle hyller og karmer to ganger pr uke, og har ett helt skinnende kjøkken konstant. Fett rekker ikke å legge seg her heller.....
 NOT!!!
Takk og lov for vaskbare stoltrekk, sier jeg bare(!)

Nei, her i huset rekker man av å til å bli ferdig med helga-vaske på søndag, og støvtørking gjør man når støvet VISES! ;)
Kjøkkenet mitt har en passe kombinasjon av praktiske løsninger, støvsamlere (les: dekor) som gjør meg i forunderlig godt humør, og grønne greier. Kan ikke ha ett eneste rom uten planter eller blomster, og der det ikke er lys nok tyr jeg til plast. (Mest i gangen)
I dag byttet sikkert 30-40 gjenstander plass, men jeg tror ikke at mannen min så det da han kom hjem fra jobb. Han la faktisk merke til de nye putetrekkene i slagbenken, men så lenge han ikke betaler for de, er det vel revnende likegyldig. Han er ganske grei slik.
Han la vel mer merke til fjellet av aviser på den andre benken, -som jeg aldri rekker å lese ferdig, samt haugen av stryketøy som heller ikke var strøket.
Grusom jobb, forresten!
Her er strykebrettet dyttet helt mot gangdøra bak meg, -slik at det ikke kommer frem på bildet. Komfyren skjuler også Leons leker som flyter i stua.
;)
Kunsten er å få til de rette vinklene så det daglige rot ikke syns så godt.  :))
Og en nyvaska hylle.
Neste gang jeg skurer den blir nok til jul (!) *knis*
Middagen i dag ble oppvarmet får-i-kål og en halv Grandis for de som ikke orket samme middagen som på søndag! ;)

-Som enda ikke har ryddet bort strykebrettet!

16 comments:

 1. Så fint, passelig sødt og godt kombinert røfft, kjøkkenet ble! ;O) Og så er du så ærlig, herlig hele veien! Det å finne en levelig mellomvei av boligmagasin og småtrollrot, er til å klø seg i hue av. Jeg vet vi bor og lever i våre hus, men jeg liker også å ha det tipp topp for øyet til tider. *sukk* Klem fra Hønsehuset

  ReplyDelete
 2. Her vaskes, støvsuges og tørkes det støv når husmora gidder. Denne uka har jeg faktisk shinet hele huset omtrent samtidig. Herlig.

  ReplyDelete
 3. Utrolig nydelig på kjøkkenet ditt Nina, allt er jo helt perfekt satt sammen så det blir så koselig :)
  Er ikke ajour når det gjelder støvtørking jeg heller men satser på å komme i mål før jul en gang (støv vises heldigvis ikke på bilder, he,he)

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :))

  ReplyDelete
 4. Koselig kjøkken du har, Nina og
  mange herlige detaljer, særlig
  på kjøkkenhylla di ღ Du minner
  meg på at jeg skulle kanskje tatt
  en stor runde med vaskebøtta før
  helga, for det ble ikke gjort før
  forrige helg :) ja, ja får ta det
  som det kommer tenker jeg :)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke :)
  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 5. Hehehheeee. Det er jenta si det. :D
  Nå skulle jeg vist frem ymse her i huset. Kniiis:))

  ReplyDelete
 6. Det er godt å høre at det ikke bare er meg som ikke rekker over hele huset på fredager, og som har det prikkfritt i tilfelle besøk. Man må jo ha tid til å leve også, og når jeg prioriterer, er det ting som MÅ gjøres som blir gjort først, så kommer det jeg har LYST til å gjøre, og til sist, det jeg SKULLE ha gjort, hihi. Ha en fabelaktig dag! Flotte bilder, koser meg hos deg, jeg;) Klem fra Eli:)

  ReplyDelete
 7. Blomster overalt MÅ det være, hihihih!
  Flott kjøkken du har, å leve i rommene med rot hører til, Klem Anna

  ReplyDelete
 8. Det ble veldig fint på kjøkkenet ditt.Kjenner meg igjen i at når jeg skal tørke støv eller gjøre husarbeid er det lett for å bli omøbleringer også...
  Det som er gøy med blogging er at en kan gjøre det fint på et område og ta bilde av det, for det er jo umulig å rekke over alt.Og da for en en tilfredstillende følelse alikevel.
  Klem Linn

  ReplyDelete
 9. Hehe, det skal ikke være for reint, da får man bare dårligere immunforsvar ;-) Men du har utrolig koselig kjøkken må jeg si!!!

  ReplyDelete
 10. Veldig, veldig, veldig koselig kjøkken!! :)

  Ha en fin dag.

  Lise

  ReplyDelete
 11. Veldig fint kjøkken, og utrolig mye fin pynt og dekor!

  Her i huset har vi samme forhold til støvtørking: Vi tar det, når det synes.

  Klem fra Bente

  ReplyDelete
 12. Veldig fint hjem du har, jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og velger å legge meg til som en av dine følgere ;)

  ReplyDelete
 13. Thihi! Så bra da, at det er flere som er kreativ når det gjelder kameravinkler;-)

  Kjempefint kjøkken du har ihvertfall, og imponert over at du sjonglerer mann, barn, hus, butikk og stoooor hage. Jeg har mer enn nok med mann, barn og hus...

  Klemmer!

  ReplyDelete
 14. Morsomt innlegg som jeg kjenner meg igjen i. Utrolig hvor ryddig det ser ut på bildene du;) Fint på kjøkkenet ditt forresten
  Anki

  ReplyDelete
 15. du har et veldig fint kjøkken. Akkurat slik benk ønsker jeg meg også...Vi bor i et gammelt hus og vi er midt oppi oppussing..altid noe å gjøre da! Kjenner meg igjen i mange av kommentarene her...her vurderer jeg å male alle møbler hvite så en ikke ser støvet så godt så fort:) He he:)Jeg leste bloggen din for første gang i dag og ble veldig inspirert til hvordan jeg vil ha mitt kjøkken.Ha en fin helg!

  ReplyDelete
 16. Kjempekoselig kjøkkenkrok!
  Mye fin inspirasjon å finne hos deg:)
  Legger meg til her.
  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)