Wednesday, February 22, 2012

MÅ bare kritisere!!!

Tid for hjem er ferdig for denne gang, gitt oss ideer og ispirasjon til hvordan vi kan pusse opp våre kjedelige hjem til noe halve Norge snakker om.

Ja, for det som er viktig når en lager tv, er at programmet får mye omtale og mange seere. Jo mer spesielt, jo mer omtale. Dette selger. I bunn og grunn handler alt om penger, sånn er det bare. 
 Selv hadde jeg vært villig til å betale en svært høy sum for å slippe å få ett sånt kjøkken. Jeg kjenner jeg får vondt i hodet bare av å se på bildet, så jeg kan ikke skjønne noe annet enn at denne familien bruker alle pengene de har spart på å pusse opp kjøkkenet på Take-away.

Seriøst tror jeg at disse medarbeiderne i TV2 må være fargeblinde, når de maler vegger i samme fargen som siste rest av det som kommer opp etter en runde med omgangssyke.....
 Og selv om det finnes originale ideer, kjenner jeg overhode ingen trang til å dra frem de værste minnene fra 70-tallet heller.
 Her i familien bruker vi sofaene å slappe av i, hvile og hyggelige måltid med underholdning på TV. Hvordan gjør man det i en sånn stue???
 I en spisestue er det menneskene som skal være blikkfang og sentrum. En skal faktisk ikke sitte å stirre i veggen.
Jeg savner litt mer begrunnelse av fargevalgene, om hvordan de påvirker sinnsstemningen vår, og humøret. 
Jeg syns også det er ganske pussig at vinneren i konkurransen Tid for hjem hadde på sine nettsider er av en helt annen opplevelse! 
Bildet som er innsendt av Anne Mette Christiansen, og plukket ut som en vinner av Tid for hjems egen jury er romantisk, tidløst og svært harmonisk. 
Tommelen opp for denne, for denne hagestuen var flott! (Er det Arkitektens trøst, den store klatreplanten til venstre? Den til høyre er jo en kaprifol)

Nei, det er klart at smaken er som baken, derfor kaster jeg ballen over til designerne!
-VIS OSS DITT EGET HJEM!
Jeg dør av nyskjerrighet etter å se hvordan dere har hjemme!


Til slutt vil jeg gi deg ett lite råd før du hiver deg over malebøtta og tapetlimen:
Om du bestemmer deg for å gjøre ett inngrep etter inspirasjon av bildene over, BØR din kjære være 110% enig. Er din bedre halvdel noe usikker, kan jeg si med hånden på hjertet at fører forvandlingen til skilsmisse, vil verdien på boligen din synke betraktelig. 
Uansett hvor trendy og cool du mener dette er, er det IKKE salgbart! 

Alle bildene er lånt fra Tid for hjem. 

63 comments:

 1. Jeg får helt vondt av disse programmene. Og de stakkars menneskene som bor der. Seriøst, jeg klarer ikke se på en gang.

  Synne

  ReplyDelete
 2. Hahahaha, lenge siden jeg har ledd så godt av et blogg-inlegg... Kunne ikke annet enn å nikke enig i disse velformulerte kommentarene dine. Tid for hjem er et program som handler mest om å vise frem designere virker det som for meg. Det er jo synd at alt handler om hva en designer mener, uten tanke på at hjemmet han/hun pusser opp, dekorerer eller utsmykker, faktisk ikke tilhører ham/henne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En designer skal jo utforme ett hjem etter ønske fra eieren. Her blir jo alt snudd på hodet.....

   Delete
  2. Ja er helt ening i det du sier. Stakkars folk som kommer hjem!!!!

   Delete
 3. Siste Tid for Hjem er over for denne gang,og godt er det.Lurer på hva eierne av familiestedet
  egentlig mente om opp (ned)pussingen?Kanskje en ide å lage en serie om hvordan de som er med i
  programmet har det hjemme?Eller er det mer moro å
  ødelegge andre sine hjem?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo mer rabalder, jo mere reklameinntekter!
   Alt handler om penger, dessverre.....

   Delete
 4. So enig med deg Nina! Har ikkje sett so mykje på dette programmet,då eg fort forstod at det ikkje var min stil.Desse bilda bekrefta akkurat kvifor;)
  So god du er å skrive!!!
  Klem frå Mette.

  ReplyDelete
 5. Er så enig så enig! Er helt grusomt mye av det de gjør! Moderne er vel og bra altså.. men det de har i disse programmene er jo rett og slett ikke verken det ene eller det andre.. Det er verken vakkert eller bruksvennlig..

  Tommelen opp for dette innlegget altså! :)

  PSst: Give away på gang hos meg ;)

  ReplyDelete
 6. I fare for nettopp akutt spysyke har jeg valgt å ikke se dEsse programmene,til trosS for ekstrem interiørinteresse.Synd,for gjengen som pusser op er festlige og gøy å se på....men det var det med den smaken da:/
  Vi får vel bare respektere at vi har forskjellig smak alle sammen og liker man det ikke er det enkelt;skru av tv'n eller skift kanal;)
  Toveklem:)

  ReplyDelete
 7. Hahaha! Jeg dævver! xD Hadde kjent ut som jeg satt på en flyplass & ventet i den stuen der. o.O PHEEEEEW!!!! Så uuuutroooolig glad for at jeg ikke har tv kanaler akkurat nå kjenner jeg.
  ~Linn.

  ReplyDelete
 8. For meg er det de gjør i dette programmet så usmakelig og så langt unna hva jeg finner vakkert og innbydende at jeg ikke engang orker å se hele programmet, og jeg har oppriktig følt med de som var dumme nok til å slippe den gjengen inn i huset. Selvsagt er smak og behag ulikt - men dette er så sært at det kun bør utføres av huseier selv fordi en ønsker det, ikke slippe inn en gjeng som TROR dette vil falle i smak! Altfor sært for folk flest vil jeg tro!?

  ReplyDelete
 9. Jeg har alltid sagt; "Tid for hjem gjengen må gjerne komme hjem til meg, men noe annet enn å drikke kaffe får de aldri lov til".

  ReplyDelete
 10. Er så enig med deg....alt er jo grusomt :-) bortsett fra hagestuen :-)
  En ting er iallefall sikkert, jeg melder meg aldri på Tid for hjem...

  ReplyDelete
 11. Så sant så sant. Jeg har bare sett et halvt program og det var det med det grusomme kjøkkenet. At hun som kom hjem til det var fornøyd må da være løgn.
  Den svære kolossen av en "reol" de hadde på hele veggen henne, var grusom og unødvendig stor.
  Så tenker jeg litt sånn at om jeg skulle pusset opp hjemme vile jeg valgt noe som stod litt i stil til resten av huset. Tatt ting litt systematisk. Men når du gikk fra den gangen i det huset, som var tydelig 90 talls, og inn på det merkelige kjøkkenet, så var det som og være i to forskjellige verdener. Den ene som et tradisjonelt hus og det andre som et merkelig kjøkken fra fremtiden!

  Ingelin;)

  ReplyDelete
 12. For og si det sånn.. jeg sitter med pute forran ansiktet når jeg ser på programmet fordi de ødelegger SÅ mage fine hjem med disse gruuuuusomme planene sine! Jeg hadde aldri tort og melde meg på :p

  Å man kan jo se på smaken dems når det gjelder disse bildene du viser også! Selv om vinnerbildet er flott så ser det andre ut som noe som er spydd opp av en frosk!

  Usj..

  Jaja, smaken er som baken - full av dritt ;)

  Ha en fin Onsdag i ditt vakre hjem,
  Klem Jatte!

  ReplyDelete
 13. Er så enig.Hadde jeg kommet hjem til et av de oppussingsobjektene der hadde jeg begynt å grine,noe så spesielt og stygt.Kun for spesielt intereserte dette.Vi er 8 damer som møtes ca.en gang hver fjortende dag og vi begynte å diskutere oppussing og dette programmet tid for hjem.Alle var vi enige om at dette var ikke noe for oss.Nei,dette har ikke noe med å få et flott og hjemmekoselig hjem.De hjmmesnekret sofaene de laget med kun tynne puter kan heller ikke være mye behagelig å sitte i.
  Men hagestua var lekker.
  Bra skrevet av deg Nina. :)

  Torill

  ReplyDelete
 14. he he he...der fikk du sagt det :)
  er så enig!!!
  faktisk ser jeg på svensk tv4 på den tiden for det er inspirasjon det :D

  ReplyDelete
 15. er både enig og uenig...ikke alle er like heldigvis.Jeg synes nok det meste i disse programmene er en smule overdrevet.Jeg skjønner at dere damer som har skrevet her på veggen er skikkelige ihuga blondedamer,jeg personlig hadde fått helt hetta hvis jeg skulle bodd i et hvitt,avskallet blondehjem.Men det hadde da ikke ramla meg inn og uttalt meg om hvordan folk skal ha det og hva som er fint og ikke.Og for de som skriver at de håper ikke denne gjengen kommer hjem til dem....ingen fare,det fungerer ikke sånn.Ha en fin dag alle sammen og tenk på hva farger gjør med oss...det er ikke farlig og sette litt farge på tilværelsen;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enig med deg. Jeg synes det vidner om veldig ensidig smak hos "blondedamene". Jeg har lurt på mange ganger hva mennene til blondedamene mener om å bo slik...

   Delete
 16. Helt enig i forhold til fargevalg:) Jeg og mammen min snakket sammen forleden om at vi vil IKKE at de skal komme hit. Alt for mange farger, he he

  ReplyDelete
 17. Nokre valg synest eg litt for dristig. Til dømes kjøkkenet på første bilete. Hadde eg fått eit slikt kjøkken hadde eg begynt å grine. Eit kjøkken skal jo vare ei stund og derfor er det ofte folk velg nøytrale fargar. Mykje spennande dei har gjort og, veldig kjekt med løysingane dei har valgt. Og snekkeren er så flink med detaljar!

  ReplyDelete
 18. Nei, dette var ikke min smak heller. Blir for villt og slitsomt, rotete og urolig. Hvis dette er trendy vil jeg gjerne være u-trendy =)

  ReplyDelete
 19. Haha, for et herlig innlegg. Her lo jeg godt og lenge. Personlig er jeg veldig glad i farger men dette her er over alle støvleskaft. Og designet, hallo??! Ikke noe skal behøve å være praktisk så lenge en designer får lov til å lage de merkeligste kreasjoner? Jeg laget et innlegg i fjor om et kjøkken de pusset opp. Herlighet, hele kjøkkenet var av finerplater, og totalt upraktisk. Folk bor faktisk i disse hjemmene, tenker designerne på det? Aldri i verden om disse folka skulle komme innenfor min dør!

  ReplyDelete
 20. Er så enig - vi har sittet og pratet om det her hjemme. Men programlederen sa på God Morgen Norge at alle var svært fornøyde og alle var imponert over hva de fikk til. En ting er ihvertfall sikkert, de slipper ikke inn her :)
  Klart smaken er som baken ! Takke meg til kos og harmoni !

  ReplyDelete
 21. Jeg må vel bare innrømme at jeg liker disse programmene, men det er like mye fordi jeg synes de er koselige. Rett og slett. Nu skal det innrømmes at jeg hadde fått total angst av en god del av valgene som er gjort. Både når det gjelder farger og valg av interiør, og materialvalg. Uterommene synes jeg de har fått til veldig bra.

  ReplyDelete
 22. Havestuen er flot.De andre rum er vel nok GRIMME, man skulle tro de lider af smagsforvirring!!!!!!!!

  Forsat god dag til dig.

  ReplyDelete
 23. Jeg har sett programmet et par ganger og kommet frem til følgende konklusjon: Jeg har faktisk litt sans for uteromsprosjektene deres. Videre ser jeg at firkløveret som danner grunnstammen i konseptet faktisk er dyktige og kreative håndtverkere! Problemet med serien er at de benytter teaterscenografer, kles- og stoffdesignere som skriker etter å bli lagt merke til som kule og nytenkende. Et tips til "Tid for hjem gjengen": Hold dere unna designerne dere benytter! Som alt annet er det faktisk et eget yrke å kunne forstå kunders behov, husets stilart ol. når en oppussing skal foretas... Hyggelig dere lar kjente klesdesignere ol få prøve seg med innredning, men det fungerer ikke!
  Enig med majoriteten her inne. "Tid for hjem" gjengen får ingen søknad fra meg :-)

  ReplyDelete
 24. Er fullstendig enig. Ville aldri hatt noen av ideene som er vist. Da holder jeg heller en knapp på programmet Antligen hemma, som går på TV4 Sverige, samme tid som Tid for Hjem. Her er det fullspekket av kjempegode ideer, og man får alt inn med teskjeer. Verdt å se. Repriser går hver dag kl. 14.00.
  Klem fra Kirsten

  ReplyDelete
 25. Jeg hadde virkelig gråttminemodige tårer hvis noen hadde malt eller tapetsert slik som itid for hjem. Mange løsninger er bra. Men harmo og ro blir det ikke. Liker godt bildet nederst .der er det muligheter for variasjon.Nydelig uteplass!

  Klem fra Ingun

  ReplyDelete
 26. Jeg hadde ikke hatt nerver til å slippe løs den gjengen i "Tid for hjem" hjemme i huset her. Hagestuen den var flott, den kunne jeg godt ha tenkt meg.

  ReplyDelete
 27. Uteplassene de har laget har vært superflotte..men noen hjem har vel fått litt dristige farger....

  :)

  ReplyDelete
 28. Eg hadde iallefall gitt klar beskejd om kva designar (av dei vi har sett no) som eg IKKJE ville hatt iallefall!! Gårsdagene er en sånn IKKJE. Eg gremma meg over familieferiehuset...heilt grått??? Eg vil ha KVITE vinduskarmar OG tak! Og koffår skal alt av øvre kjøkkenskap raserast??? Folk flest vil ha masse skapplass:)
  Uansett: Eg synes det er interessant å følge med på Tid For Hjem. Nåke synes eg blir bra, og andre ting (som bilda du viser) er ...i meste laget;) (Når Kjersti er skeptisk, så er det iallefall grunn til å lure!)
  Akkurat no driver eg og grunner foreldrene mine sin laaaaaaange tremørke kjellergang. Kjedelig arbeid, men resultatet er ein god pådriver:))
  Trultemor

  ReplyDelete
 29. Er SÅ enig! Men var innom søker siden deres igår bare for å kike og gjett hva jeg fant ut... det er faktisk eierne av huset som må betale for all materiell, interiør og møbler :O Men arbeidet gjør teamet "Tid for hjem" da gratis og på egne premisser... ta tenker jeg bare, gu, di kan umulig være rett i hode di som melder seg på noe slikt, for for noe forskrekkelig te smak :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er det derfor dem aldri kjøper fine møbler? Fordi eierene ikke har nok penger? :))))

   Delete
 30. Kanskje jeg skal bare være glad for at jeg ikke har norsk TV. Gode og treffende kommentarer, Nina.

  ReplyDelete
 31. Jeg har sagt mange ganger at jeg skulle iallefall hatt så godt betalt for at dette teamet fra Tid For hjem skulle kommet og ødelagt huset mitt, at jeg kunne hatt råd til å pusse opp etter at de hadde vært der :)
  har aldrig sett maken til "lek" med folk sine hjem, det er ikke bare fargevalg, men helt ville hylleideer som går på kryss og tvers, sofaer og oppbygde platåer inne i stuer....
  Det er helt greit at alle hjem ikke skal være hvite perler, men jeg tror ikke det er mange som ønsker slike ekstreme fargeklatter og kompinasjoner som noen av disse hjemmene her har blitt, peronlig mener jeg at de ødelegger... men disse som har satt hjemmene sine til disposisjon vet sikkert hva de gjør, og får sikkert også betalt for at dette teamet kan leke seg.... uteprosjektene deres synes jeg ofte har vært utrolig fine.

  ReplyDelete
 32. Jeg hadde ALDRI sluppet Tid for Hjem inn i mitt hus. NEVER EVER! Får nerveklikk av å se det programmet,så derfor styrer jeg unna. Men smaken er som baken... Noen liker det sikkert.

  ReplyDelete
 33. Jeg er helt enig med deg Nina. Jeg sitter å grøsser over de grusomme valgene de gjør når de skal pusse opp hos folk! Er ganske sikker på at folka gråter når tvkameraene er slått av! Å stå på det oransje kjøkkenet og lage mat må jo være traumatisk!

  ReplyDelete
 34. Vel. Nå er det jeg som skal komme med kritikk. Selv om jeg ikke har sett det programmet igår, men har sett bildene du her viser frem.
  Jeg sier: ENDELIG litt farge! Jeg og mange fler er mildt sagt møkka lei av alt det hvite! Jeg får spyfornemmelse av hvite rom. Det er jo rett og slett blitt alt for mye av det.
  Folk er blitt redde for å bruke farger i hjemmet sitt! For å stikke seg litt ut. Og ja en trenger farger for å leve. Farger påvirker humøret vårt. Farger viser personlighet, og at en våger å tørre. Om en går lei, mal over.

  Bildene over viser en vågal designer, at en har brukt oransje, som er en stimulerende og energirik farge på et kjøkken kan være riktig. For all del; endelig noen som hadde noe annet enn et hvitt kjøkken! Jeg applauderer.

  Om det var riktig fargevalg for denne familien håper jeg. En designer skal ta høyde for hva familiens ønsker og behov er. Men en designer skal også være kreativ og vågal. Ellers hadde det jo ikke vært behov for oss. Da kunne jo denne familien bare gjort det selv. Og det hadde sikkert blitt hvitt...

  Mvh Liza

  ReplyDelete
  Replies
  1. Var inne på bloggen og tittet " i stua til Liza ". Regnet med det kom opp ganske så ville skarpe farger, men du hadde det rolig og behagelig... Fint hadde du det :D

   Delete
  2. Liza: Svart og grått er ikke farger! ;)

   Delete
  3. Hehe jo grått er definitivt en farge. Den kan bestå av mer enn svart og hvitt. Det kan f.eks være rødt med så mye sort i at det blir grått. Jeg skjønte ikke helt hva du siktet til? Har jeg skrevet det noen plass?

   Delete
  4. ;)
   Du bare skrev at du likte farger, og ikke at alt er hvitt.
   Hvitt og svart, og alt i mellom er ikke farger, så lenge de ikke inneholder farger.
   Hos deg er det veldig mye grått, og lite farger ;)
   -Skjønner du hva jeg sikter til?
   Du har det flott, altså, -ingen kritikk, men faglig sett er ikke de overnevnte FARGER! Det var bare det jeg ville ha frem. *smiler*
   Ren grå, uten tilsatt farge= ikke en farge, men en gråtone.

   Delete
  5. Da har du nok ikke sett nøye etter inne hos meg. Stuen min er ikke grå, men mørkeblå. Altså en farge. Jeg har ingenting svart.
   Og hadde du sett etter nøye så hadde du sett lyseblå barnerom, og et annet som er lysegrønt (som jeg akkurat skulle til å legge ut et bilde av nå), jeg har lysegul gang,og lysegule gulv på barnerom osv. Her er det mye farger, noen sterke, noen duse. Her er også hvitt. Men ikke for mye.

   Ble du virkelig så provosert av mitt svar om farger?
   Min personlige smak har ingenting å gjøre med det jeg skrev inne hos deg. Det er nettop det som er saken her, at jeg kan skille mellom min personlige smak, og det jeg ville designet for andre. Og jeg ville heller aldri funnet på å kritisere noen for deres valg. Det er jo nettop en personlig sak, og alle har forskjellig smak. Jeg finner som regel noe positivt i alt, selv om det nødvendigvis ikke er min personlige smak.
   :)

   Delete
 35. Jeg liker også farger, og omgir meg med en hel del, men da er det snakk om grønt (planter) og farger som jeg syns er behagelig. Rødt, gult og oransje er farger jeg ikke klarer å svelge, fordi de virker stimulerende på min hyperaktive hjerne. Omtrent som å gi meg speed, sikkert (har ikke prøvd, så jeg vet ikke) Saken er at jeg klarer ikke å slappe av i sånne omgivelser, og jeg får hodepine.

  ReplyDelete
 36. GRØSS OG GRUUUU!!!! Men den hagestuen var jo veldig fin.

  ReplyDelete
 37. Hos oss sørger vi over at "Tid for hjem" er over for denne gang. Her koser vi oss under sendingene, og ser dem gjerne en gang til på nettet for å være sikker på at vi ikke går glipp av noe. Ikke fordi vi nødvendigvis ville hatt det akkurat slik som de ender opp der, men fordi vi elsker personene, kreativiteten, de herlige kommentarene og ikke minst all den fine snekringen de bedriver. Vårt hjem er også lyst og nøytralt, med litt nytt og litt gammelt, og sikkert nokså likt slik de fleste av dere som også har lagt inn kommentarer her har det. Vi er jo alle lesere av denne bloggen, og liker den stilen. Men til tross for det syns jeg "Tid for hjem" er prima underholdning! Kanskje nettopp fordi det representerer noe annet enn det vi omgir oss med til vanlig? :)

  ReplyDelete
 38. Grøss og gru for noen farger de bruker!! Kan ikke skjønne at de som bor der ble fornøyd!! Det er fint med farger,men det går en viss grense!
  Hagestuen var jo utrolig fin da!:)

  ReplyDelete
 39. Åhh, herrejemini......Det må da være noe av det verste jeg har sett noensinne! En kan spekulere på om de hadde det morsomt under oppussingen, for dette kan en vel ikke ta alvorlig ???
  Det siste bildet var nydelig!

  ReplyDelete
 40. JEG er sååååå enig Nina!!!!!!!!!!!
  Men de som er sååååå kritiske til de "hvite" hjemmene, her i huset er nesten ALLE rom hvite!!! Grunnen er ganske ENKEL; Rommet blir større og når en har ett hus med BARE små rom som da også er lavt under taket, ja da FORETREKKER jeg hvite lyse vegger, og da tak;o)) Farge har vi også, men da i form av puter, pledd, gardiner, tepper, planter, og jeg og MANNEN liker det slik;o))
  Vårt lille hus er blitt "større" med hvite vegger;o)

  ReplyDelete
 41. Orker ikke så se Tid for hjem lenger. Jeg liker mye forskjellig og er ikke så kresen. Men blir provosert over det programmet. Tenker på de stakkars familiene som får så stygge hjem.

  ReplyDelete
 42. Du har så rett Nina, jeg har ofte tenkt det samme selv! Jeg syns synd på menneskene som må bo oppi oransje og gusjegrønne vegger, tror det var igår da jeg så på tv at de malte en hel kjeller i mørkegrått, og det var direkte nitrist. Tviler sterkt på at de som får "pussa opp" hjemmene i det programmet er oppriktig fornøyde. Det virker som at designerne febrilsk prøver å lage fancy hjem som skal være i tiden, men alt blir bare helt feil. Virker som at de ikke eier estetisk sans. Ikke alt trenger vært i hvitt og creme og i fransk stil eller shabby chic, men finnes mellomting og mange forskjellige stiler og paletter enn designerne i det programmet driver på med.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er helt enig med deg, og det er akkurat derfor at jeg tenker at disse designerne er hyret inn nettopp for å lage noe så spesielt at det blir snakking om det. Du vet, jo mer snakk, jo mer omtale,= mer seere og dermed lettere å få gode sponsore og reklameinntekter= større budskjett og alt det der.
   Det er jo ikke uten grunn til at vi blir anbefalt til å gå inn på nettsidene til TV2 for å se hva ting koster mm. nettopp fordi TV2's sider er fullstappet med reklame.

   Når alt skal dreie seg om penger, så blir jeg kvalm. Det er derfor jeg avskyr fotball (proff) også!!!

   Delete
  2. Ja så enig! De følger fotball slavisk religiøst, mens det hele egentlig bare dreier seg om penger. Liker mye bedre FEM sin serie, Herlige Hjem. Der er det mye fint å se på! :)

   Delete
 43. Hehe... Jeg syns d er utrolig mye smart og fint i disse programmene.. Men så liker jeg farger da... MEN jeg liker og duse og fine farger. Jeg liker egentlig alt. Så disse pogrammene er midt i blinken for meg altså :-)) .... Au! Var det noen som kløyp meg her... Hehe....

  ReplyDelete
 44. Er veldig glad jeg har gått glipp av serien, spart meg for søvnløse netter hehe. Desverre får vi ikke høre hva familiene mener sån i ettertid om disse horrible designprosjektene, har tidliger hørt at enkelte har vært veldig fortvilet. Du er jo rimelig låst, og koselig eller praktisk kan det vel neppe kalles. Har full forståelse for at ikke alle har så god smak som oss;P men dette er overkill, en kan få det både kult og koselig med retro og farger, men dett er langt fra der. En ting er også hva som er kult i en katalog, en annen ting er hva som er formålstenlig i ett hjem der kanskje mange skal ha plass i sofaen og kose seg foran tv'n både lørdager og hverdager ser ut til å ha null prioritet hos designeren. Den spisestuen må jo direkte være slankende, hadde ikke fått ned en matbit med en sån tapet på veggen.

  ReplyDelete
 45. Så enig! Orker ikke mer av programmet, psykotiske løsninger og jeg grudde meg til eierne skulle hjem til resultatet. Farger og mønstre kan være fint for å sprite opp interiøret, men det blir liksom for mye av alt på en gang.. ;)

  ReplyDelete
 46. Jeg er HELT enig med deg. Skrev selv et "sinna" innlegg ang tid for hjem. Jeg synes denne sessongen har vært forferdelig. Det virker som om designerne ikke får lov til å gjøre hva de vil i sine egne hjem, så når de nå fikk gjøre HVA DE ville uten innvendinger fra huseierne så ble det virkelig kaotisk. Huff a meg.

  Og gang på gang så benker jeg meg foran tven for å se dagens episoden, i håp om at det blir noe fint denne gangen. MEN NEI, atter nei. Elendig.

  Derimot så foretrekker jeg Herlige hjem på fem! Der har det vært mye fint ;) Men det har kanskje med å gjøre at vi får se ferdige hjem som er innredet selv av de som bor der.

  ReplyDelete
 47. For et herlig og stilreint kjøkken du la ut bilde av!
  Ikke noe stæsj og fjas i hopetall som gjør det umulig å gjøre reint eller jobbe på kjøkkenet :D

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)