Monday, June 25, 2012

En hektisk helg!

Dette tror jeg må være den mest begivenhetsrike og slitsomme helgen på leeenge.
Akkurat nå er jeg vel helt oppbrukt, så det blir nok ikke lenge før jeg finner sengen min.
På fredag var det i grunnen ganske koselig da, selv om vi hadde stått i noen timer og polert båt.....
Mobil-bilde fra min fredagskos på verandaen. Sushien er fra eget kjøkken.
På lørdag utgikk sjøsetting av båt, grunnet MYE gjenstående arbeid, og endring av planene. Derfor måtte jeg tømme paviljongen bak huset for en million papp-esker og rydde bakgården. Dette ble gjort det flotteste sommer-været, så svetten rant, kan man si......
På kvelden fikk vi endel venner på besøk på grilling, og etterpå kom enda flere innom. Skal si det ble fult i den 12 kvm store paviljongen vår etterhvert! 
Men trivelig var det da!

På søndag feiret vi Charlotte & Marias 9-årsdag, -også ute i paviljongen, sammen med familien.
Vi fikk også sjøsatt båten, omsider!
Kjekt med engen traktor, -men du SKAL få lov å kjøpe den, altså! ;) 
 En veldig, veldig ren båt..... (!)
Og i dag var det barneselskap.
Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på kjøkkenet, eller hvor mange ganger jeg har sagt at tvillingene skal rydde rommet sitt, men jeg må si at sistnevnte er det værste alt absolutt alt i verden. Vasker heller dass etter en festival, gratis!
Skjønner bare ikke hvordan de med flere unger enn det jeg har, klarer å finne gulvene for å vaske de, for jeg sliter meg totalt ut på tvillingene! (Storesøster er det litt lettere med, og Leon skifter ikke klær selv enda)
Nei, nå skal jeg legge meg og IKKE drømme om unger som legger hendene for ørene, og sier nananana!


6 comments:

 1. He he... Føler med deg jeg. Har problemer med å finne gulvet selv, og syns ikke jeg gjør annet enn å rydde. Alikavel blir det jo ALDRI ryddig. Meeen, det ser nu ut til at du har hatt en koselig helg tross alt? Lykke til videre.
  Klæmmer Susanne

  ReplyDelete
 2. Flott båt dere har, og det første bilde der så bare helt himmelsk ut.. ser veldig avslappende ut på den lille terassen deres en sommerkveld:)

  Sove godt!Ha en herlig uke,
  Klem Jatte♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for det! Båten vår er ganske OK i lokal målestokk, men det er så mange flotte båter i Molde og omeng, at vår blir som ett badekar med propell i sammenligning!

   Delete
 3. Dejligt at høre, at der er andre der har problemer med at finde gulvet i børneværelset og at andre der har børn der holder hænderne for ørene og siger nanananana! Jeg tænker altid, hvordan kan man overskue det, med mere end to børn!!!
  Tillykke med det hele og håber du er udsovet! ;O)

  ReplyDelete
 4. Det er så fint å høre at ikke alle andre har et like ryddig hus hele tiden. Her kan man på gode dager se gulvet, vanligvis så ser man det ikke...og jeg som brukte en formue på gulv...det kunne jeg spart meg. Med fem barn, fire jenter og en gutt, så føler jeg at jeg ikke gjør annet enn å rydde. Min nest eldste datter skrev en gang i en skolestil: mamma elsker blomster og er veldig opptatt av å rydde...Takk for den liksom:)
  Ha en flott dag!!

  ReplyDelete
 5. Det høres ut som at det har vert hektisk til deg ja:-) Utrooooolig fin båt, skulle ha sett vår du...den ser ikke ut;-) Elsker og lese at det er flere enn meg som sliter med og finne golvet;-) Når jeg ser på andres blogger virker de så perfekte. Jeg prøver og ha orden hjemme, men sliter når det er barn i huset med alderen 4,7 og 8:-) De ser ikke til og ha forstått det med og rydde etter seg;-)
  Uansett, super blogg du har;-) Har lest bloggen din en stund nå:-)
  Klem

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)