Tuesday, June 5, 2012

Gidder ikke være inne!

Egentlig holder jeg på med siste rest av årsregnskapet, men eeeeeegentlig var jeg ute i hagen i hele dag....
Av og til er det kjekt med en pause, og jeg var så flink i pøsregnet i helgen. 
 Hage er ett evighetsprosjekt for meg, for jeg blir så sjelden fornøyd. Når jeg omsider syns sammenplantingene er perfekte, er det en eller annen plante som vokser ti ganger fortere enn de andre, så året etter er jeg misfornøyd igjen. Det er ikke sjelden at jeg "beskjærer" stauder med kniv så det ser helt grotesk ut, men den man elsker tukter man.... ;)
 Det har blitt endel forandringer i år, -ikke så store kanskje, men noe småtteri her og der. Kanting av naturstein på bildet over og tråkkhellene på bildet under er noe av resultatet for mai måned.
Jeg mangler ALLTID skikkelig stein, og disse over her er hentet i Orkdalen, -Orkla.
 Også utvidelsen av dette beddet, som jeg har tenkt på i over ett år, ble gjort og jeg angrer på at jeg ikke har begynt før. Små bedd er bare tull.
 Satser på å få noen timer ute i morgen også, men tenkte å stikke å se om det er noen fine sommerblomster i Molde i morgen. (Kjøpe inn for salg i butikken, ja!)
Vi må da være ferdig med kjøleskap-tempratur ute nå!

7 comments:

  1. Nydelig hage! Selv er jeg veldig dårlig på det, så beundrer alle dere andre som får det til :)

    ReplyDelete
  2. Er det japansk kirsebær tre du har på 1.bildet? kjempefint tre :)

    ReplyDelete
  3. Så nydelig hage du. Jeg har gravd opp hele hagen og satt ned planter og trær. Håper de snart vokser og bli like flotte og frodige som det var i hagen din. :)

    ReplyDelete
  4. Du har en skjønn have, Nina! Skjønner godt at du heller vil være der enn inne med regnskap:P Sommervarmen lar visst vente på seg over hele fjøla. Da vær-damen sa i går at det skal bli regn og kaldt i hele helgen også, hadde jeg lyst til å stikke hendene inn i tv-skjermen, legge de rundt halsen hennes og klemme, helt til hun lovte fint vær....hihi. Vi får krysse fingrene og håpe det beste! Ha en fin dag!

    Klem fra Eli:)

    ReplyDelete
  5. Hvis jeg er på dine kanter en gang Nina, skal jeg komme på besøk. ser helt herlig ut i din hage!

    ReplyDelete
  6. Nydelig hage !Vi planlegger å lage et pionbed i år - gleder meg som en unge...
    Ikke rare temperaturen i Sarpsborg heller..
    Klem fra Margrethe

    ReplyDelete
  7. Naturstein i hagen er så fint. Og de tråkkhellene ble kjempefine på plenen din! Ja kjøleskaptemperaturene må snart være over nå, for nå trenger både vi og plantene litt varme. Veksten har stagnert, og flere av staudene jeg har satt ut har fått frostskader på bladene. De er jo litt skjøre. Jeg måtte sette dem ut pga bladlus på planterommet, så de fikk en brutal overgang til utelivet! Ja takk til mer varme!

    ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)