Wednesday, June 27, 2012

Noen dager er ikke alltid like glade.....

Jeg prøvde å filme mygg-maskinen min ute i kveld, men det ble ikke bra, og veeeelidg ustøtt pga knott i nese, ører og munn. Prøver på nytt senere! ;)

Syns det passer å legge ut noen oppmuntrende inpirasjonsbilder, fordi jeg hadde noen kjedelige episoder i går, og ettervirkningene henger litt igjen.
 Men det er når det er aller mørkest, at det blir lysere igjen! ;)
-Jeg prøver å fokusere på dette, samt gjøre ting som muntrer meg opp. I kveld har jeg drept flere hundre brunsnegler rundt i nabolaget her, noe som nok vil får meg til å smile meg opp i morgen, men enda henger irritasjonen igjen over de som ikke bryr seg. At de fostrer opp tusenvis av snegler med avfallet sitt uten å gjøre noe med det, når 30 andre griner av å få de i hagen sin.....
 Trøsten er at en har faktisk veldig mange naboer som bryr seg, og som kom med bøtte og saks for å kjøpe Nemaslug her i kveld. Det blir litt overskudd av salget, og det tenkte jeg å kjøpe Ferramol (sneglegift) for, og strø langs veiene, og i fellesområdet her.
 Grunnen til at jeg henger med nebbet, er noe relatert til ungene mine, som sårer litt når en er mamma.  Det hender jo at det dukker opp små episoder som ikke er så bra for hverken store eller små, men det passer seg ikke å brette ut alt på Nettet. I tillegg hopet jobben seg litt opp i helgen, og jeg liker ikke å henge etter. Særlig når jeg burde sette meg ned å betale noen regninger....
-Nytter ikke å gjøre det så sent på kvelden, for da blir det garantert krøll i regnskapet! ;)
 I morgen får jeg nok unna en hel del, og på ettermiddagen kommer det ett hagelag innom.
Jeg håper de har myggolje og birøkter-antrekk, for ute vrimler det av knott til tross for min kostbare maskin. Jeg syns jeg må begynne å merke virkningen av den snart, ellers blir jeg enda mere sur!
Hagen min er virkelig ett Mekka for knott, så vindstikke som det som oftes er her.
 Bildene jeg har lagt ut i dag har jeg funnet på Facebook hos de som har egne sider for romantisk stil, så opprinnelsen for de, vet jeg ingenting om, fordi de som legger ut bildene på FB ikke skriver noe om det.
Det viktige er at INGEN er mine, ot jeg ikke skal høste noe ros for noen!
 Fellestrekket med de fleste bildene her er at de er av planter som klatrer i høyden. Blåregn (Wisteria), klematis, villvin og roser.
 Flere av de har også dekorative elementer som ikke er botanisk.....
 Mye fin snekkerglede, eller støpeglede.....
 I en ikke-minimalistisk stil som er veldig tidløs.....
 Mye gammelt, eller nyprodusert i gammel stil....
 Og ikke en regnværsdag! ;)
Her har det regnet litt i dag, men det gjør egentlig godt, selv om det gjør meg litt sur (tar med seg knott og snegler!)
Lurer på hvordan været blir i morgen?
Må sjekke Yr før jeg går å legger meg. Det hjelper bra på humøret at solen skinner og regningsbunken er tom! ;)
Ha en strålende onsdag!
Det skal iallefall jeg ha!!! ;)


7 comments:

 1. Sender over noen store klemmer til deg, Nina!
  Håper det hjelper litt på humøret.
  Alltid så koselig å lese i bloggen din, den gir meg masse inspirasjon. Så du fortjener et kjempetakk for at du lyser opp min hverdag!

  Go'kinn fra Sissel i Bodø

  ReplyDelete
 2. Det er berre å sjå fram til morgondagen!! :))
  Natta! :)

  ReplyDelete
 3. takk for dagens hage inspirasjon! liker slike bilder!! ha en fin dag Nina=)

  ReplyDelete
 4. Kjempefine bilder, takk for at du deler disse med oss:-) Jeg har også hatt noen grå dager, men endelig skinner sola både på himmelen og inni meg. Sender deg en god onsdagsklem! Hilsen fra Berit

  ReplyDelete
 5. ААААА я в восторге от вашего дома,сада,У вас такие чудесные красивые дети и вообще прекрасная семья,я просмотрела ваш блог на одном дыхании просто очуметь какая красота.Больше больше фотографий сада и дома,интеръер отпад я в шоке.Как жаль что у нас в России нельзя купить такие вещи кроме может быть Москвы.

  ReplyDelete
 6. Hei Nina. synd du plages sånn med knotten. Her har vi ikke sett den ennå, men et godt råd skal du få: Samle sammen kongler og sett fyr på dem i et fat-en grill-eller hva som helst som tåler varme og la de ryke godt. den røyken liker ikke knotten. Jeg har ei gryte som jeg bærer med meg over alt i hagen når jek luker og da berger jeg bra. LYKKE TIL!

  ReplyDelete
 7. Godt at du heldt motet oppe iallefall :) tøffing! :)

  Ang den myggmaskina, så tar det fleirfoldige veker før ei har full virkning. Reknar med du har samme som oss, går på gass, og har eit ekstremt sterkt "fluepapir" utenpå? ;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)